Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-18, 17:02   #1036
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.

Moje dziecko siedzi od 15:30 w kuchennym zlewie9mieści się idealnie cały), czysci plastikowe kubeczki szczotką na butelki i nie chce wyjść. Nalałam mu wody i mam spokój.

Małgosia
nie strasz burzą bo ja właśnie do Świdnika zaraz jadę

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
lau no kurcze skomplikowane masz to wszystko, adomyśłam sie że Agencik to jakis miły piesek?

a co do teściowej - moja to cudna, złota kobieta. kumpele w pracy to mi mówiły, ze mam o niej już nie opowiadać, bo je tylko wkurzam. np powiedziałam, ze jak tylko zechce to ona po pracy będzie przyjeżdzać zeby mi pomoc, ale jak zechcę. nie wtrąca sie marudzi, jak tylko wspomnę, że na coś mam ochotę to za 1 dzień mąż mi to przynosi. a jak czasem chce by jej syn, a mój mąż ją gdzieś podwizózł to dzwoni do mnie spytać, czy aby innych planów nie mamy.

o bardzo milusi piesek wielki owczar, lat 8, zachowanie szczeniaka
kocha ludzi, psy, koty, nikomu krzywdy nie zrobi. Ale narwany okrutnie i bardzo chciałby potarmosić biednego K. bo mu się chyba póki co kojarzy z piłką

a teściową mam podobną

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

2 tygodnie szybko zlecą, a trzeba to potraktować jako urlop i tyle.
A kto jest Agencik?
no taki urlopik z dreszczykiem emocji
a Agencik jak wyżej

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
No i odkąd z Wami siedzę, mialam już 3 mocnawe skurcze. Po prostu muszę się położyć (jak tak dalej pójdzie, to wyląduję w szpitalu albo przynajmniej w gabinecie u gina). Martwię się coraz bardziej...
Jak wyślę rodzinkę wieczorem na działkę (jeżeli się nie rozpada), to jeszcze tu wrócę (ależ groźnie zabrzmiało)
do gina marsz!

co do brzucha to z K. mialam bardzo wysoko i dopiero obniżył się na samiutkiej końcówce - po 40 tc. I juz mnie wszyscy irytowali mówiąc ze tak wysoko to na pewno przenoszę (i mieli rację oczywiście, no ale wkurzali ) teraz mam dużo niżej ale chyba dlatego ze dziewczynka

Pestka, Archi, Caltea mnie się właśnie laktator przydał przy karmieniu piersią - raz przy nawale, dwa przy odstawianiu, trzy jak juz małz juz zostawał z małym. Moim zdaniem się przydaje ale widzę co mamusia to opinia

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość

Dopadła mnie kolejna ciążowa dolegliwość - hemoroidy A co będzie po porodzie?
ja mam wysiłkowy po pierwszym porodzie. Nie chce zniknąć. teraz znów się powiększył. Dziadostwo

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Mam 2 pytania:
1. Czy rożki bierzecie usztywniane czy normalne? Bo nastawiałam się na usztywniany, a któraś tu podała informację, że położne odradzają.
2. Czy prześcieradło frotte czy bawełna? Boję się, czy frotte nie będzie dla dziecka nieprzyjemne?
rożek chyba normalny, a prześcieradelko frotte. Zawsze mozna przy buzi położyć pieluszkę z flanelki

Edytowane przez lausanne
Czas edycji: 2011-07-18 o 17:04
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora