2011-07-19, 10:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Cytat:
Napisane przez jp91
Odpisały mi Mazidła i wprowadzą nowe oleje  Ale nie wiadomo kiedy 
|
O, dobra wiadomość 
A o które pytałaś?
Cytat:
Napisane przez anula_ga
Dokładnie!! Popiream - musisz sie przełamać! Ja sie zawzięłąm i nie będe myła włosów częściej. Dlatego tyle z szamponami eksperymentuje - bo szukam takich, po których na drugi dzień włosy sa świeże 
Tai, ponownie polecam szampon essential care z olejkiem herbacianym - tak jak Hey pisała olejek herbaciany w szaponie może Ci pomóc w porblemach ze skóra głowy.
|
O matko, chyba bym się wściekła, gdybym miała codziennie moje kłaki myć - samo suszenie to dobre pół godziny 
Myję kiedy potrzeba, ale generalnie co 3-4 dni (chyba, że jest np. bardzo gorąco albo śmierdzą mi fajkami po wieczornym wyjściu) i zawsze wieczorem - rano śpię 
A jeśli się okaże rano przed samym wyjściem, że nie wyglądają już dobrze, związuję w warkocz, robię sobie koczka albo spinam klamrą i już 
podobno dobrze też działa olejek rozmarynowy - można by spróbować go dodać albo poszukać szamponu z rozmarynem.
Cytat:
Napisane przez anula_ga
Mi sie własnie wspaniały i nigelle skończyły - nigelle w zeszły weekend a wspaniały w czwartek inaczej chętnie bym Ci podesłała. I wiecei, że to głownie tż mi je wykończył  naturalista, cholerka!
Kotwilka potwierdzampowyższe - helfy!
Sesa i bhringraj hesha mam i sa bez parafiny, bo ja tez jej nie chciałam.
Ja jeszcze jestem napalona na olejek amla khadi - więc tez sobie obejrzyj  cudnie sie zapowiada!
|
Będą kolejne zakupy 
Zbiorowo gratuluję nabytków
|
|
|