![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
różności... czyli poprzeprowadzkowa aktualizacjaOdpisuje tam gdzie zaczęła się rozmowa... no chyba, że życzysz sobie inaczej ![]() Zdjęcia w albumach Mogę poszperać poza wątkiem, ale muszę wiedzieć, czego szukać ![]() Pojemności są podawane w przybliżeniu (miarki w oku nie mam ![]() Mniejsze przesylki najchętniej wysyłam Inpostem. dokładka,rezerwacja PERFUMY Do oddania: - Yves Rocher „Ode a la joie” EDT – ok. 45 ml/50 ml buteleczka ma nietypowy kształt, więc trudno dokładnie stwierdzić (ubytek widoczny na fotkach), z lekko sfatygowanym kartonikiem i wypraską, - Anna Sui "Dolly Girl Lil' Starlet" - ok. 22 - 27 ml tester bez korka, chociaż mam korek pasujący z innej Dolly Girl, lekko odpryśnięte szkło flaszki na samym dole (widać na zdjęciu spodu) - Avon Naturals Mgielka do ciała Truskawka & Guava – 125 ml bez psika testowego Większe pojemności - Aquolina Wanilia i Paczuli ok. 15 ml w buteleczce - Escada Moon Sparkle ok. 3 ml w atomku - Sephora perfumetka jeżyna - 8,5/10 ml - Molinard Mure - 12 ml w atomku bez psika testowego (z zakupów z Priyaa) - Demeter, Fresh Hay - ok. 6 ml w atomku - M.Jacobs, Lola – ok. 4 ml w atomku - Yardley Orange Blossom - ok.3,5 ml w atomku - Van Cleef & Arples, Ete – ok. 5 ml w atomku - Aqua di Gio – ok. 2 ml w atomku - Nina Ricci, L’air du temps – ok. 3 ml w szklanej fiolce - YSL Paris – ok. 2,5 ml w plastikowej fiolce - Sephora, Zielona herbata i cytryna – ok. 2 ml w plastikowej fiolce Małe pojemności (głównie fiolki zamykane) - Alfred Sung Shi - 1 ml - Armani, Mania – ok. 0,2 ml - Aromatique Aro - 1 ml, minimalny ubytek - Aziyade 1-1,5 ml - Benetton Energy Pop - ok. 1,6 ml - Demeter Fraser Fir ok. 1 - 1,5 ml - Desnuda - mniej niż 1 ml - Diesel Green Feminine - ok. 0,2 ml - Escada Ocean Lounge - ok. 1 ml - Esprit collection man - 1 ml, ubytek ok. 50% - Gres Cabotine – ok. 1 ml - Lagerfeld edc - 1 ml, ubytek ok, 15% ale nie mam pojęcia które to - Ispathan mniej niż 1 ml - Joop Femme – ok. 1 ml - Marc O'Polo Summer - mniej nież 1 ml - Oriflame "MissO" - 1,1ml, firmowa ubytek ok. 10% - Oriflame "Air" - 1,1ml ubytek ok. 50% - YSL – Young, Sexy, Lovely – ok. 0,4 ml w atomku Mogę zrobić odlewki z własnych flaszek: - Salvador Dali Eau de Rubylips - Lalique Amethyst - Alexander McQueen My Queen KOSMETYKI Kolorówka (ubytki widoczne na zdjęciach) - Essence Cienie Quattro, 08 Wood you mind ? – tylko przetestowane - Catrice Szminka, C03 Marlene’s Favourite – kilka razy użyta - Catrice „podnośnik”, CO1 Casablanca Highlight’s – użyty dwa razy, zużycie na zdjęciach – nie był temperowany - rezerwacja dla coco_kiciusi Biochemia - mogę zrobić małe próbki oleju z orzechów włoskich - mogę podzielić się kawałkami mydełek z Lawendowej Farmy Kosmetyki próbki fabryczne - zestaw - krem na dzień i intensywne serum przywracające gęstość skóry - L'Oreal Age Perfect - podwójna próbka, pojemność nie jest podana - dwa szampony Oriflame HairX - regenerujący i przeciwłupieżowy - saszetki po 10 ml - żel pod prysznic Oriflame Discover Seville Citrus Garden - saszetka 10 ml - Oriflame North for Men - total age control cream 1,5 ml i triple action eye balm 1,5 ml - Oriflame Discove Seville - żel pod prysznic - saszetka 10 ml INNE - Bransoletka- jak na zdjęciu w albumie... chyba miedź i masa perłowa? na pewno nie plastikowa - za ciężkie na plastik ![]() - Kolczyki w kropeczki SZUKAM: - perfum D&G L'Imperatrice; Victoria's Secret Sexy Little Thing Noir oraz Chocolate Covered Cherries; Van Cleef&Arples Automn; Lalique Nilang (chętnie stara wersja), Bvlgari Eau Perfumee Au The Rouge, Aqua Allegoria Mandarine Basilic oraz Grosselina, Lanvin Jeanne poza tym ambrowych, słodko puchatych, ale też porzeczki, wiśni, świeżaków - kolorówki - cieni, pudrów, etc... raczej nie szukam podkładów czy szminek. - naturalnej pielęgnacji Edytowane przez vea7 Czas edycji: 2013-04-24 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różności... czyli poprzeprowadzkowa aktualizacja
Coś u mnie za odlewkę My Queen?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mam anna sui w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Basiu, ponieważ chciałabym wymienić perfumy na perfumy a u Ciebie w wątku tylko I love, love, które znam i mam, to powiedz, czy miałabyś coś jeszcze poza wątkiem?
Ja Królową chętnie odleję, tylko zaproponuj co za i ile ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Wiem, wiem... wypatrzyłam ją już kiedyś ![]() Z tym że całej flaszki w ciemno trochę się boję brać... Czy zgodziłabyś się zrobić z niej odlewkę? I czy znalazłaś coś ciekawego u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym Ci zaproponować odleweczki
![]() -Daisy M. Jacobsa; -Sexy 212 C. Herrery; -Baby Rose Jeans Versace; Czy 10ml za 10ml by było ok? : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
-
Wiem, wiem... wypatrzyłam ją już kiedyś ![]() Z tym że całej flaszki w ciemno trochę się boję brać... Czy zgodziłabyś się zrobić z niej odlewkę? I czy znalazłaś coś ciekawego u mnie?[/QUOTE] boisz się flaszki anki czy diora? bo zrozumiałam z wpisu w wątku, że szukasz anki Dolly Girl ![]() a ja znalazłam u Ciebie fajną rzecz i tutaj wymiana byłaby za flachę ![]() co chodzi o odlewkę - nie ma sprawy ale nie posiadam atomizerów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Boję się flaszki Anki, bo znam podstawową, a "wariacji" nie - o diorach nie wiedziałam, ze flaszki w grę wchodzą ![]() ![]() To ja trochę kota ogonem odwrócę - powiedz, co Ci się spodobało i czego byś się w zamian pozbyła, a ja spróbuję poszukać szczęścia - atomizerów i zobaczymy co nam z tego wyjdzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
odpisałam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wygrzebałam u Ciebie happy ale po twojej wiadomości mniemam, że wymiana się chyba nie uda ![]() a może pudru potrzebujesz? mam nowego super sypańca w wątku ![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-05-18 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Za sypańca podziękuję
![]() Czyli, żeby się dobrze zrozumieć - podoba ci się moje Clinique Happy, oddałabyś za nie Annę, tak? Muszę sobie przedumać, kurczę gdyby chociaż było gdzie ją wąchnąć... a miałaś może/wąchałaś podstawową? podobne są? Natomiast sezonówki Addicta w formie odlewek też wchodzą w grę, tak? I teraz pytanie, czy znalazłabyś coś za ewentualne odlewki Diora - i jeśli tak, to ile chciałabyś oddać/odlać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam klasycznej anki (może sprawdź jakie maja nuty). do wymianki moge dorzucic odlewki obydwu diorków po ok. 10ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Peonies, dobra, troszkę mililitry mi się nie zgadzają, ale twoje Diory warte więcej niż kilka dodatkowych mililitrów - szczególnie działa mi na wyobraźnię litchi
![]() Powiedz mi tylko jak z atomkami - masz, możesz mieć, mam poszukać/zdobyć i Ci podesłać? Jeśli kwestię atomków przeskoczymy możemy się mieniać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam anna sui w swoim wątku napisałaś, że poszukujesz aqua allegoria groselina a po myślniku, że anna sui a to dwie różne marki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bo obu poszukuje
![]() Za AA Grosellinę dałabym się pociąć, ale cholera jest bardzo rzadka i nikt się nie przyznaje, że ma (może nikt nie ma) ![]() Annę Sui miałam klasyczną i bardzo mi się spodobała, udało mi się też dorwać odlewki kilku innych i też są ok, więc postanowiłam zapachy Sui poznawać dalej - i spotkałam Ciebie i Twoją Annę ![]() Dzięki Twojej informacji poprawiłam w wątku - rzeczywiście myliło ![]() Edytowane przez vea7 Czas edycji: 2010-05-19 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sprawdzę na all czy są dostępne atomki i dam Ci znać wieczorkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
na all zwykłych o takiej pojemności znaleść nie mogłam
![]() dziś zapytam jeszcze w rossmanie. a Ty miałabyś możliwość podesłania gdyby w razie mi się nie udało zdobyć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Lena generalnie nie ma sprawy, ale widzę, że w wątku mas tylko małe Zen i Avon. Nie wiem, czy zdecydujesz się oddać miniaturkę za odlewkę i próbkę, a Avon mnie nie interesuje... chyba, ze masz jeszcze jakie próbeczki poza wątkiem
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- W domku mam jedna piątkę, więc zdecydowanie za mało, ale idę dzisiaj "w regały" i jeśli coś znajdę to nie będzie problemu z podesłaniem ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Basiulek, powąchałam i jednak niestety to nie to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=vea7;19444332]Lena generalnie nie ma sprawy, ale widzę, że w wątku mas tylko małe Zen i Avon. Nie wiem, czy zdecydujesz się oddać miniaturkę za odlewkę i próbkę, a Avon mnie nie interesuje... chyba, ze masz jeszcze jakie próbeczki poza wątkiem
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- W domku mam jedna piątkę, więc zdecydowanie za mało, ale idę dzisiaj "w regały" i jeśli coś znajdę to nie będzie problemu z podesłaniem ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- będę czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Oj, nie zauważyłam odpowiedzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Basiu do następnego razu
![]() Peonies, bardzo Cię przepraszam, ale ze względu na konieczność ewakuacji piwnicy z terenu potencjalnie zalewowego, nie byłam w City ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
A widzisz, ja się sama zakręciłam, ale już Cię znalazłam w odpowiednim wątku wymiankowym a nie poszukiwaniowym
![]() Powiedz tylko czy chcesz odleweczkę któregoś z wymienonych przez Ciebie zapachów, czy chcesz próbeczki z każdego? Pytam, bo niektórych mam odlewki a niektórych tylko próbki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Twitterku, Amethystu mam flaszkę, więc mogę odlewać... z atomkami gorzej, ale coś się zakombinuje
![]() ![]() Jeśli chodzi o ilość, to raczej próbeczki... może poza molekułami i woody - te powinny mi się spodobać ![]() Aha, powiedz jeszcze co to dla Ciebie próbka a co odlewka - bo spotkałam się z próbkami 4 ml i odlewkami 3 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety w rossmanie atomków nie mają
![]() na all w pojemności 10ml są po 7zł plus przesyłka więc nie wiem czy się kalkuluje. a Ty coś wygrzebałaś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O niezłej porze mnie przygnało do kompa... Już mówię jak jest: próbki to takie do 2 ml, bo nie mam większych fiolek, odlewki to 5-10 ml w zależności który atomek ![]() - Kingdom mogę zrobić do 10 ml - Molecule wstępnie zrezerwowałam dla ukryciorka, więc odpada - Breakfast in Paris próbas 2 ml - Le Perfume 4/5 ml - Kapsule Woody zostanie gdzieś 7/10 ml Ja bym się skusiła na 10 ml Amethyst, więc możesz śmiało kombinować z doborem odlewek i próbek u mnie ![]() W razie czego, to chyba jeden atom 10 ml jeszcze mam zachomiczony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
peonies - udało mi się jedną odlewkę skończyć i jeden atomek wyżebrać od psiapsióły - więc będę miała dwie 10
![]() Tylko muszę je teraz porządnie odpachnić (mój odpachniony, psiapsióły się odpachnia). Więc jeśli znasz jaki szybki sposób, to chętnie przyjmę.. jeśli nie, to proszę o cierpliwość ![]() Twitterku - to ja bym tak poprosiła: - Kapsule woody - 5 ml (chyba, że nie chce Ci się odlewać, to spokojnie całe 7 przyjmę) - Kingdom - próbas - widziałam w spisie, że masz gotową próbkę, więc mniej roboty ![]() - Breakfast in Paris - próbas 2 ml - Le perfume - próbas 2 ml (ewentualnie wypatrzyłam jeszcze u Ciebie Dalistyle... ale, że o nim mowy nie było, to tylko jeśli coś sobie za niego dobierzesz...) A oddam: - 10 Lalique Amethyst (ale atomka będę potrzebowała) - i jeśli chcesz to Demeterka - mogę próbeczkę Lalique Nilang zrobić (ale tak fiolkę max, bo z odlewki robię...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=vea7;19534229]peonies - udało mi się jedną odlewkę skończyć i jeden atomek wyżebrać od psiapsióły - więc będę miała dwie 10
![]() Tylko muszę je teraz porządnie odpachnić (mój odpachniony, psiapsióły się odpachnia). Więc jeśli znasz jaki szybki sposób, to chętnie przyjmę.. jeśli nie, to proszę o cierpliwość ![]() cieszę się, że Ci sie udało zdobyć ![]() będę cierpliwie czekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() mam Groselline ![]() chcialabym odlewke D&G ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-05-24 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.