2011-07-19, 21:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Napisane przez Nika0208
Właśnie przegladałam allegro za zukniami i trafiłam na super zdjęcia ślubne... wpiszcie w wyszukiwarke allegro ślub hawaje 
|
ale pięknie to wszystko wygląda- plaża, morze, słońce i taka śliczna Parka 
Cytat:
Napisane przez Chatka
Słodziacha  I możesz za każdym razem inne dodatki i będzie zupełnie inaczej
Dziewczyny, oglądałam przed chwilą program I didn't know I was pregnant, jaka w ogóle masakra... laska miała stwardnienie rozsiane, rękę i nogę bez czucia i nie miała bladego pojęcia, że jest w ciąży (podobno są podobne objawy i nie przyszło jej na myśl, bo przytyła tylko 4 kg i myślała, że to przez leki). Którejś nocy wstała, poleciała do łazienki i urodziła DWOJE DZIECI! Zdrowe! W łazience, sama, facet przyszedł dopiero, jak zaczęła wrzeszczeć, że ją strasznie boli. Pierwsze dziecko wpadło jej do wc, bo nawet nie wiedziała, co się dzieje! A kiedy wydawało jej się, że po nim rodzi łożysko, okazało się, że to była druga córeczka... Wyobraźcie sobie, przez 9 miesięcy nie mieć pojęcia, że nosi się bliźniaki  Oglądaliśmy z TŻtem z rozdziawioną gębą... Co najlepsze, po urodzeniu dzieci nastąpiła remisja choroby! Znów zaczęła czuć w ręce i nodze, widocznie organizm sam się zregenerował, żeby utrzymać dzieci przy życiu.
Niesamowite są takie historie, po prostu w głowie się nie mieści.
|
właśnie zastanawiam się jaką koszulę i krawat sprawić Tż-towi. macie jakieś pomysł na kolor?? 
jak można nie wiedzieć przez 9 miesięcy, że jest się w ciąży tym bardziej na bliźniaki.
Cytat:
Napisane przez marylka80
|
nie podoba mi się ten filmik- widać, że PM-ka ma takie zapędy na ostre zarządzanie. ja w każdym razie nie odbieram tego filmiku z przymrużeniem oka 
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------
Cytat:
Napisane przez Chatka
A ja lecę spać, jutro chyba jeszcze nie pójdę do pracy... Cholera, kasa mi leci koło nosa, ale czuję się jeszcze tak średnio... No nic, okaże się jutro.
Dobrej nocki 
|
lepiej wypocząć niż kichać na wszystkich dookoła dobrej nocki
|