Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-19, 21:29   #1695
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Właśnie przegladałam allegro za zukniami i trafiłam na super zdjęcia ślubne... wpiszcie w wyszukiwarke allegro ślub hawaje
ale pięknie to wszystko wygląda- plaża, morze, słońce i taka śliczna Parka

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Słodziacha I możesz za każdym razem inne dodatki i będzie zupełnie inaczej

Dziewczyny, oglądałam przed chwilą program I didn't know I was pregnant, jaka w ogóle masakra... laska miała stwardnienie rozsiane, rękę i nogę bez czucia i nie miała bladego pojęcia, że jest w ciąży (podobno są podobne objawy i nie przyszło jej na myśl, bo przytyła tylko 4 kg i myślała, że to przez leki). Którejś nocy wstała, poleciała do łazienki i urodziła DWOJE DZIECI! Zdrowe! W łazience, sama, facet przyszedł dopiero, jak zaczęła wrzeszczeć, że ją strasznie boli. Pierwsze dziecko wpadło jej do wc, bo nawet nie wiedziała, co się dzieje! A kiedy wydawało jej się, że po nim rodzi łożysko, okazało się, że to była druga córeczka... Wyobraźcie sobie, przez 9 miesięcy nie mieć pojęcia, że nosi się bliźniaki Oglądaliśmy z TŻtem z rozdziawioną gębą... Co najlepsze, po urodzeniu dzieci nastąpiła remisja choroby! Znów zaczęła czuć w ręce i nodze, widocznie organizm sam się zregenerował, żeby utrzymać dzieci przy życiu.
Niesamowite są takie historie, po prostu w głowie się nie mieści.
właśnie zastanawiam się jaką koszulę i krawat sprawić Tż-towi. macie jakieś pomysł na kolor??
jak można nie wiedzieć przez 9 miesięcy, że jest się w ciąży tym bardziej na bliźniaki.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=6V0f3...eature=related

Naprawde wspolczuje temu panu, bo jak widze to spojrzenie PM to mysle ze bedzie mial tak samo w zyciu na jak na tym filmiku
nie podoba mi się ten filmik- widać, że PM-ka ma takie zapędy na ostre zarządzanie. ja w każdym razie nie odbieram tego filmiku z przymrużeniem oka

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A ja lecę spać, jutro chyba jeszcze nie pójdę do pracy... Cholera, kasa mi leci koło nosa, ale czuję się jeszcze tak średnio... No nic, okaże się jutro.
Dobrej nocki
lepiej wypocząć niż kichać na wszystkich dookoła dobrej nocki