Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-19, 20:47   #1681
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

A co do seriali to ja uwielbiam Greys Anatomy prywatną praktykę i CSI NY tylko ostatnio przez pracę trochę zaniedbałam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 20:52   #1682
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ja jestem w trakcie i właśnie ryczę, bo Lincolna zaprowadzili na krzesło. Głupia jestem jak but, bo przecież wiem, że uciekną
Ja na widok bad boya Linca dostaję slinotoku

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, oglądałam przed chwilą program I didn't know I was pregnant, jaka w ogóle masakra... laska miała stwardnienie rozsiane, rękę i nogę bez czucia i nie miała bladego pojęcia, że jest w ciąży (podobno są podobne objawy i nie przyszło jej na myśl, bo przytyła tylko 4 kg i myślała, że to przez leki). Którejś nocy wstała, poleciała do łazienki i urodziła DWOJE DZIECI! Zdrowe! W łazience, sama, facet przyszedł dopiero, jak zaczęła wrzeszczeć, że ją strasznie boli. Pierwsze dziecko wpadło jej do wc, bo nawet nie wiedziała, co się dzieje! A kiedy wydawało jej się, że po nim rodzi łożysko, okazało się, że to była druga córeczka... Wyobraźcie sobie, przez 9 miesięcy nie mieć pojęcia, że nosi się bliźniaki Oglądaliśmy z TŻtem z rozdziawioną gębą... Co najlepsze, po urodzeniu dzieci nastąpiła remisja choroby! Znów zaczęła czuć w ręce i nodze, widocznie organizm sam się zregenerował, żeby utrzymać dzieci przy życiu.
Niesamowite są takie historie, po prostu w głowie się nie mieści.
Teraz już powtorki lecą. Ale historie są niesamowite. Za każdym razem jesteśmy z TŻem w szoku jak oglądamy.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 20:58   #1683
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Właśnie przegladałam allegro za zukniami i trafiłam na super zdjęcia ślubne... wpiszcie w wyszukiwarke allegro ślub hawaje
Chodzi Ci o tą blondynkę?? Jeśli tak suknia prezentuje się pięknie, a o fotach na Hawajach już nie wspomnę

Cytat:
Dziewczyny, oglądałam przed chwilą program I didn't know I was pregnant, jaka w ogóle masakra... laska miała stwardnienie rozsiane, rękę i nogę bez czucia i nie miała bladego pojęcia, że jest w ciąży (podobno są podobne objawy i nie przyszło jej na myśl, bo przytyła tylko 4 kg i myślała, że to przez leki). Którejś nocy wstała, poleciała do łazienki i urodziła DWOJE DZIECI! Zdrowe! W łazience, sama, facet przyszedł dopiero, jak zaczęła wrzeszczeć, że ją strasznie boli. Pierwsze dziecko wpadło jej do wc, bo nawet nie wiedziała, co się dzieje! A kiedy wydawało jej się, że po nim rodzi łożysko, okazało się, że to była druga córeczka... Wyobraźcie sobie, przez 9 miesięcy nie mieć pojęcia, że nosi się bliźniaki Oglądaliśmy z TŻtem z rozdziawioną gębą... Co najlepsze, po urodzeniu dzieci nastąpiła remisja choroby! Znów zaczęła czuć w ręce i nodze, widocznie organizm sam się zregenerował, żeby utrzymać dzieci przy życiu.
Nie do wiary! Ale takie rzeczy się zdarzają. Najbardziej podoba mi się kawałek z ustąpieniem choroby

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A co do seriali to ja uwielbiam Greys Anatomy prywatną praktykę i CSI NY tylko ostatnio przez pracę trochę zaniedbałam
Już się na 8 sezon GA nie mogę doczekać. W Prywatną Praktykę wsiąknąć jakoś nie umiałam.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Tylko ślina.
Ja na widok pewnego polskiego aktora mam kisiel w majtkach

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 21:09   #1684
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja to już jakiś czas temu oglądałam jak gdzieś w Tv leciało i normalnie byłam w szoku bo ta kobieta jak sie nie mylę miała zero brzucha a dwoje dzieci urodziła. Ale fajnie sie ogląda takie miłe zakończenia
Stary 2011-07-19, 21:11   #1685
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

miałam Wam wrzucić w sobote zdjecia ale okazało się, że nie bardzo mam jak..goście mi sie zlecieli do domu i nie miałam chwili wytchnienia...

Dziś jestem jakas zła i smutna..nie umiem sie zdecydowac na suknie..a jak juz któras mi sie podoba to cena jest z kosmosu

Może to wina hormonów czy cos , ale jestem jakas wsciekła dziś...

Zostało kupe czasu do slubo moze za bardzo sie spinam, ale póki co nic mi sie do konca nie podoba..a jesli już to w Szczecinie sukni nie można zmierzyć bo po prostu jej nie ma.....

Sorry, ze tak sie żale ale nie mam komu..nie bede rodzince dupy zawracac sukniami..oni tego nie zrozumieja....
Lacze sie z toba w bolu...ja mam to samo...ale postanowilam sobie zrobic przerywnik tak z miesiac a potem wrocic to poszukiwac od nowa...

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
jagodzia

http://www.youtube.com/watch?v=xCB39xgrOvU ale sukniaaaa planuje tez taka strzepiasta [COLOR="Silver"]
Suknia calkiem calkiem ale ta PM, o rany!!! Jaka sztuczna, i te miny!!! Masakra...biedny TZ juz widze jak nim szoruje podloge...

Zaraz obok jest ich niby smieszny filmik pt cyrograf

http://www.youtube.com/watch?v=6V0f3...eature=related

Naprawde wspolczuje temu panu, bo jak widze to spojrzenie PM to mysle ze bedzie mial tak samo w zyciu na jak na tym filmiku

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
no to teraz czekamy na przesyłkę i focie

W Europie Zachodniej (szczególnie Niemcy, Holandia) krąży taka informacja, że biżuterię (szczególnie złotą) najlepiej kupować w Polsce, bo po 1. cena, a po 2. jakość. Podobno bardzo dobre złoto, można dostać o wiele taniej u nas.
Tak przynajmniej mawiają koleżanki moich ciotek, tudzież osoby z którymi dane mi było pracować na wojażach zagranicznych.
To prawda, w Holandii nie dosc ze nie ma na czym oka zwiesic to jeszcze sie czlowiek zastanawia czy sie im przypadkiem o jedno zero za duzo nie wpisalo....

Cytat:
Myślę, że należy tu oddzielić to, co ktoś robi, a na co kogo stać. mooonia napisała, że jak kogoś nie stać na pierścionek, to nie będzie go stać na wspólne życie i faktycznie, jest to logiczne rozumowanie, no bo jeśli nie stać kogoś na wydanie 1000zł na pierścionek, to tym bardziej nie będzie go stać na kupno mieszkania czy samochodu.
Jednak może kogoś być stać i nie szastać kasą i kupić tańszy pierścionek z czystej logiki - stać mnie na pierścionek za 1000zł, ale po co wydawać aż tyle, kiedy można równie piękny dostać za 500. To wszystko kwestia podejścia do życia obojga partnerów.
Słowem, to, że kogoś stać na pierścionek, nie oznacza, że kupi drogi, a to, że ktoś kupił drogi, nie znaczy, że go stać na wspólne życie.

eh, nie umiem chyba tego napisać, co bym chciała, chora jestem i bełkoczę, w każdym razie chyba najlepiej będzie, jak powiem, że poza dyskusją to zgadzam się z tenebrosą
Dokladnie tak...to kwestia podejscia do zycia, dla mnie np pierscionek zareczynowy w ogole nie jest istotny chociazby ze wzgledu na to ze nie nosze w ogole bizuterii i zupelnie sobie nie wyobrazam nosic go codziennie na palcu, juz sama obraczka spedza mi sen z powiek, mam nadzieje ze kiedys sie do niej przyzwyczaje...a wydawac kupe kasy tylko po to zeby sie kolezankom pochwalic jest zupelnie zbyteczne...lepiej wybrac sie na kilkudniowy urlop...jestesmy doroslymi ludzmi, kochamy sie i wiemy ze chcemy spedzic razem reszte zycia, jestesmy niezalezni finansowo, nie musimy sie juz niczego dorabiac bo wszystko to co do zycia potrzebne juz mamy....teraz mozemy odkladac co najwyzej na fajne wakacje....tak wiec szacowanie statusu materialnego na podstawie wielkosci brylantu nie ma najmniejszego sensu....
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 21:11   #1686
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Chyba sobie obejrzę "27 Sukienek'", bo wyobraźcie sobie jeszcze tego nie widziałam. A, że TŻta nie ma to czymś sobie czasu muszę zająć

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-19, 21:14   #1687
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi Ci o tą blondynkę?? Jeśli tak suknia prezentuje się pięknie, a o fotach na Hawajach już nie wspomnę

Nie do wiary! Ale takie rzeczy się zdarzają. Najbardziej podoba mi się kawałek z ustąpieniem choroby

Już się na 8 sezon GA nie mogę doczekać. W Prywatną Praktykę wsiąknąć jakoś nie umiałam.

Tylko ślina.
A ponoć Elen Pompeo i Patrick Demsey czy jak on tam się nazywa chcą zrezygnować z ról po 8 sezonie bez nich to już nie ten sam serial

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 21:17   #1688
Chatka
Wtajemniczenie

Nika, cudne te hawajskie zdjęcia pokazałam TŻtowi to ten: Oj, weź mi takich rzeczy nie pokazuj, bo będę chciał tam jechać i brać ślub Ja bym mogła brać ślub w duchu Aloha, tylko niestety Gości tam przewieźć jest niewykonalne....

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 21:18   #1689
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba sobie obejrzę "27 Sukienek'", bo wyobraźcie sobie jeszcze tego nie widziałam. A, że TŻta nie ma to czymś sobie czasu muszę zająć
Bardzo fajny film ja w ogóle lubię romansidła
Stary 2011-07-19, 21:19   #1690
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
A ponoć Elen Pompeo i Patrick Demsey czy jak on tam się nazywa chcą zrezygnować z ról po 8 sezonie bez nich to już nie ten sam serial
Tez to czytałam na filmwebie. To już nie będzie to samo. A ja tak uwielbiam ten serial. Nie wspominając o samym Patricu Dempsey

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-19, 21:21   #1691
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

Ehhhh...no ja to juz w ogole nie powinnam ogladac tak zdjec, bo nie poprawia to w ogole mojego nastroju Piekna PMka i zdjecia cudne, i sukienka tez...w sam raz na plaze, szkoda tylko ze TZ w czarnych spodniach...
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 21:22   #1692
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo lubię ten film Wiadomo, komedia romantyczna, przewidywalna, ale przyjemna i inteligentna, polecam
W ogóle jak lubisz Katherine Heigl, to polecam Love comes softly http://www.filmweb.pl/film/Mi%C5%82o...li-2003-101226 - taki klimacik ma ten film, że można go oglądać i oglądać... przynajmniej ja mogę

A ja lecę spać, jutro chyba jeszcze nie pójdę do pracy... Cholera, kasa mi leci koło nosa, ale czuję się jeszcze tak średnio... No nic, okaże się jutro.
Dobrej nocki

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 21:22   #1693
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Tez to czytałam na filmwebie. To już nie będzie to samo. A ja tak uwielbiam ten serial. Nie wspominając o samym Patricu Dempsey
Ah ten MacBoski ogólnie lubię go jako aktora

Stary 2011-07-19, 21:23   #1694
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Cytat:
Jestem ciekawa jak to się będzie miało w scenariuszu. W końcu jakoś się będą ich musieli pozbyć z serialu. Sami nie znikną. Ale bez nich.... To nie będzie to...
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 21:29   #1695
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Właśnie przegladałam allegro za zukniami i trafiłam na super zdjęcia ślubne... wpiszcie w wyszukiwarke allegro ślub hawaje
ale pięknie to wszystko wygląda- plaża, morze, słońce i taka śliczna Parka

Cytat:
Słodziacha I możesz za każdym razem inne dodatki i będzie zupełnie inaczej

właśnie zastanawiam się jaką koszulę i krawat sprawić Tż-towi. macie jakieś pomysł na kolor??
jak można nie wiedzieć przez 9 miesięcy, że jest się w ciąży tym bardziej na bliźniaki.

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Naprawde wspolczuje temu panu, bo jak widze to spojrzenie PM to mysle ze bedzie mial tak samo w zyciu na jak na tym filmiku
nie podoba mi się ten filmik- widać, że PM-ka ma takie zapędy na ostre zarządzanie. ja w każdym razie nie odbieram tego filmiku z przymrużeniem oka

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
A ja lecę spać, jutro chyba jeszcze nie pójdę do pracy... Cholera, kasa mi leci koło nosa, ale czuję się jeszcze tak średnio... No nic, okaże się jutro.
Dobrej nocki
lepiej wypocząć niż kichać na wszystkich dookoła dobrej nocki
Stary 2011-07-19, 21:29   #1696
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo lubię ten film Wiadomo, komedia romantyczna, przewidywalna, ale przyjemna i inteligentna, polecam
W ogóle jak lubisz Katherine Heigl, to polecam Love comes softly http://www.filmweb.pl/film/Mi%C5%82o...li-2003-101226 - taki klimacik ma ten film, że można go oglądać i oglądać... przynajmniej ja mogę

Dobrej nocki
Ja z Katherine oglądałam też Brzydką Prawdę i Pan i Pani Kiler i 27sukienek i wszystkie mi się podobały

Stary 2011-07-19, 21:39   #1697
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Nika, cudne te hawajskie zdjęcia pokazałam TŻtowi to ten: Oj, weź mi takich rzeczy nie pokazuj, bo będę chciał tam jechać i brać ślub Ja bym mogła brać ślub w duchu Aloha, tylko niestety Gości tam przewieźć jest niewykonalne....
Już sobie wyobrażam jak Chatka ma na szayi kwiaty i charakterystycznie kręci bioderkami do tych rytmów http://www.youtube.com/watch?v=0w80bcnRa4k&feature=fvst (tylko nie zwracaj uwagi na klip ) idąc do ołtarza.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Dzięki, zobaczę sobie. A nóż mi się spodoba.

Cytat:
Ah ten MacBoski ogólnie lubię go jako aktora
a ja jako faceta

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-19, 21:48   #1698
evoonia86
Zakorzenienie

ja chyba też już się zbieram do łóżeczka-dobrej nocki
Stary 2011-07-19, 21:49   #1699
E87
Wtajemniczenie

Dzieki dziewczyny za info w sprawie Zakopanego!
Tenebrosa extra zestawienie
Nena extra szarfa, zamowilas ja?
Kicia przekochany masz avatar! Jak ja uwielbiam kotki...
Jade jutro zamawiac hotel dla gosci weselnych, 3majcie kciuki zeby byly miejsca, bo ostatnio nas postraczyli, ze juz sa braki... Wedlug naszych wstenych rodzinnych obliczen, na sam hotel pojdzie ok 3 tys... masakra jak sie ma cala rodzinke przyjezdna...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 22:01   #1700
MARGIDA
Wtajemniczenie

Wiedziałam, że zdjęcia się Wam spodobają Urlop był świetny, pogoda, morze jak z pocztówek. Tylko niestety ja, jako blade zwierzę biurowe, nie przewidziałam, że filtr 25 będzie dla mnie za słaby. Ciut się przypiekłam. Nena, jeśli liczysz na romantyczny honeymoon w Wenecji ( a przecież taki powinien być ), to tylko w zaciszu hotelowym. Wenecja jest głośna, zatłoczona - nie tylko pełno turystów, ale i straganiarzy, czy biednych czarnoskórych sprzedawców podróbek. Akurat w Wenecji nie byłam nocą, ale byłam w Rzymie - myślę, że w obu miastach życie nocne jest jeszcze bardziej intensywne od dziennego (kwestia klimatu). Ale życzę Ci (Wam) tej Wenecji - jest piękna

A teraz drogie koleżanki, po przeczytaniu połowy tego wątku idę spać. Niestety jutro znowu do pracy... Doooobraaanoooc

Aaaa... witam nowe PM-ki
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:03   #1701
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
kocham ten serial szkoda ze juz ogladnelam caly a najbardziej ubostwiam tego aktora Wentworth Miller bo moj maz strasznie podoby jest do niego
ty no co Ty, to mój Tż jest podobny do niego, mam taką jedną fotkę, że wyglądają jak dwie krople wody - wkleję jutro. Ps. może mamy tego samego tżta??

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
mhmmm, ale nie ma to jak Michael (swoją drogą ciekawe, czy rzeczywiście jest gejem)

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Nena extra szarfa, zamowilas ja?
jeszcze nie, kasy mi trochę szkoda i się waham

dobrej nocki!

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:10   #1702
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dotk4, a kiedy następny raz będziecie w PL?
Cytat:
A kiedy planujecie znów zawitać do PL?
Cytat:
a kiedy bedziesz w Pl? gdzies jestes wogole?jestes tam na studiach? w pracy? sorki ze tak pytam ale dopiero Was poznaje
ja mieszkam w De na stale i szczerze to za Pl mi nie teskno zreszta wiekszosc znajomych okazala sie falszywa jak wyjechalam ;/ wiec prykatcznie prawie nikogo tam nie mam jedynie co do rodzicow jezdze lub oni do mnie.. ale wogole mnie tam nie ciagnie.. tu mi lepiej
Kolejny raz w Polsce bede, mam nadzieje, we wrzesniu. A ostatnio bylam w marcu i poki co jest to moja najdluzsza przerwa, bo do tej pory staralam sie latac co 3-4 miesiace, ale teraz mam tak dobra prace, ze chce z niej wyciagnac jak najwiecej .. A tak bardzo tesknie
kasiamniam - jestesmy z TZ w Londynie. Studiuje i pracuje. Co do znajomych, to mi po wyjezdzie wiezi z nimi sie jeszcze wzmocnily. To raczej tutaj zawiodlam sie na nowych 'znajomych'. Co smutne, w wiekszosci zawiedli mnie Polacy. I choc finanowo zyje sie tutaj latwiej, studiuje fajny kierunek, to jednak chcemy z TZem za pare lat wrocic do PL.

Cytat:
W grę wchodzą dwie szarfy, te które wkleiłam poniżej. Na razie nie napiszę Wam ceny, żeby nie sugerować. Która ładniejsza?? Dodam że pierwsza ma szerokość 55 mm, druga 80 mm. Oczywiście trzecie zdjęcie to sama chelsea (dla porównania). Niestety sprawa pilna, bo zostało im po metrze tej taśmy w kolorze który by mnie interesował (czyli biel) i musialabym się szybko zdecydować. Pomożecie?
Mnie bardziej podoba sie pierwsza. Wydaje mi sie, ze z ta druga moze byc zbyt duzo wszystkiego, a ta pierwsza bylaby fajnym balansem.

Cytat:
Napisane przez eimear Pokaż wiadomość
Czesc
Tak czytam Wasz watek od dluzszego czasu i postanowilam do Was dolaczyc, jesli mozna

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
W związku z tym, że za chwilę , to uzupełniając kalendarzyk zrobiłam małe zestawienie.
Super zestawienie!
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:11   #1703
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Tylko ślina.
Oj tak... zdjęcia, para na nich i oczywiście SUKNIA są niesamowite
Hehe zdradź nam tu zaraz ładnie, pod wpływem którego polskiego aktora robi Ci się mokro... :p? Ty wstręciuszku

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Suknia calkiem calkiem ale ta PM, o rany!!! Jaka sztuczna, i te miny!!! Masakra...biedny TZ juz widze jak nim szoruje podloge...

Zaraz obok jest ich niby smieszny filmik pt cyrograf

Haha też z ciekawości zerknęłam na ten "cudowny filmik z pleneru" (jak to sama PMka określiła w komentarzu pod przygotowaniami ) i jest baaardzo żałosny :p Szkoda chłopaka - nie wie co czyni... ale w końcu klamka zapadła i cyrograf podpisany

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
właśnie zastanawiam się jaką koszulę i krawat sprawić Tż-towi. macie jakieś pomysł na kolor??
nie podoba mi się ten filmik- widać, że PM-ka ma takie zapędy na ostre zarządzanie. ja w każdym razie nie odbieram tego filmiku z przymrużeniem oka
Evooniu skoro Twoja sukienia jest generalnie gładka a jedynie akcenty ma fioletowe i zielone to ja na Twoim miejscu poszukałabym krawatu w paski fioletowo-zielone Gdyby tak dobrać jak najbardziej zbliżone odcienie to byłoby pięknie
Oj dokładnie... Po PMce niestety widać jak na dłoni, że ostra z niej s.ucz... niektóre laski mają to wypisane na twarzy... I filmik też nie wydaje mi się taki "pół żartem - pół serio" - strasznie mnie dziwi, że koleś się na to wszystko zgadza...
I od razu przypomniała mi się PMka którą z Kocuuurem widziałyśmy w piątek w salonie... Kocuuurek nie miała aż takiej sposobności co ja gdyż pani ekspedientka ją wtedy ogarniała w różne kiecki, ale w sąsiedniej przebieralni "piękniła się" bardzo osobliwa PMka Wyglądała tak trochę jak te pięknoty z filmików "my big fat gipsy wedding" haha tak przesadzona, kieca ecru, ale cała połyskująca srebrzystymi błyskotkami i do tego jeszcze bordo dodatki jaaaa po jej minach i tekstach od razu było widać kto rządzi w jej związku, ledwie powstrzymywałam śmiech Na końcu do salonu przyszedł jej ukochany to jej jeszcze buciki wiązał... Taki potulny, 2 razy mniejszy od niej prawie, tak mi się jego szkoda zrobiło... Może nieładnie tak się z ludzi nabijać, ale gdybyście to widziały Przez chwilę myślałam nawet, że jestem w jakimś "mamy cię" czy coś - byli jak podstawieni aktorzy, no masakra
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 22:15   #1704
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
ty no co Ty, to mój Tż jest podobny do niego, mam taką jedną fotkę, że wyglądają jak dwie krople wody - wkleję jutro. Ps. może mamy tego samego tżta??

ale by bylo heheheheh
ehehe to czekam na foto ;P
w zalaczniku jest moj

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2011-07-19 o 23:03
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 22:27   #1705
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
ale by bylo heheheheh
ehehe to czekam na foto ;P
w zalaczniku jest moj
Słodziak Ale mało mi przypomina tego aktora... Za to ja już raz pisałam, że mój TŻ jest podobny bardzo do Conrado Moreno i Bena Afflecka jednocześnie Od tego pierwszego ma nosek (taki kartofelek ) a bródkę i oczy od Afflecka Słooodkooo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg conrado.jpg (47,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ben.jpg (22,7 KB, 17 załadowań)
Stary 2011-07-19, 22:32   #1706
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Słodziak Ale mało mi przypomina tego aktora... Za to ja już raz pisałam, że mój TŻ jest podobny bardzo do Conrado Moreno i Bena Afflecka jednocześnie Od tego pierwszego ma nosek (taki kartofelek ) a bródkę i oczy od Afflecka Słooodkooo
a mi tak zwlaszcza ze go widze na codzien ;P
ide spac dobranoc
Stary 2011-07-19, 22:41   #1707
bluesky89
Zakorzenienie

Dotko, to jestem 100 km od Ciebie. Ja byłam w maju w Polsce, ale też już mi się strasznie tęskni a do października tak daleko..
Ja tutaj oprócz koleżanki z pracy i oczywiście mojego TŻ nie mam nikogo bliskiego. Jak tu przylecieliśmy, to myślałam, że uda mi się zaprzyjaźnić z narzeczoną brata TŻ, jest tylko 2 lata ode mnie starsza, ale okazała się wredną i podłą suczą o której nawet nie chce słyszeć i tak mi tyłek obrabiała, że stwierdziłam, że żadne miłe relacje nigdy nie będą mogły zaistnieć między nią a mną.
Stary 2011-07-19, 22:53   #1708
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Kolejny raz w Polsce bede, mam nadzieje, we wrzesniu. A ostatnio bylam w marcu i poki co jest to moja najdluzsza przerwa, bo do tej pory staralam sie latac co 3-4 miesiace, ale teraz mam tak dobra prace, ze chce z niej wyciagnac jak najwiecej .. A tak bardzo tesknie
kasiamniam - jestesmy z TZ w Londynie. Studiuje i pracuje. Co do znajomych, to mi po wyjezdzie wiezi z nimi sie jeszcze wzmocnily. To raczej tutaj zawiodlam sie na nowych 'znajomych'. Co smutne, w wiekszosci zawiedli mnie Polacy. I choc finanowo zyje sie tutaj latwiej, studiuje fajny kierunek, to jednak chcemy z TZem za pare lat wrocic do PL.

aha rozumiem.. to widze ze niezabardzo znosisz ta rozlake
ja w Pl nie bylam juz 2 lata teraz za 3 tyg jedziemy bo zawsze rodzice do nas przyjezdzali a ukochana tesciowa mam na miejscu tutaj mamy kilkoro znajomych i jedna pare ktorych uwazamy za przyjaciol i to nam wystarczy ogolnie to my z Tz-tem zawsze potrafimy sobie tak zorganizowac czas i wymyslac rozne atrakcje ( jestesmy ze soba 6 lat i moze ze 2 razy sie poklocilismy )i jesli bysmy nie mieli nawet nikogo to i tak bysmy sie nie smucili ;P my to wariaty jestesmy we dwojke wiec towarzystwo a tym bardziej falszywe nam nie potrzebne ;P

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2011-07-19 o 23:01
Stary 2011-07-19, 22:54   #1709
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
a mi tak zwlaszcza ze go widze na codzien ;P
ide spac dobranoc
Jasne - nie kwestionuję tego wcale Opowiedziałam tylko swoje wrażenia Śpij słodko
Stary 2011-07-19, 22:55   #1710
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Jasne - nie kwestionuję tego wcale Opowiedziałam tylko swoje wrażenia Śpij słodko
dzieki wzajemnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości