Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-20, 09:08   #1791
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

moniqac ale szymon sobie zrobil maraton bez spania, a tzta za tekst ze nic nie robisz - , dobrze ze pzeprosil

agus
za 3 miechy
camomile

norbi 80% czasu spi na brzusiu i nie siedze obok niego, ale tez nie zostawiam go na kanapie tylko lozeczko, ewentualnie wozek
Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Nie no świetny jest
Ja mojego też ułożyłam ostatnio na brzuszku w wózku, ale właśnie też tak robił i bałam się, że jak wjadę do dziury, to on uderzy głową o podłoże i będzie ryk, więc go obróciłam na plecy. Agnieszka, ty już jesteś doświadczona w tej pozycji ... jak to jest jak jedziecie po nierównym podłożu?

Agnieszka_pe wszystkiego najlepszego dla Dominika Nie było mnie na forum kilka dni, więc życzenia spóźnione niestety
agnieszko za zyczonka
po mega nieownym podlozu niejezdzilam, ale po takim lekko tak i bylo ok, bo gondola gleboka, w spacerowce bym go tak nie wozila

asiakale super nauczyl sie twoj wojtus!
to teraz juz normalnie bawic sie mozecie w rozne minki

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Nie ma to jak bujac noga, jesc zupe i pisac na wizazu
Zaczynam sie organizowac

Camomile zalatwiasz paszport dla Nadii? Ja juz zupelnie nie wiem jak to jest z tymi formalnosciami i z tym pierwszym paszportem

niezla organizacja

my piewszy wyrabialismy w konsulacie na 3 miesiace,(czekalo sie tez ze 2-3mce) i bralam zgode tz tam podpisywana ze zgadza sie na wyrobienie paszpotu normalnego w pl. bo u nas takie glupie przepisy ze trzeba obydwoch rodzicow prz wyrabianiu

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
a zaczęło się od tego, ze mama dała małemu herbaty bez mojej wiedzy ....
u mnie raz byla taka akcja.... zaczelam mu dawac ochydny nutramgen a mama poila go pyszna slodziutka herbatka bez mojej wiedzy a potem dziecko jesc nic nie chcialo
alez sie wscieklam

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Pepe właśnie skończył 10 tygodni ( urodził się o 8.30 )
za 10 tyg

co za dzien byl wczoraj!
mlody szczesliwy,
ja z kina prosto na paznokietki
potem poszlysmy na piwko
a ze ja tego trunku nie pijam wiec skonczylo sie bombka po jednym

dzien byl super ale juz m sie tesknilo za norbim