Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-22, 09:03   #2149
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Ale mialam noc, zasnelam dopiero kolo polnocy, potem kolo 3 wstawanie na siku i potem nie moglam zasnac. A jak juz poleglam to snily mi sie takie koszmary, ze obudzilam sie ze "szlochem" (nie placz, tylko takie jakby sapanie). I nie dosc, ze jestem niewyspana to jeszcze jakas taka niewyrazna po tej nocy. :/
To chyba efekt tej "nerwówki" przedwyjazdowej..za dużo na głowie Kochana, odpocznij sobie w ciągu dnia jak masz możliwośc.

Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
malamutko przez ponad rok mieszkałam z nią we Wrocławiu więc była w domu, miała mały ogród no i długą trasę spacerową po wałach nad odrą, nic nigdy nie zniszczyła, nie zsikała się w domu mimo że często niestety musiała zostać w domu sama kilka godzin jak byłam w pracy a teściowej nie było, spała w korytarzu i grzecznie czekała najgorsze było linienie bo niestety futrzak straszny, wiadra z niej wyczesywałam ale dawałyśmy radę.
na 2 miesiące przed wyprowadzką na wieś poczuła zew natury i co noc o 1 tłukła się żeby ją wypuścić na taras i tak sobie tam leżała i czuwała do 3 a potem znów się tłukła żeby ją wpuścić śmiali się w pracy ze mój pies to gorszy niż niemowlak bo spać mi nie daje
na wsi się pies odnalazł, to pies typowo stróżujący, obcego nie wpuści na swój teren, a swoim to da ze sobą wszystko zrobić okropny pieszczoch z niej, ale jest na dworze cały rok ma towarzystwo owczarka niemieckiego i kundelka podrzuconego, wielką działkę do biegania no i tak czy siak wychodzimy z nimi na spacery żeby miały coś z życia, to moje ukochane psisko lek na deprechę i obrońca w jednym
mieszkam sporo od drogi, najbliższych sąsiadów mam spory kawałek dalej, a tu często się podejrzani ludzie kręcili, kradli ludzią z podwórka w biały dzień, jak zostaję sama na noc to się nie boję bo Bezka w dzień śpi a w nocy robi obchód i czuwa na ganku i w razie czego leci na łeb na szyję do ogrodzenia i goni wszystko co się rusza w przeciwieństwie do 2 pozostałych

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

o matko ale się napisałam hehe ale o Bezie mogę godzinami sorki
Beza fajne imię dla psiaka.
Kochana ta Beza musi być...

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Widziałyście, na lipcówko-sierpniówkach dziewczyna urodziła idealnie w wyznaczonym terminie Rzadkość
Nasz znajomy opowiadal o swojej żonie i jej ginekolożce wróżce.
Ginekolog kazała jej przyjechać w wyznaczonym dniu, ale to jeszcze nic. Powiedziała jej, że do 16 urodzi. I faktycznie! O 16 była już matką. Niezle co?

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
dzień dobry Muminku
dla koleżanki, no i za kuriera co by się pośpieszył bo pewno dreptasz od okna do okna z telefonem znając życie

kuchnia nie ucieknie ale czeka od 2 dni i coraz to gorzej wygląda, miały dodatkowe szafki pomóc zaprowadzić w końcu porządek a jak na razie bajzel że oczy bolą a ja sobie klikam
i jeszcze mnie tż uszczęsliwił na siłę i od sąsiadki przywiózł chyba z 40 marchewek razem z natką? nie wiem po co i trzeba to przerobić zamrozić czy cóś bo się zmarnuje a mi się nie chceeeeeee buuuuuuuuuu
Dziekujemy za kciukasy
Jak jabym zjadła takiej marchewki
A dodatkowe szafki musza "dojrzeć" żeby każda rzecz znalazła najlepsze dla siebie miejsce A nie potem będziesz przekładac

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

I faktycznie siedzę taka zniecierpliwiona