2011-07-22, 20:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
Napisane przez martucha84
zależy do czego chcesz  młody sie super bawił na macie i zasypiał na niej i leżał w kuchni gdy gotowałam ale jak miał z 7-8 mce to już ściągnęłam pałąki bo go zaczęła nudzić teraz to fajny kocyk 
fotelika używamy do teraz młody - na początku w nim nawet zasypiał z wibracjami - i tak samo ja gotowałam a on się super bawił - do teraz w nim je, wchodzi naniego schodzi włącza sam wibracje - jestem mega zadowolona 
stołek do karmienia chcemy kupić ale nic nie spełnia naszych wymagań chyba kupimy zwykłe małe krzesełko drewniane i będzie siedział na nim i jadł przy stole jak my 
(...)
|
Hmm... no to teraz mam dylemat Matę kupię na pewno, tylko nie wiem czy lepiej taką z większymi bajerami i kupić też leżaczek ale już prostszy, czy raczej odwrotnie 
Cytat:
Napisane przez ania20m
Termin wyznaczył na 8 marca 2012 
|
Fajna data, może dzidzia będzie punktualna i zrobi mamie prezent na dzień kobiet 
Cytat:
Napisane przez ania20m
Wiesz co jakoś do wczoraj to do mnie nie docierało, ale jak wczoraj gon mi pokazał na USG tego bąbelka to do mnie dotarło  a jak zobaczyłam bijące serduszko to miałam taką minę  strasznie sie ciesze że nam sie udało za pierwszym razem  w niedziele chcemy powiedzieć rodzicom.
|
Długo wytrzymaliście nie mówiąc nic rodzicom. My też mieliśmy ambitne plany, że powiemy po wizycie u lekarza, ale nie wytrzymaliśmy 
Cytat:
Napisane przez martucha84
buhahahaha to nie ona to ulotki..
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------
mąż obecny ale niania nie
o 12 napisała nam wiadomość na portalu dla nian (nie wchodziłam tam) że z przyczyn od niej niezależnych bla bla bla i bardzo prosi o nieskreślanie jej i niezniechęcanie się...
nie wiem co mam o tym myśleć, wyprawdzie na pilnowanie się nie umawiała no ale... jak się odezwie do wtorku to ok a jak nie to jej chyba podziękujemy
|
Mam nadzieję, że dziewczyna się jednak odezwie. Trochę głupio, że nie zadzwoniła tylko napisała wiadomość na portalu, no ale cóż, może nie miała nic na karcie 
Cytat:
Napisane przez Scio
Klion to chyba nad morze pojechała.
Pochwale sie Pszczółka moja
a w kraku nie organizujecie, bo do kraka to bym pojechała 
|
Kruszynka słodka
|
|
|