|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Dziewczyny jakie polecacie winka, koniecznie musza byc słdkie i czerwone
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie! chciałam Was poczytać ale moja kom swiruje ;-( i ona dzisiaj przeciwko mnie:-(
także ocierajac lezki i zajadajac się popcornem pozdrawiam i może jutro uda mi się zagładnac. oby!!! ![]() no i slazaczki moje kochane jeszcze walczę z sobą;-) i nie powiedzialam ostatniego słowa
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o kilonka to właśnie wpadłam na to że jest ze śląska i napisałam jej pw o spotkaniu dzisiaj rano albo wczoraj
sorry ale mam dziury w pamięci mam nadzieję że go odbierze niestety nr tel nie mam więc nie mam jak dręczyća jeśli chodzi o opiekunkę to napisała o co chodzi - i to dosyć wcześnie bo przed 12, a ja nie sprawdziłam ani poczty (bo przychodzi powiadomienie) ani portalu - tak to bym wiedziała, a nie na ostatnią chwilę, nie będę jej skreślać bo myślę że nie sciemniła z powodem... zobaczymy ale jak sie szybko nie odzewie to trudno bo niestety czekać nie mogę, zdziwiło mnie tylko to że miała nr tel i nie napisała wolała portalową opcje... szkoda no ale zobaczymy cholernie mi na niej zależy mam nadzieję że się nie przejade ale szanse na bank dostanie Gucia do łóżka!! ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
http://wolewygodniej.pl/ld.php/syste...m=w.php&w=5621 czerwone słodkie ale mocne ale koniecznie to bo jest wiele różnych - ono jest zawsze w takim celofanku jeszcze jakby w foliija nie polecam bo nie pije wina ale u nas się nim zachwycają
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
nie taka zla ta praca skoro jest czas na wizaz
|
|
|
|
#4805 | ||
|
Zadomowienie
|
przytaszczyłam z lidla 9kg arbuza
![]() Cytat:
za ducha walki ![]() Guciu dbaj o siebie i jeśli doktor odradzał to daruj sobie spotkanie, ja myślę że na jednym niepoprzestaniemy ![]() Cytat:
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za opiekunke trzymam kciuki |
|
|
|
|
#4807 |
|
Zadomowienie
|
Sprawdzałam, Klion ostatni raz logowała się 15.07 więc jest szansa, że przeczyta
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Klion to chyba nad morze pojechała.
Pochwale sie Pszczółka moja ![]() a w kraku nie organizujecie, bo do kraka to bym pojechała
|
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też dziś wcinałam nutellę z naleśnikami ![]() India mi się krany z Ferro podobają. A z winkiem nie pomogę, bo ja słodkiego nie piję. Scio śliczna
|
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4811 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matę kupię na pewno, tylko nie wiem czy lepiej taką z większymi bajerami i kupić też leżaczek ale już prostszy, czy raczej odwrotnie ![]() Fajna data, może dzidzia będzie punktualna i zrobi mamie prezent na dzień kobiet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaaa teeeż tralallaalaa Made in Hamburg ![]() Scio ale śpioszek uroczy hihi India to nie ciekawie kurka... i jeszcze młody pijak to porażka!!! jak tak można! dobrze, że kupiliscie ten alarm!! ![]() A wina... hmm... my to zawsze te najzwyklejsze cin cin kupowaliśmy ale ja nie przepadam po ostatniej mieszance i wymiotach z pół roku temu i postanowiłam, że w ogóle nie będę pić alkoholu typu: wódka, wino itp, itd... jedyne piwo uznawane to redds ![]() też tak jem
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Scio jaki cudowny bobasek!!
|
|
|
|
#4814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Scio Mała słodka
|
|
|
#4815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ja to znam ![]() ![]() Cytat:
ja dziś rano wchodzę na neta i mnie wywaliło dość że neta cały dzień nie miałam to satelita wariowała i tak na antenie pokojowej obejrzałam jeden film i z nudów upiekłam ciasto, zrobiłam pranie, włączyłam zmywarę, zrobiłam zupę, sałatkę posprzątała, poodkurzałam, umyłam podłogi i tak minął cały dzień bez wizażu TŻ się śmiał teraz że na głodzie byłam
|
|
#4816 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
He he, widzę, ze nie chciałaś być gorsza
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gwarancji na okna nie mamy, one były montowane jakieś 7 lat temu, a montował je mój tato z moim szwagrem bo szwagier pracuje własnie przy oknach (wstawia) więc nie było potrzeby płacenia komuś za robotę. No musimy na jesień zamontować ten okapnik i będzie ok. Ktosiu my mamy, tzn Lila ma i matę (nawet dwie bo ostatnio rodzice kupili na giełdzie za 10zł bright star, a ja wcześniej kupiłam na allegro canpola) i póki co Lila średnio jest zainteresowana, ale ona w ogóle nie interesuje się zabawkami póki co i bujaczek. Bujaczek jest ubóstwiany przez nią, śpi na nim, siedzi i w ogóle jest naj
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo bym śmignęła tylko na a4
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
pewka, mam dwa słoiczki ale 400 g
![]() A i sorry Made in Frankfurt
|
#4820 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hamburg czy Frankfurt to i tak jeden niemiecki pies
![]()
|
#4821 |
|
Wtajemniczenie
|
ale spokój i cisz
![]() niesamowite ![]() cześć i czołem kluski z rosołem ![]() karaluchy pod poduchy ![]() dobranoc
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
u mnie leje ![]() co za lato beznadziejne, dobrze,ze z TZem nigdzie nie pojechalismy bo tylko kase bysmy stracili, bo z kapieli to przy takiej pogodzie d..a ale tak w sumie przynajmniej nie jest nam przykro, ze siedzimy w domu ja znowu nie spie od samego rana, stwierdziłam, że ta ekipa od sasiadki co kładzie ta kostke to chyab jakies cyborgi, a nie zwykli ludzie. wiecie jak oni zasuwaja bez odpoczynku? wczoraj od 6.40-22, a dziś już od 7 z TZem wzielismy od nich wizytówke, bo sa rewelacyjni (moze kiedys bedzie nas stac na zrobienie podwórka)
|
|
|
|
#4823 | ||
|
Zakorzenienie
|
ślicznie jest nareszcie piękna pogoda!!!!!!!!! mąż poszedł do pracy coby nadgonić to co mięli zrobić... ale wróci więc spoko spoko będę na spotkaniu
![]() ![]() :tez tak mi sie wydawało ale myślałam ze pewnie przed wyjazdem by się odezwała... słodką masz pszczółkę ![]() Cytat:
zobaczymy ![]() Cytat:
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta az tak mało to się za ta kostkę nie płaci sasiadka 16tyś, a my bedziemy musili zrobić niewiele mniej niż ona . kiedy ma na to kase uzbieramy??
|
|
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to u nas za kostkę płaci się dużo mnie wiem bo wujek męża pracował w takiej firmie i kładł kostkę i niestety nie zarabiał za wiele.. choć może to też tak jest bo hierarchia obowiązuje i zwykli układacze mają pewnie grosze...
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za piekne promyczki od razu cieplej mi sie zrobiło ![]() rozmyslam na narzuta, moje typy: i przypominam zasłony |
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się najbrdziej (chyba) podoba nr 1, nie jest za ciemna i nie przytłoczy sypilani, poza tym ma wzór podobny do tego na zasłonach i zawsze jest mozliwosc, ze jak zmienie zasłony na szare to tez bedzie fajnie pasowac. ale ogólnie to trudny wybór i konkretnie nie potrafie sie zdecydowac
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę się ogarnąć póki młody śpi
|
|
|
#4829 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze szare poduchy więc się ładnie połączy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

za ducha walki 

też dziś wcinałam nutellę z naleśnikami
Matę kupię na pewno, tylko nie wiem czy lepiej taką z większymi bajerami i kupić też leżaczek ale już prostszy, czy raczej odwrotnie
strasznie sie ciesze że nam sie udało za pierwszym razem

dobrze, że kupiliscie ten alarm!!
ale ja nie przepadam po ostatniej mieszance i wymiotach z pół roku temu i postanowiłam, że w ogóle nie będę pić alkoholu typu: wódka, wino itp, itd... jedyne piwo uznawane to redds 

z TZem wzielismy od nich wizytówke, bo sa rewelacyjni (moze kiedys bedzie nas stac na zrobienie podwórka)