Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-22, 22:00   #2256
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
w Rosji mają notes z kalkulatorem w kolekji logo a u nas nie ma
mam go do dziś

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Każda konsultantka ma indywidualny numer rachunku do wpłat. W sumie to dużo firm/instytucji tak robi np telewizja N, u nas spółdzielnia mieszkaniowa itp.

Wczoraj w COKu widziałam te nowe błyszczyki duo reflects. I tylko rose hues jako tako bedzie widać na ustach i bronzed. Kolor pink flip to w opakowaniu biały z milionem drobniutkich różowo niebieskich brokacików. Peach deliktany kolor (na ustach bezbarwny) tyle ze sie usta błyszczą. Rose różowawy kolorek i zielonkawo-złotymi drobinami. Bronzed z brązowym pyłem.

Zdjęcie na katalogowym (marnej jakości bo robione telefonem).
zaraz popatrzę bo zastanawiałam się nad nim

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
coś ostatnio mnie dziwne sytuacje spotykają z dostawą jak niezepsuty paczkomat to kurier Ups - w środę złożyłam zamówienie na dostawę kurierską z jednorazową zmianą adresu -podałam adres babci, która mieszka niecały km od mojego domu, z uwagi na to, że rodzice mieli dziś wrócić z urlopu by się nie martwić kto odbierze paczkę zmieniłam ten adres. Paczka została przywieziona tzn. rzucona na ganek -pozostawiona na schodach -kurier nawet nie raczył zadzwonić do drzwi by poczekać aż ktoś otworzy drzwi by pokwitować odbiór

w meilu- który przychodzi z numerem przesyłki widze, że
sam sobie pokwitował wpisując moje nazwisko - w poniedziałek napisze do Avonu i ups
napisz, napisz

Dziewczyny Wy wszytskie się zachwycacie LRD- a mnie i moim klientkom się nie podoba. Miałam ją z programu lojalnościowego i bardzo trudno było mi się jej pozbyć.
Jak na serię Little- przynajmniej dla mnie- jest mocna, o ile pozostałe toleruje w sensie -używać ich nie mogę ale przebywać w towarzystwie osób używających tak- bo nie reaguję migreną, tak po tej masarka była
despa jest offline Zgłoś do moderatora