![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
ten krem do rąk to chyba najlepszy, znajoma kwiaciarka, która ciągle niszczy sobie dłonie w pracy, bierze tylko ten... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aha ![]() ![]() W sumie tak sie zastanawiam bo ojciec byl troche zdziwiony ze to jak to avon ten sam a nr konta innny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj w COKu widziałam te nowe błyszczyki duo reflects. I tylko rose hues jako tako bedzie widać na ustach i bronzed. Kolor pink flip to w opakowaniu biały z milionem drobniutkich różowo niebieskich brokacików. Peach deliktany kolor (na ustach bezbarwny) tyle ze sie usta błyszczą. Rose różowawy kolorek i zielonkawo-złotymi drobinami. Bronzed z brązowym pyłem. Zdjęcie na katalogowym (marnej jakości bo robione telefonem).
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2011-07-22 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
coś ostatnio mnie dziwne sytuacje spotykają z dostawą jak niezepsuty paczkomat to kurier Ups - w środę złożyłam zamówienie na dostawę kurierską z jednorazową zmianą adresu -podałam adres babci, która mieszka niecały km od mojego domu, z uwagi na to, że rodzice mieli dziś wrócić z urlopu by się nie martwić kto odbierze paczkę zmieniłam ten adres. Paczka została przywieziona tzn. rzucona na ganek -pozostawiona na schodach -kurier nawet nie raczył zadzwonić do drzwi by poczekać aż ktoś otworzy drzwi by pokwitować odbiór
w meilu- który przychodzi z numerem przesyłki widze, że sam sobie pokwitował wpisując moje nazwisko - w poniedziałek napisze do Avonu i ups |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | ||
Zakorzenienie
|
mam go do dziś
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny Wy wszytskie się zachwycacie LRD- a mnie i moim klientkom się nie podoba. Miałam ją z programu lojalnościowego i bardzo trudno było mi się jej pozbyć. Jak na serię Little- przynajmniej dla mnie- jest mocna, o ile pozostałe toleruje w sensie -używać ich nie mogę ale przebywać w towarzystwie osób używających tak- bo nie reaguję migreną, tak po tej masarka była |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Wiesz,czy słodki,kadzidłowy,kwiat,o woc czy jeszcze coś innego ![]() Smerfetka25 ale mnie rozbawiłaś opisem kapelusza na katalogowym ![]() ![]() Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-07-22 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- No to super wiadomość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak w rzeczywistości pachnie ten brązowy, ale White Chocolate nie ma takiego zapachu jak brązowy w katalogu. Nie śmierdzi spalenizną, pachnie bardzo ładnie, coś pomiędzy białą czekoladą właśnie, a masłem kakaowym. I co ważne- również smakuje czekoladą! ![]()
![]() |
#2261 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja dużo starsza koleżanka miłośniczka LBD oddała je po dwóch dniach, twierdząc że ja po tym zapachu głowa boli ( a migren nie ma) Musso dla mnie hitem ostatnio jest szminka Colordisiac- będę ja polecać za wszystko- konsystencję, kolor, smak. Dla mnie rewelka- nie cierpię różu ale ten mnie "uwiódł" Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-07-22 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za opisy tak w ogóle ![]() Któraś też ma te błyszczyki duo reflects na wish liście? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Rozeznanie
|
Coś mi w poprzednim poście źle zacytowało
![]() A co do kremów do rąk bardzo lubię Lawendę /Rumianek ze wzgledu na zapach, dobre wchłanianie i nawilżanie. Wzięłam sobie teraz 2 szt za 5,90 ![]() Edytowane przez melisska Czas edycji: 2011-07-22 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Raczkowanie
|
TRESELLE MYSTIQUE
Mieszane uczucia mam...niby ładna, jak dla mnie kategoria szyprowo-drzewno-słodka, można porównać trochę do: Passion Dance (szyprowe nuty), Herve lefer femme (miodowo-drzewne nuty) i Bond Girl (tak jakby mocniejsza wersja BG). Ale jest rzecz która mnie w niej drażni, bowiem ona tak jakby...nie ma głębi. Nie wiem, jak to dobrze określic, ten zapach taki przyduszony jest, słabo się rozwija. Może potem to się zmieni. MGIEŁKA SUMMER BREEZE Jest świetna. To nie jest dokładnie mgiełka, tylko takie mleczko w sprayu. Nie jest przezroczysta, mleczno-żółty kolor ma. Bardzo dobrze nawilża, zapach jest piękny i bardzo intensywny, trzyma się około godzinę.
I wish for this night-time to last for a life-time The darkness around me Shores of a solar sea Oh how I wish to go down with the sun Sleeping Weeping With you... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pani_Wood Czas edycji: 2011-07-22 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
szeryfcio
|
Ja może.... Bo nic ciekawego w tym katalogu dla siebie nie znalazłam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mnie się spodobała. Bardziej niż FAD.
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
a nie bierzecie tego zestawu z SS i lakierem? ja chyba sie skusze
#2272 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz w mojej karierze avonowej przegapiłam termin składania zamówienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj dzwonił do mnie pewien Pan i powiedział , że jak zrobię zakupy w COK za 150 zł (kat10) to za 50gr dostanę portfel. Czy wiecie może jakie portfele rozdają ?? Bo ja oczywiście zajęta gotowaniem o to nie zapytałam. ![]() Wczoraj farbowałam włoski tym najjaśniejszym blondem i jestem bardzo zadowolona z efektów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2275 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Chciałam spytać czy miałyście może waniliowe mleczko do ciała? to takie do wstrząśnięcia i czy rzeczywiście ma potem lekka, puszystą konsystencję i jak się wchłania itp itd. Bo chciałabym sobie zamówić w kat11 ale u mnie ciężko dobrać balsam/krem/mleczko do ciała ![]()
"To niebezpieczna gra... Wszystkie wojny świata są niczym przy jednym złamanym sercu. A wiesz dlaczego? Bo tego nie da się wyleczyć. Złamane serce nigdy się nie zrasta. Można tylko zapomnieć, ale to w każdej chwili może wrócić..." |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Po tych zdjęciach błyszczyków chyba jednak zrezygnuję z zakupy. Najodpowiedniejszy wydawał mi się Rose Hues, ale jest on strasznie różowy. Już sama nie wiem....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mi nie będą odpowiedać to zwrócę ![]() a tanie są, więc trzeba przetstować ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zgubiłam druczek do zapłaty z faktury
![]() ![]()
#2279 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, mam Satin Sheets- wstawiałam na katalogowy fotkę. Ostatnio nawet się śmiałam bo przed wyjściem do pracy pociagnęłam z butli parę łyków wody mineralnej, jak wróciłam to butla dalej nią pachniała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.