Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-23, 20:42   #2561
archinta
Zakorzenienie

Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.

Witajcie,

dziś pracowity dzień- bylam na naszym remoncie poszlifować framugi od drzwi (gł. na siedząco ), potem poszłam z psem na 40minutowy spacer, zrobiłam leczo cukiniowe i padam na pyszczek. A ręka to już mi ogóle odpada.

Kellysss, Lausanne, Katarzynko - zdrówka dla Waszych dzieciaczków
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
wszystkie ida spac?
to ja ide do lodówki po loda
Ty chytrusie- dopiero jak wszystkie poszły spać to za lody się bierzesz
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Natka - że sąsiad, że rąbał - ok - ale że ciupagą .

Cytat:
Napisane przez spa82 Pokaż wiadomość
Archinta, Ancia i ktoś tam jeszcze?...mi sie wydaje że mało komu podoba się imię dla mojej córy (Judytka). W sumie mam to gdzieś ale miło by było jakby ktoś powiedział ze ładne Najczęściej jest odpowiedz "aha" Ale ja juz do brzuszka od maja tak mówię więc teraz trudno byłoby mi się przestawić. zreszta nie wydaje mi się żeby to było jakies krzywdzące imię Imię napewno podoba sie mojemu lekarzowi Przyznał sie że sam tak chciał nazwac swoją córę (niestety ma 4synów) powiedział ze charakterna będzie-ponoć Judyta ze starego testamentu komus głowę ucieła
Nie wiem czemu ludzie się czepiają tych imion- zwłaszcza,że wybieramy tu wszystkie normalne. Niektóre rzadkie, ale normalne. Przecież jeszcze żaden Telesfor nie padł czy Hermenegilda
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Agnieszka, ja Cię rozumiem .
Mój się zainteresuje czasami, jak sama coś wspomnę.
Wczoraj jak mama mu coś mówiła o mnie i o ciąży to zaraz urywał temat bo chyba go nudził i zaczynał o swoim samopoczuciu i tabletkach. Rozumiem, że teraz akurat to dla niego ważne, ale przykre to jest kiedy tak bliska osoba tak szczątkowo albo w ogóle się interesuje- już nawet nie nami, ale maluszkami
Może ma taki "zimny" charakter i dopiero jak się urodzi i zobaczy Filipka to się zakocha?
Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
rozwarcia nie mam, mam skróconą szyjkę (ma niecałe 2 cm.). Miałam robione usg, wszystkie wymiary idealne, a główka 3 tygodnie do przodu =)
No to dobrze,ze z dzieciątkiem dobrze,a ta szyjka to chyba nie najgorzej co?
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
hhAA, leż leż, mnie tu położne ganiają jak mnie nie ma w pokoju tylko biegam po pokojach z dzieciaczkami małymi takie kruszzzzynyyy!

Inny problem mam z wypróżnianiem matko i tu wszystkie przeterminowane tak, jak się leży tylko i siedzi ehh.. a brzuch napęczniały jutro może coś dadzą,bo poprosu na siłe nie da rady, człowiek się krępuje wrr nie lubię tak
No wiesz- na mnie się obrażasz,że Cię gonie do leżenia, a na położne to nie??? Teraz ja fochem rzucę

Też mam problemy w nowym miejscu z WC Może niech Ci małż śliwek nakupi- czyszczą aż miło

Kiedy Cie wypuszczą???
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
No to się u mnie burza teraz rozpęta... Tata zadzwonił, niby tak, a w końcu pyta, czy jutro idę do kościoła. A potem mnie o chrzest pyta. Sam zaczął, to co miałam mówić... Powiem Wam tylko, jego rada dla mnie: ochrzcić, mimo że do kościoła nie zamierzam chodzić, bo dziecko skrzywdzę i nie dam mu wyboru No i jak tu z takimi "argumantami" dyskutować? Jeszcze mnie na litość bierze i gra na emocjach. Cała chodzę, nie wiem co teraz...

Szczerze współczuję

Chyba coś mi pozżerało z cytatów... no nic, może sobie jeszcze przypomnę.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Agnieszka- a jak dziś u Ciebie??? Lustereczko mówi już kto jest najpiękniejszy na świecie

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

lau- dziś dopiero przeczytałam ten artykuł "gdyby mężczyźni rodzili dzieci" - już od dawna byłam tego samego zdania Kobiety traktuje się jak mięso armatnie, a oni teraz to pewnie przez bluetootha by rodzili!!!

Edytowane przez archinta
Czas edycji: 2011-07-23 o 20:29
archinta jest offline Zgłoś do moderatora