Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-26, 14:54   #560
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jutro bedę jak w szale - muszę spakować całą naszą dziatwę na wakacje. Rano poprasuję, po południu skoczę na zakupy do Manufaktury-zapas mleka, pamperów, itp. Wieczorem muszę wsio popakować.
Mnie najbardziej odpowiadałby wariant spotkania w Manu - może na ryneczku - jakaś kawa/ herbata/ czekolada ( w Wedlu )? Placyk zabaw dla dzieci mały, ale jest.
Darusiaa będzie wolna koło 17ej, to może na 17.30 -18? Tak, żeby Tylkooliwka zdążyła po pracy?

Co Wy na to?

Bao - kilka dni przed @?

Ja myślę - w sensie, żeby wystawić na All dwa kombinezony z zeszłego roku - obydwa Coccodrillo. Jak zhandluję, to może na jeden nowy styknie

Dziękuję
Pozostałym Anulkom także wsiego najlepszego, zdrówka dla dzieci i radości na codzień

p.s. będę się widziała z naszym Asiulkiem i Wercią
nie, świeżo po

Ja też na all wystawię mój zeszłoroczny z Wójcika w stanie idealnym, więc za jakieś 150 zł powinien pójść i kurteczkę z tup tup też idealną, w sumie też mi się uzbiera na nowy, chyba all sobie odpuszczę, bo z przesyłką wychodzi za używany tyle samo co i za nowy
Ja zdążyłam poprasować, a mały jeszcze śpi. Jak wstanie i zje to pójdziemy w tą szarówę na spacer do biedronki chyba, że lunie do tej pory Tak mnie łeb boli...łykłam już 2 ibupromy, wypiłam 2 kawy i red bulla i nic chyba masakrycznie niskie ciśnienie dzisiaj

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

faktycznie Anny dzisiaj sto lat dla Ani p , Anykazar i Aneczki więcej Ann chyba nie kojarzę

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora