2011-07-28, 09:12
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
Napisane przez MMONIKA9
Dzień Dobry mamusie 
ja tylko na chwilkę sprawdzić ile już napisałyście  ja się szykuję do lekarza umyłam włoski wykapałam się i już się niemogę doczekać aż zobacze synusia  może pomacha mamusi na dzień dobry  mam nadzieję że wszytsko jest ok
a dziś nocka mineła rewelacyjnie co prawda o 3 godzinie jeszcze kotka trochę szalała ale potem jak już się położyła to całą noc spała mi na brzuchu  niewiem czy przyzwyczaja mnie już do nocek z dzidzią  ale z nią w rui to gorzej jak z małym dzieckiem (chyba)  uciekam się ubierać po południu zdam relację z wizyty , miłego dnia kochane 
|
jasne że wszystko jest ok czekamy na realcję 
Cytat:
Napisane przez anankee
a mi wczoraj przyszły spodnie ciążowe. Wylicytowałam na allegro za całe 10 zł + 7 zł przesyłka dżinsy z next, uzywki ale w ogóle niezniszczone, super są 
|
pochwal się 
a tak wogóle to Dzień Doberek ja dzis w pracy do 18.00 więc nie wiem jak wytrzymam tym bardziej, że nie mam za duzo tej pracy dziś :P Wczoraj miałam ciężki wieczór, popłakałam sobie troche, pokłóciłam się z mężem i poszłam w sumie spać o 20.00 i wcale nie jestem aż tak bardzo wyspana im więcej śpię tym bardziej jestem nie wyspana