Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-30, 18:09   #755
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez edytka27101982 Pokaż wiadomość

Cześć dziewczyny podczytuję Was ale nie miałam śmiałości pisać bo miałam straszne kłopoty na początku ciąży...

w sumie 5 tygodni w szpitalu ( w 3 turach) krwawienia, trofoblast całkowicie na ujściu szyjki i ogólnie duużo nerwów,
ale wszystko się unormowało jest teraz 17tc i zaczynam się wczuwać, wcześniej chciałam zachować jakiś dystans...

Miłego dnia!
witaj cieszę, się że już wszystko dobrze. Na kiedy masz tp?

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

ten teutonia całkiem fajny, ale cena
sporo kosztuje to fakt ale jest dobry i za jakość warto czasem dać więcej.

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
kurde, tak się porobiło byłam na tamtym wątku, za równe dwa tygodnie miałam termin porodu
nie smuć się

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Materacyk jest składany i usztywniany w tych łóżeczkach turystycznych poza tym na opiniach doczytałam, że polecają łóżeczko turystyczne i dokupują materac taki jak do drewnianego łóżeczka A w drewnianym dziecko często wkłada nóżki w szczebelki i trzeba je asekurować nawet kilka razy w ciągu nocy

A i nie kupować najtańszych łóżeczek turystycznych, bo często się prują, tylko kupić solidne i nie oszczędzać na tym
ja takie turystyczne zamierzam mieć na wyjazdy do rodziców i teściów, łatwiej będzie mi przewozić od jednych do drugich, już tam o prostu zostanie a my w naszym domu będziemy mieć drewniane. Wolę drewniane bo jest bardziej stabilne i bardziej eleganckie - moim zdaniem

Cytat:
Napisane przez Brawurka84 Pokaż wiadomość
Hej..po 2 dniach leżenia w łóżku i płaczu w końcu wzięłam się za siebie
Mój wynik przezierności widziało jeszcze 2 innych lekarzy(mam pakiet w medicoverze)i powiedzieli,że wyniki usg bardzo dobre i że nawet nie ma sensu robic testu pappa.Ale wtedy dla świętego spokoju zrobiłam
Lekarz od usg też nie był jakiś przerażony wartością przezierności
cóż,nie pozostaje mi nic innego jak wierzyc,że mój bobas jest zdrowy
głowa do góry, zobaczysz że wszystko będzie dobrze. Proszę nie płacz!

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość

Któraś z Was pisała że za tydzień w niedzielę na pierwszą rocznicą a ja za tydzień w piątek piętą
to ja chciałam mężowi kupić jakąś kartkę z tej okazji ale w empiku były takie wsiurskie, na 5 czy 10tą i wyżej można było znaleźć coś fajnego ale na pierwszą jedna jedyna z jakimś chamskim złotym brokatem i kwiatami, jak dla cioci na imieniny będzie bez kartki

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora