2011-08-01, 13:49
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
witam sie po weekendzie
staram sie Was nadrobic ale cieeezkooo 
Filipek grzecznie sobie spi..ale szybciej poplakiwal.biedaczek kupki nie moze zrobic, i prezy sie i placze..dobrze ze w koncu mu sie udalo i zasnal.
dziubku STO LAT KOCHANA!!! 
Cytat:
Napisane przez karolinee1983
A tak poza tym to dziś kończymy 40 tygodni
|

byle szybko sie rozkrecilo moze u Ciebie bedzie tj.u mnie- znienacka
Cytat:
Napisane przez wodaqua
Dziś oficjalnie zaczynamy ostatni tydzień ciąży  Szybko zleciało,
magiczny stan, łatwo nie było, ale i łatwiej też nie będzie 
|
no i dla Ciebie brawo
magiczny stan, zgodze sie 
Cytat:
Napisane przez Natka_
Mój synek jak się położy go na brzuszku to się podnosi na rączkach i unosi główkę  To przecież za wcześnie!
On przez sen się tak pięknie uśmiecha, ciekawe co mu się śni, mąż się śmieje że pewnie piersi pełne mleka
Jak pocieram swój nos o jego nosek to też się uśmiecha
|
Filipek tez unosi glowke,az nie moglam uwierzyc ze takie malenstwo moze byc takie silne
a te usmieszki-swiadome czy nie- ale i tak sa boskie
Cytat:
Napisane przez pieleszka
u nas coś też Haneczkę zaparcia męczą...pręży się bidulka, płacze, stęka...dzisiaj przychodzi położna to ją zapytam czy mam jej podawać espumisan  no i muszę zapytać czy czasem mala nie ma początku katakru..bo cos mi kicha sporadycznie i tak jakby charczy nieraz...w szpitalu jak kichała to mówili,że jeszcze resztka wód z niej się wydobywa, ale tak długo???
|
Filipka tez od wcz cos meczy :/
no i tez mial katarek-kichal i charczal,ale byla u nas pediatra i mowila ze jest ok, ze noworodki tak maja wiec sie nie martw
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985
Pierwsza z sierpniówek prawdopodobnie urodzi Moniczka, bo na dziś ma termin i dostałam od Niej smsa, że ma bóle brzucha, brzuch twardy, skurcze na ktg są i jest ich sporo, rozwarcie na 2/3 cm, szyjka zgładzona i ma delikatne krwawienie, taka żywa czerwona krew, więc może się coś w końcu ruszy Pozdrawia Was..
|
|
|
|