2011-08-01, 21:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia
witajcie po urlopie
strasznie szybko minęły te dwa tygodnie a tu tyle stron 
wyjazd się udał ale pogoda taka sobie
cieszycie się że wróciłam
|
witaj z powrotem
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka
W porządku  Tylko wiesz, Lissa Ferrera to jest sieć więc przypuszczałam, że jednak ekspedientki ze wszystkich salonów mają te same wytyczne odgórnie narzucone
Fajnie, zastanów się więc na spokojnie z tą suknią  Tylko wiesz, że halka nie wchodzi w cenę i albo musisz kupić albo wypożyczyć? I gdybyś np. chciała suknię skrócić albo jakoś w inny sposób przerobić to każda poprawka (z wyłączeniem dopasowania na Twoje wymiary) jest płatna 100-150zł... Mnie się to nie podobało w Lissie, że strasznie chcą jeszcze zarobić na takich ukrytych kosztach
|
właśnie też mnie to denerwuje w innych salonach tak nie jest... wiem ze tak robią bo babka mi od razu powiedziała... dlatego nie opłaca sie brać salonowej u nich bo jeszcze trzeba zapłacić za przerobienie i za czyszczenie więc lepiej zamówić nową i na swój rozmiar żeby jak najmniej przeróbek mieć... a co do halki to mam nadzieję, że nie będę potrzebowała, więc tym bym się martwiła później jakbym stwierdziła że jednak jest konieczna
Cytat:
Napisane przez gosza_m
Dzień dobry!!!!!!
jestem troszke niezadowolona z faktu przyjazdu moich młodszych kuzynów na "wakacje" do nas. Bo moja młodsza siostra ich zaprosiła, miała sie nimi zająć. A jak narazie wszystko robie ja. Sniadania, obiady, kolacje, sprzatanie, wymyślanie nie wiadomo jakich atrakcji. Wiem, że to są bzdury. Ale ja mam swoje plany, musze magisterke skończyć i chcę już ja w końcu oddać. A nie mam nawet dostepu do kompa bo jest oupowany. Siostra robi sobie swoja pracę w domu, ma wszystko w dupie, a ja musze sie nimi zajmować. Lubię ich bardzo, ale tez mam swoje zycie i nie tak żeśmy sie umawiali. Moge ich zabrać na basen, ugotowac im obiad, ale nie siedzieć z nimi na okrągło. Tymbardziej, że jest miedzy nami 8 lat róznicy.
A są tu dopiero od soboty. Koniec tego dobrego, niech też cos zrobi.
Sorki, ale nawet nie umiem sie odnieśc do Waszych postów, bo jakoś teraz nie w temacie slubnym jestem.
|
współczuję tej sytuacji nie cierpię jak ktoś mnie stawia przed faktem 
Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP
Nieeeee nooo  ja nie wierze Dziewczynki co sie tu wyrabia!!!!!!!  "Przespalam" caly jeden watek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Ale dajecie czadu!!!!
|
witaj znowu 
Cytat:
Napisane przez tenebrosa
I wiesz co, my też na 99% na pierwszy taniec wybierzemy Metallikę!  Postaramy się o podobny układ do tego: http://www.youtube.com/watch?v=CUm-0BjRgEk (już nie raz zresztą wklejałam tu linka). Z kwartetem będzie pięknie!!!!!!!!!!!!!! 
|
my też weźmiemy na 99% tę piosenkę nie wiem jeszcze w jakiej aranżacji ale takiego układu na pewno sie nie nauczymy, za trudny
Cytat:
Napisane przez jagodzia133
Pamiętacie że do końca tygodnia miały być wyniki kto przechodzi dalej w tym projekcie o własny biznes i do mnie nie zadzwonili i byłam zdołowana na maxa.
Ale Uwaga!!
Wchodzę dzisiaj na pocztę tam 38 wiadomości z czego jedna że dostałąm się do projektu  teraz będzie szkolenie dla 76 kobiet. A 43 dadzą kasę na firmę  już bliżej niż dalej  aż się popłakałam ze szczęścia 
|
wielkie gratulacje
Cytat:
Napisane przez magdziaS
Wróciłam z pracy i nic mi się nie chce. Tak jak Wam  Byłam pół godz. na spacerze z psem i obejrzałam jak przez Czewe jechało dzisiaj Tour de Pologne  Jechali dosłownie kawałek od mojego domu  A przez to całe miasto tonie w korkach
|
u mnie też pod oknami jutro będą jeździć fajna sprawa z jednej strony ale z drugiej zamknięcie całego miasta to dramat.. nie mogę sobie nawet wyjazdu do sklepu zaplanować bo wszystkie ulice w mojej okolicy będą zamknięte 
Cytat:
Napisane przez fablous
jagodzia gratulacje!!!
Wróciliśmy! Wypoczęci, zrelaksowani, opaleni... Chorwacja jest przepiękna
Mogłabym tam jeszcze z miesiąc zostać. Mieliśmy rewelacyjną pogodę, plaża 5 min. od naszego apartamentu a woda tak czysta i przejrzysta że aż nie mogłam uwierzyć  . Widoki niesamowite, z jednej strony piętrzące się góry a zaraz przy nich morze... Coś pięknego
Z TŻtem bardzo zbliżyliśmy się do siebie, wreszcie mieliśmy cały tydzień dla nas, bez pracy, bez szkoły. Codziennie razem zasypialiśmy, budziliśmy się, jedliśmy śniadanie. Wiem, że dla wielu z was to codzienność, ale my nie mieszkamy jeszcze razem więc nie mogłam się nacieszyć
Chciałabym się wam pochwalić fotkami ale chwilowo nie mam kabla od aparatu  . Jak tylko dostanę to na pewno pokażę
|
super ze wakacje udane uwielbiam Chorwację 
Wróciłam z zumby i padam idę leżeć
|
|
|