|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
![]() ![]() Ale czad ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-31 o 21:14 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już lecę spać Dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też cały dzień padało ale w sumie nie miałam na nic czasu bo musiałam jechać do babci na obiad, a jak już Tż po mnie przyjechał to się okazało, że ma temperaturę i musiałam się nim zająć. Gorąca herbata z cytryną i sokiem malinowym i pilnowanie żeby leżał pod kołdrą. Martwi mnie to jego przeziębienie bo nigdy w lecie nie chorował. Najgorsze, że to akurat teraz jak zaczyna urlop i mieliśmy się wybrać w góry i obawiam się, że nic z tego nie będzie i jeszcze ta CUDOWNA pogoda...
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ja ![]() Ja wspominałam że na razie sie rozglądam, ale już cena nie gra dla mnie dużej roli. Po prostu chcę mieć piękną sukienkę z dobrego materiału. I będę szyć jeśli Do Nowego Roku nic nie znajdę.
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
dzien doberek
![]() a co Wy spicie jeszcze wszystkie? ![]() ![]() Ja po miesiecznym urlopie to jakoś nie moglam dzisiaj wstac z łózka:P tak jak moj TZ zresztą:P spoznil sie 1,5 godziny do pracy:P nawet nie wiecie jakiego mam lenia i niiiccc mi sie nie chce! :P Milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Podróżniczka
|
Dzień dobry w ten kolejny paskudny dzień
![]() ![]() Marylko, żółty kolor wygląda bardzo fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Mama uznała to za głupi pomysł i wydziwianie. Powiedziała, że i tak będzie to wesele bardzo inne (mam nadzieję, że miała na myśli oryginalne ![]() ![]() ![]() W każdym razie zrobię jak uważam, choć rzeczywiście bulwersacja osób starszych jakoś tak zaczęła do mnie przemawiać ![]() Co do fuksji to chcę już zamawiać materiał, ale nie mogę się dogadać z facetem odnośnie numeru odcienia, który chcę i trochę zamieszania jest ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-08-01 o 08:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam was w ten jakże "letni dzień". Mnie dziś obiudziła poczta bo mam przesyłkę do odebrania z baletkami. ![]() Wiem, że Chatka pisała i nie wiem co zrobiłam, że jej cytat mi gdzieś zagonił ![]()
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten kolejny ponury dzień
Kurcze nie lubię tak bezczynnie siedzieć. Nie wiem za co się zabrać eh już wolałam pracaować po 12 godzin eh
#4270 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyneczki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzień dobry. Mnie ta pogoda na prawdę dobija.. Aż się boje jaka będzie we wrześniu za rok i w tym roku ![]()
#4272 |
Zakorzenienie
|
witajcie po urlopie
![]() strasznie szybko minęły te dwa tygodnie a tu tyle stron ![]() wyjazd się udał ale pogoda taka sobie cieszycie się że wróciłam ![]() o looooosie już mam 2 z przodu ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-08-01 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Konto usunięte
|
A ja chciałabym posiedzieć w domu
![]() ![]() Dziewczyny a jak myślicie, jakbym tak znalazła sukienkę podobną do tej pierwszej (zdobienia z cyrkonii na górze gorsetu i pasie) i dołożyła warstwę brokatowego tiulu to to już byłoby przesadzone? Bo np. suknie ze zdjęcia 2 i 3 jak dla mnie mają juz za dużo ozdób. Ale w tej pierwszej mi ich brakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||||
Rozeznanie
|
Kolejna porcja odpisków ^^
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No i mój TŻcik JUŻ MA swoje piękne, śliwkowe skarpetki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4275 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, zastanów się więc na spokojnie z tą suknią ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28479115]A ja chciałabym posiedzieć w domu
![]() ![]() Dziewczyny a jak myślicie, jakbym tak znalazła sukienkę podobną do tej pierwszej (zdobienia z cyrkonii na górze gorsetu i pasie) i dołożyła warstwę brokatowego tiulu to to już byłoby przesadzone? Bo np. suknie ze zdjęcia 2 i 3 jak dla mnie mają juz za dużo ozdób. Ale w tej pierwszej mi ich brakuje ![]() Moim zdaniem nie byłoby przesadzone. Śliczna jest ta sukienka i myślę, że tan brokatowy tiul dodałby jej blasku. Co do drugiej to sukienka Lisy Ferrera'y z kolekcji demetrios 2011? Jeśli tak to widziałam ją na allegro jakiś tydzień temu i na zdjęciach PM wyglądała dużo lepiej i świetnie się prezentowała. Widziałaś ją na żywo??
#4277 |
Rozeznanie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28479115]A ja chciałabym posiedzieć w domu
![]() ![]() Dziewczyny a jak myślicie, jakbym tak znalazła sukienkę podobną do tej pierwszej (zdobienia z cyrkonii na górze gorsetu i pasie) i dołożyła warstwę brokatowego tiulu to to już byłoby przesadzone? Bo np. suknie ze zdjęcia 2 i 3 jak dla mnie mają juz za dużo ozdób. Ale w tej pierwszej mi ich brakuje ![]() Daj spokój - po tym jak w sobotę pospałam do 13 (naprawdę! ![]() ![]() Wiesz, ciężko powiedzieć co by było przesadzone a co nie, gdyż jest to kwestią gustu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ufff... rozpisałam się :p
#4278 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do tych dziewczyn co już mają suknie w domu...
Jak je przechowujecie i w czym? Ja włożyłam do pokrowca, niestety musiałam złożyć na pół, bo cała się nie zmieściła. Jak na razie sobie leży na szafie. Zastanawiam się czy nie włożyć do pudła. Trochę boję się że przez te kilka miesięcy zdąży zmienić kolor z ecru na żółty.. ![]()
#4279 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Życzę zdrówka Twojemu TŻtowi, uważaj, żebyś Ty nie złapała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Więc nie ma co podchodzić, że ludzie mogą się zbulwersować, bo równie dobrze mogą podejść do tego z fascynacją i ciekawością ![]() ![]() ![]() Co do pogrubionego: naprawdę dziwi mnie niezmiernie mnie podejście ludzi, że wszystko, co nowe albo inne jest złe. I to przeświadczenie, że każde wesele ma być identyczne, co uważam za absurdalne, bo przecież to impreza, do której młodzi się tyle przygotowują, z założenia ma to być jeden z najpiękniejszych dni w ich życiu i robić z tego kalkę wszystkich wesel jest dla mnie wręcz nie ma miejscu. Zupełnie nie potrafię pojąć tego myślenia (i absolutnie Madziu nie uderzam tu w Twoją Mamę ![]() Już za chwileczkę, już za momencik ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28479115]Dziewczyny a jak myślicie, jakbym tak znalazła sukienkę podobną do tej pierwszej (zdobienia z cyrkonii na górze gorsetu i pasie) i dołożyła warstwę brokatowego tiulu to to już byłoby przesadzone? Bo np. suknie ze zdjęcia 2 i 3 jak dla mnie mają juz za dużo ozdób. Ale w tej pierwszej mi ich brakuje ![]() Ja bym w tej pierwszej sukni nic absolutnie nie zmieniała, bo jest cudna ![]() ![]()
![]() |
#4280 | |||
Rozeznanie
|
Okey a teraz mega długi post z wczoraj :p Mam nadzieję, że żadne dziwne krzaczki nie wyskoczą
![]() Cytat:
No to świetnie, że już zaraz zaczynasz ![]() ![]() Niom, mnie też właśnie z tych powodów o których napisałaś nasza sala bardzo odpowiada... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hmm... No właśnie sala jest... biało-ecru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tylko zamówię papier (a jeszcze nie zamawiam, bo chcę u jednego sprzedającego wziąć i ten ecru lniany do zaproszeń itd. i te kolorowe – śliwkę i róż – na motylki, a muszę się porządnie zastanowić ile potrzebuję tych kolorowych arkuszy bo to już troszkę większy wydatek :p) to naprawdę jadę z koksem z tymi zakładkami J Jak tylko je druknę i zrobię pierwszego chwościka to szybciutko tu wrzucę co byście mogły wyrazić swoje opinie ![]() ![]() Hehe no TŻcik już się niecierpliwi jeśli chodzi o suknię, ale będę twarda i nieugięta i mu nie pokażę ![]() ![]() A jeśli chodzi o motyw z tymi sukniami to… faktycznie cena poraża skoro są to suknie nowe i to jeszcze na wymiar i życzenie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!!!!
jestem troszke niezadowolona z faktu przyjazdu moich młodszych kuzynów na "wakacje" do nas. Bo moja młodsza siostra ich zaprosiła, miała sie nimi zająć. A jak narazie wszystko robie ja. Sniadania, obiady, kolacje, sprzatanie, wymyślanie nie wiadomo jakich atrakcji. Wiem, że to są bzdury. Ale ja mam swoje plany, musze magisterke skończyć i chcę już ja w końcu oddać. A nie mam nawet dostepu do kompa bo jest oupowany. Siostra robi sobie swoja pracę w domu, ma wszystko w dupie, a ja musze sie nimi zajmować. Lubię ich bardzo, ale tez mam swoje zycie i nie tak żeśmy sie umawiali. Moge ich zabrać na basen, ugotowac im obiad, ale nie siedzieć z nimi na okrągło. Tymbardziej, że jest miedzy nami 8 lat róznicy. A są tu dopiero od soboty. Koniec tego dobrego, niech też cos zrobi. Sorki, ale nawet nie umiem sie odnieśc do Waszych postów, bo jakoś teraz nie w temacie slubnym jestem.
#4282 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To dobrze, że ktoś uważa że nie przesadzone by to było ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I wcale nie masz za dużo świecidełek, idealnie i pięknie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do kolorowych butów to podobają mi się bardzo takie intensywne ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Konto usunięte
|
Sztuczka piękną masz tą salę! Fiolet z ecru w sumie ładnie wygląda, ale też uważam że motyl to raczej śliwka i róż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() |
#4286 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() Jednak co do pogrubionego to nie uważam, że ludzie uważają, że wszystko co nowe jest złe np. moja mama (wiem, że nie podałaś jej jako przykład ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4288 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28480079]Mierzyłam taką bez ozdób, fason miała piękny, ale właśnie brakowało mi ich ![]() ![]() I wcale nie masz za dużo świecidełek, idealnie i pięknie ![]() ![]() Aha no to faktycznie lepiej będzie, jak sobie zapodasz te błyskotki ![]() Dziękuję - cieszę się, że podoba Ci się moja suknia - utwierdza mnie to w tym, że był to najwłaściwszy wybór ![]() ![]() ![]() ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28480238]Sztuczka piękną masz tą salę! Fiolet z ecru w sumie ładnie wygląda, ale też uważam że motyl to raczej śliwka i róż ![]() Bardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy Wam też się się nic dziś nie chce? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.