Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-03, 23:56   #4908
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Powoli zaczynam nadrabiać, może i nie po kolei, bo sama nie wiem, gdzie się zatrzymałam, ale najważniejsze, że Was czytam, prawda???

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość

No widzisz...4tys ale za 2 dni!!! Ja wiem, że DJ+wodzirej to ogólnie z reguły tańsza opcja od kapeli (mówię o takiej z prawdziwego zdarzenia, gdzie jest więcej niż 3os. ) Ale aż taka różnica??? Ten zespół się Nas pytał czy życzyć sobie będziemy także ich na poprawiny...wtedy to będzie łącznie 9tys. gdzie jeszcze niedawno ktoś płacił im za 2dni 6tys (widać za poprawiny liczą sobie połowę tego, co za wesele) A tu, z reguły, dziewczyny mają kapele na 2dni i wszystkie płacą 3,500, 4,300, 4,500 !!! Jedna tylko z dziewczyn daje jakoś koło 6tys., ale to też za 2dni!!! Ehhh masakra z tą ceną szkoda mi po prostu aż takiej kasy...
No nic, czekam do jutra na odp tego drugiego zespołu i tyle, wtedy się okaze... eh Tak jak mówisz, to, czego wymagamy od zespołu nie jest standardem, ale nie jest też nieosiągalne tzn. po prostu są takie kapele, które wszystkim tym dysponują. I znaleźliśmy kilka, ale przeważnie mieli już terminy pozajmowane.... ewentualnie straszyli ceną (jak np. goście z Wa-wy krzyknęli 11tys!!!) A trójka ludzi z Lublina wraz z dojazdem chciała jakoś 4,300-4,500zł, więc tu w sumie wychodzi OK za 6osób-5tys. do 3 rano... plus ewentualne dodatkowe 300zł/h, to nawet jeśli goście będą się bawić do 4 czy 5 to wyjdzie Nas to 5300-5600, nie 6tys. a mamy kapelę na miejscu, za dojazd nie trzeba płacić... no i zwrócą Nam jeszcze to, co uda im się jeszcze uzbierać (sama już nie wiem czy piszę teraz do Ciebie, Kochana, czy sama siebie przekonuję )...
Wiesz co, dobry zespół w dobrej cenie na rok przed weselem ciężko znaleźć. Podejrzewam, że ten, który teraz "macie" jest wolny tylko i wyłącznie przez wzgląd na cenę. Mam nadzieję, że cena będzie odpowiadać za jakość usługi, bo w końcu to ponad 5 tysiaków...
My mamy za 20 godz grania 4200 chyba (?). W sumie za zespół TŻ odpowiada, więc on jest bardziej w temacie. Ale za dodatkowe godzinki musimy dopłacić (nie pamiętam czy 150 czy 200 złociszy). mamy wesele z poprawkami. Jeśli goście dopiszą, to te 20 godz na pewno będzie mało, więc liczymy, że za zespół zostawimy i tak min. 4,5 tys. Moim zdaniem dużo. Ale czy się opłaciło, ocenimy po weselu. I zespół jest 5 osobowy, ale nie zawsze grają z dwoma wokalistkami (studia zaoczne jednej z nich).

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Sorki, że tak długo, ale potrzebowałam się wygadać Najważniejsze, że teraz jest już tak dobrze i miło
Ty tak duuuużo napisałaś, a ja Ciebie tak chamsko obcięłam
No w końcu się TŻcik postarał i oby ta zmiana została na stałe.

Widzisz ja tom mam najazd ze strony rodziny o pracę, na szczęście TŻ mnie wspiera. Podoba mi się zawsze jak siedzimy sobie na łóżku oparci o ścianę, opowiadam mu o swoich problemach a on tak mnie ładnie przytula i jednocześnie tą samą ręką głaszcze po głowie i mówi, że poradzimy sobie, bo przecież mamy siebie. Normalnie kocham to!!!! Łaaaaa, a teraz go już tak długo nie ma i brakuje mi tego.
I jak mi się japa cieszy jak mi głupiego sesemeska z jeszcze głupszym tekstem przyśle, że jestem dla niego jak powietrze, bo bez niego nie umiałby żyć. Miłe to bardzo. Z resztą mót TŻcik przez smsy (nawet dość proste można by rzec) bardzo poprawia mi nastrój).
Ale Sztuczko napisałam to tak ogólnie, akurat pod Twoim postem.
I jeszcze raz bardzo się cieszę z miłego zachowania Twojego mężczyzny!!!

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
ALE JAJA!!! Znalazłam taki misz-masz, o jakim pisała maxwellka!!!
I muszę przyznać- wygląda EKSTRA!!!! Co wy na to? Jest i welon, i woalka, i kwiat !!!
Dla mnie za dużo... chyba mam na to wszystko za małą głowę i pewnie za skromną

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Witam nowe PM

wróciłam z upiększania i składam relację

nie miałam robionego tego peelingu kawitacyjnego tylko zrobiła mi gruntowne oczyszczanie twarzy ze względu na to że to był "mój pierwszy raz" i stwierdzam wszem i obec że tak czystej twarzy jeszcze nigdy w życiu nie miałam jestem bardzo zadowolona i za miesiąc mam powtórkę
Warto sobie takie oczyszczania robić. Niestety sama za często nie mogę, z powodu dość problemowej cery. No ale Was szczerze polecam!!!!

Witam nowe koleżanki

Bolerka
kolejny raz już pewnie napiszę, że dla mnie bolerka są takie blee, czy nawet fuj. No ale ja dziwny człowiek jestem. Na dzień dzisiejszy tylko i wyłącznie sweterek!!!! i to nie koniecznie biały

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a ja ostatnio robiłam test ciążowy i wyszedł oczywiście negatywny
miałam ostatnio h...ler...ne zatrucie i wymiotowałam jak kot i rodzice tżta że pewnie w ciąży jestem. Gadali 3 dni. To w końcu kupiłam zrobiłam i jest święty spokój. Jak mnie żoładek bolał i wymiotowałam to to są niby objawy ciąży śmieszne... ale ogólnie to mnie wkurzyli
Ty to dobra jesteś
Ale mi się też raz zdarzyło mimo jakiejkolwiek opcji zajścia w ciążę zrobić test, bo okres nie przychodził i miałam mdłości. Jedna stres potrafi się nieźle zakamuflować.

Cytat:
Napisane przez Nikolinka Pokaż wiadomość
Witajcie drogie PMki 2012!

Odkąd przeglądam forum wizażu marzyłam o chwili kiedy będę mogła w końcu czynnie udzielać się na wątkach ślubnych . Do tej pory przyglądałam się ukradkiem i z nieskrywaną zazdrością
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie tu i razem będziemy mogły plotkować, denerwować się, popadać w załamania nerwowe i wspierać w chwili ogłoszenia słynnego już "żadnego ślubu nie będzie!" w krytycznym momencie przygotowań przedślubnych

Właśnie zdałam sobie sprawę że to co nas wszystkie czeka przez najbliższy rok to jedne z najtrudniejszych ale zarazem najpiękniejszych chwil w życiu każdej kobiety

Ściskam Was serdecznie, będę tu teraz jeszcze częściej i mam nadzieję aktywniej zaglądać
O znalazłam jedną nową PMkę. Więc osobiście witam!!!!
Drugą PMkę też serdecznie witam, tylko chyba jeszcze nie dotarłam do momentu kiedy się ujawniłaś.

Oczęta mi już mgłą zachodzą, więc zmykam. Trzeba wsiąść jeszcze prysznic. Oj zanim pójdę spać pewnie trochę czasu minie.
Mam nadzieję, że resztę kiedyś tam nadrobię.

Dobrej nocy Kochane

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora