|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
ooo ja też... a potem w idolu
![]()
#4893 |
Zakorzenienie
|
Ach to swoją drogą. A Jak w Polsce pojawoiło się od przedszkola do opola to sobie nagrywałam na taśmę i później do szczotki śpiewałam.
A Kiciu słucham sobie na YT piosenek z Chirurgów ![]()
#4894 |
Zakorzenienie
|
uu
ja oglądam Magdę M.
#4895 |
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o sprzątanie to ja króluje w domu. Mama sie mi wtrąca do kuchni to ja wtrącam sie do sprzątania, mam na tym punkcie bzika, niby nie mam zawsze czysto ale jak ktos zostawia brudne rzeczy czy inne które się nadają do pralki, smieci itd to mnie krew zalewa bo już zdjąc ktos potrafi i rzucic koło pralki tylko już do pralki włożyć to niełaska a ja się o to potem potykam. Uzupełniamy się z mamą, nie ma co.
![]() |
#4896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4897 |
Zakorzenienie
|
I kurka próbuję znaleść na YT piosenkę z GA- Theme song, ale śpiewaną przez Calie (pamietasz jak ładnie śpiewała w tym odcinku, po jej wypadku???).
![]() |
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze muszę wstać o 6:30 a tu wcale mi się spać nie chce
![]() |
#4899 |
Wtajemniczenie
|
ja mam brata który twierdzi że od kuchni, sprzątania i takich rzeczy jest kobieta i to ja mam mu prac, prasować, gotować i nie wiem co jeszcze. Chłop ma 22 lata i nic koło siebie nie zrobi oprócz umycia się. Gdyby nikt w domu nie sprzątał to spałby koło góry śmierdzących i brudnych skarpetek pod samym nosem.
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
Co do sprzątania, to tak- w domu lubię mieć porządek, szczególnie w łazience. Na razie mam swoją na pół z siostrą i ogólnie to ja sprzątam, bo ona tak ładnie nie potrafi. Ale jak zostawi bałagan za sobą to słychać wrzaski!!!!!!!!!
W kuchni jak gotuję to tez muszę mieć wszystko na swoim miejscu. Ale za to mój pokój, hymmmmmmm.... no cóż. Ciuchy na fotelu pozostawiają wiele do życzenia. Czasem tato jak przychodzi do mnie to coś tam burczy pod nosem, ale generalnie jak mam bałagan zamykam drzwi.
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
Ja to chyba nienormalna jestem, bo tęsknię za następnym sezonem GA. Nigdy nie myślałam, że będę śledzić losy jakiś zmyślonych postaci i się nad nimi rozczulać. Ale póki co dla mnie lepszego serialu nie było. Nawet mój ukochany "Sex in the city" to nie to samo.
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://moda.allegro.pl/koszulki-ciaz...750272828.html ale fajna bluzeczka ![]()
![]() |
#4904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszulka świetna. Dla siebie i dla TŻcika można taka zakupić. Już widzę, jak mój już wtedy małżonek zapingala w takiej koszulce z mięśniem piwnym ![]() Cytat:
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz lecę spać bo rano mam kilka rzeczy do załatwienia i jedziemy z TŻ zamówić te obrączki więc do napisania za pewne w nowym wątku
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
a ja za 5 min mam 250 dni do ślubu. Z tego całego odwiedzinowego zamieszania nawet nie zauważyłam, że mi kolejna fajna cyferka suknie za chwilę
![]() Kicia przyjemnego załatwiania obrączek!!!!
#4907 | |
Zakorzenienie
|
wiecie co? wczoraj bylam pol godziny na spacerze w lesie i zbieralam jagody do sloika, a teraz wkoncu ruszylam moją du.pe do lazienki i cos mnie zaczelo swedzic na posladku i byl to KLESZCZ!!! ale TZ opanowal sutuację i mi go wyjął! co za swintuch z tego kleszcza:P
Cytat:
oojj swietne te bluzeczki, wlasnie jak bylam na wakacjach to widzialam 2 panie w iązy, tore mialy takie bluzeczki ![]() ![]() ![]() jesli chodzi o porządki to ja tez jestem pedantyczna, moze nie jak moja mama ktora odkurza codziennie, nawet jak nikogo w domu nie ma zeby nabrudzic, ale lubie miec porzadek, choc czesto mi sie nie chce:P na sczescie moj TZ nie zostawia brudnych skarpetek na podlodze:P na poczatku mu powiedzialam, ze nie chce czegos takiego nawet widziec, i wszystko zawsze wklada do kosza na brudne rzeczy ![]() ![]() oki, spadam spac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | ||||||
Zakorzenienie
|
Powoli zaczynam nadrabiać, może i nie po kolei, bo sama nie wiem, gdzie się zatrzymałam, ale najważniejsze, że Was czytam, prawda???
![]() Cytat:
My mamy za 20 godz grania 4200 chyba (?). W sumie za zespół TŻ odpowiada, więc on jest bardziej w temacie. Ale za dodatkowe godzinki musimy dopłacić (nie pamiętam czy 150 czy 200 złociszy). mamy wesele z poprawkami. Jeśli goście dopiszą, to te 20 godz na pewno będzie mało, więc liczymy, że za zespół zostawimy i tak min. 4,5 tys. Moim zdaniem dużo. Ale czy się opłaciło, ocenimy po weselu. I zespół jest 5 osobowy, ale nie zawsze grają z dwoma wokalistkami (studia zaoczne jednej z nich). Cytat:
![]() No w końcu się TŻcik postarał ![]() Widzisz ja tom mam najazd ze strony rodziny o pracę, na szczęście TŻ mnie wspiera. Podoba mi się zawsze jak siedzimy sobie na łóżku oparci o ścianę, opowiadam mu o swoich problemach a on tak mnie ładnie przytula i jednocześnie tą samą ręką głaszcze po głowie i mówi, że poradzimy sobie, bo przecież mamy siebie. Normalnie kocham to!!!! Łaaaaa, a teraz go już tak długo nie ma i brakuje mi tego. I jak mi się japa cieszy jak mi głupiego sesemeska z jeszcze głupszym tekstem przyśle, że jestem dla niego jak powietrze, bo bez niego nie umiałby żyć. Miłe to bardzo. Z resztą mót TŻcik przez smsy (nawet dość proste można by rzec) bardzo poprawia mi nastrój). Ale Sztuczko napisałam to tak ogólnie, akurat pod Twoim postem. I jeszcze raz bardzo się cieszę z miłego zachowania Twojego mężczyzny!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Witam nowe koleżanki ![]() Bolerka kolejny raz już pewnie napiszę, że dla mnie bolerka są takie blee, czy nawet fuj. No ale ja dziwny człowiek jestem. Na dzień dzisiejszy tylko i wyłącznie sweterek!!!! i to nie koniecznie biały ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
![]() Ale mi się też raz zdarzyło mimo jakiejkolwiek opcji zajścia w ciążę zrobić test, bo okres nie przychodził i miałam mdłości. Jedna stres potrafi się nieźle zakamuflować. Cytat:
Drugą PMkę też serdecznie witam, tylko chyba jeszcze nie dotarłam do momentu kiedy się ujawniłaś. Oczęta mi już mgłą zachodzą, więc zmykam. Trzeba wsiąść jeszcze prysznic. Oj zanim pójdę spać pewnie trochę czasu minie. Mam nadzieję, że resztę kiedyś tam nadrobię. Dobrej nocy Kochane ![]()
![]() |
#4909 |
Zadomowienie
|
Witam od rana
![]() Rok temu próbowałam się wkręcić do wątku, ale mało czau na zainteresowanie weselem sprawiło, że nie miałam o czym pisać. Mam nadzieje, że teraz będzie inaczej, bo bardzo wątek mi się podoba ![]() A więc ślub 7.7.2012(wesele na 140 osób). Załatwione: sala, kamerzysta, zespół i raczej obgadane auto do ślubu. Poza tym narazie cisza. Kościół dopiero po wakacjach, po 15 idę się przejść po salonach. Trzeba też foto zamówić, ale jak czytam ceny to mnie przerażają, a chcielibyśmy sami sfinansować wesele, więc będzie dość skromne ![]() Trochę o nas: jesteśmy razem pewnie z 7 lat, w piątek minie równe 3 lata jak mieszkamy razem. Ja jeszcze studiuje dziennie ostatni semestr, pracuje i myśle czy zacząć od tego października czy przyszłego drugi kierunek(na szczescie tylko magistra i zaocznie). TZ pracuje uprzyjemnia mi zycie. ![]() Czy są tu PMki mieszkające w Wawie?? Bo chcielibysmy znaleźć fajne nauki, jakies ciekawsze i więcej wnoszące do życia i najlepiej niedrogie(lub bezplatne) ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się żegnam do poniedziałku. Trzymajcie kciuki za pogodę w górach bo w końcu udało się nam wybrać. Miłego weekendu wszystkim ![]()
![]() |
#4911 | |||
Raczkowanie
|
I ja witam tu z rana drogie przyszłe Panny Młode
![]() Popijam kawkę i zastanawiam się jak to jest, że od wczorajszego popoludnia miałam do nadrobienia 10 stron ![]() Cytat:
![]() ![]() My też sami będziemy finansować nasze wesele troszkę mniejsze bo na 100 osób i też zbijamy koszty gdzie tylko można ale fakt, ceny usług ślubnych są porażające, generalnie płaci się za okazję niestety, myślę że okolice warszawskie dodatkowo podnoszą taryfę ![]() Cytat:
![]() Pamiętam Kapitana planetę, a w zasadzie to już pamiętam bo całkiem o nim zapomniałam, teraz siedzę i wyobrażam sobie jak oni tam tymi pierścieniami, może my z naszymi popróbujemy? ![]() ![]() ![]() Na szczęście urlop w tym roku mnie nie dotyczy, więc póki co radość z czytania Was ![]() Fotograf to siostra naszego świadka, pełen profesjonalizm i nie trzeba było daleko szukać, nie wiem czy mogę podać tutaj linka do zdjęć? A zaręczyny opiszę, bo sporo śmiesznych momentów było, ale to może nie tak z rana, bo nastroju nie będzie ![]() Cytat:
Ale nie powiem, brak wsparcia w tym temacie, bo ja to tak właśnie odebrałam, skutecznie zepsuł chwilowo relacje w naszym związku. Myślę że faceci całkiem inaczej to odbierają, jako taką pomoc z ich strony, dobrą radę i zachętę, tylko troszkę im odwrotny skutek wychodzi ![]() ![]() Pracowałam dłuższy czas na umowę zastępstwo, teraz znów szukam i nie powiem, jest to okropnie dołujące, zwłaszcza z perspektywy zbliżającego się wesela i chęci samosfinansowania go ![]()
![]() |
#4912 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja też ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() nareszcie załapie się nowy wątek bo coraz bliżej do końca tego ![]() kłaniam się nowym PM bardzo nisko ![]()
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() a ja jestem w czepku uriodzona, bo mój tato super gotuje, mama ma zdolności cukiernika a ja odziedziczyłam to wszystko po nich ![]() ![]() marcia45 witaj ponownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
HejLachoniki
![]() ![]() ![]() marcia45 witaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- rano jak odwozilam mojego TZcika do pracy (uroki posiadania jednego auta ![]() jak ja to kocham!!! za✂✂✂iscie kojarzy mi sie z wakacjami i nadmorskimi imprezowniami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety nie załapię się na otwarcie nowej części, bo muszę do pracy zaraz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do zobaczenia już w nowym wątku chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witam nową PMke ![]() Ja właśnie wróciłam z zakupów i wcinam śniadanko. Kupiłam dziś prezencik dla mojego 3letniego chrześniaka. I mój TŻ siedzi i się bawi tym samochodzikiem ah ci faceci ![]()
#4920 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.