2011-08-04, 08:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez Baobabek
toś mnie dobiła z tymi skokami  jak ma mu tak odwalać co pół roku to ja zfiksuję chyba  a czemu szczepisz na ospę???bo mi też proponowała jak teraz byłam na ostatniej dawce 5w1, ale jakoś tak to do mnie nie przemówiło, bo ospę każdy przechodzi w sumie  daje to gwarancję 100proc, że dziecko nie zachoruje??a na meningo szczepić będę na bilansie dwulatka  a to chyba jedna dawka nie???RESZTA DZIEWCZYN - szczepicie na ospę???
|
ja nie szczepie na ospe
Cytat:
Napisane przez anakazar
Sara ja nie pamiętam z czego mam,a nie mam siły ich teraz wyciągać,bo są schowane gdzieś z butami zimowymi,a nawet nie wiem czy na górze czy na dole-więc wybacz,ale szukać mi się ich nie chcę  Wiem tylko,że na all moich nie ma,bo jak kupiłam to szukałam,żeby porównać ceny

|
nie no spoko szukać Ci nie każe
ja nie wiedziałam wogóle jakie to są buty śniegowce
Cytat:
Napisane przez P0P70
Absolutnie nie. To ma być szybka i bezbolesna operacja. My i jacyś świdkowie w USC.
Nigdy nie chiałam mieć wesela i białej sukni. Mnie to nie pociągało. I uważam że wesela to wyrzucanie pieniędzy. Koszty są dużę i chyba lepiej wydać te pieniądze na jakąś fajną wycieczkę.
A na samych weselach to brdzo denerują mnei te różne dziwne zabawy i to ciągłe goszko. To dla mnie takie nienormale że ludzie lubują sie w patrzeniu na całującą sie parę a ta para jest do tego zmuszana. Ja nigdy tego nie śpiewam
|
Ja też gorzko nie lubie i tych konkursów na weselach, bo zawsze wyciągają na siłe.
Ja chciałam mieć wesele i białą suknie. Drugi raz też zrobiłabym tak samo. chociaż z drugiej strony tą kase co się wyda można na coś innego przeznaczyć. A tyle kasy ile się wydana na wesele nigdy się nie zwróci.
Evitka dzięki za ksiązki
dziewczyny zdjęcia super, fajne spotkanko miałyście
my zaraz na szczepienie jedziemy
|
|