Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-04, 08:23   #1110
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
toś mnie dobiła z tymi skokami jak ma mu tak odwalać co pół roku to ja zfiksuję chybaa czemu szczepisz na ospę???bo mi też proponowała jak teraz byłam na ostatniej dawce 5w1, ale jakoś tak to do mnie nie przemówiło, bo ospę każdy przechodzi w sumie daje to gwarancję 100proc, że dziecko nie zachoruje??a na meningo szczepić będę na bilansie dwulatka a to chyba jedna dawka nie???RESZTA DZIEWCZYN - szczepicie na ospę???
ja nie szczepie na ospe

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Sara ja nie pamiętam z czego mam,a nie mam siły ich teraz wyciągać,bo są schowane gdzieś z butami zimowymi,a nawet nie wiem czy na górze czy na dole-więc wybacz,ale szukać mi się ich nie chcęWiem tylko,że na all moich nie ma,bo jak kupiłam to szukałam,żeby porównać ceny

nie no spoko szukać Ci nie każe
ja nie wiedziałam wogóle jakie to są buty śniegowce

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

Absolutnie nie. To ma być szybka i bezbolesna operacja. My i jacyś świdkowie w USC.
Nigdy nie chiałam mieć wesela i białej sukni. Mnie to nie pociągało. I uważam że wesela to wyrzucanie pieniędzy. Koszty są dużę i chyba lepiej wydać te pieniądze na jakąś fajną wycieczkę.
A na samych weselach to brdzo denerują mnei te różne dziwne zabawy i to ciągłe goszko. To dla mnie takie nienormale że ludzie lubują sie w patrzeniu na całującą sie parę a ta para jest do tego zmuszana. Ja nigdy tego nie śpiewam
Ja też gorzko nie lubie i tych konkursów na weselach, bo zawsze wyciągają na siłe.
Ja chciałam mieć wesele i białą suknie. Drugi raz też zrobiłabym tak samo. chociaż z drugiej strony tą kase co się wyda można na coś innego przeznaczyć. A tyle kasy ile się wydana na wesele nigdy się nie zwróci.

Evitka dzięki za ksiązki

dziewczyny zdjęcia super, fajne spotkanko miałyście

my zaraz na szczepienie jedziemy

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora