Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-04, 08:49   #4493
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Nie bede Was opuszczac, ma nadzieje, bo fajne/i jestescie i mi Was brakuje,tak dla towarzystwa. chyba kupie ten tusz, bo fajny sie wydaje i niedrogi do tego
Coraz wiecej artykulow, zeby zniechecic ludzi. moja jedna znajoma, ktora jest teraz w ciazy,i nie ma fachowego pojecia o tej diecie, ostatnio opowiadala mi jaka ta dieta zla, bo pisano w Angorze, bo to nawet lekarze mowia, ze dieta zla ( zgadnijcie jacy lekarze przezywaja teraz kryzys)
Dodala, ze jak bede w ciazy to i tak przytyje. Mowilam o tym, ze jest wersja tej diety, a raczej zdrowe zywienie dla kobiet w ciazy, a ona mi na to, ze to i tak niezdrowe, bo kobieta w ciazy to powinna jesc na co ma ochote, bo tego 'Dziecko potrzebuje". Nawet jak jeje sie zachce czekolady i coli lub jakichs fastfoodow to ma jesc, bo oznacza to ze dziecku 'jest to potrzebne', a co ze zdrowym odzywianiem. a potem sie babki niektore dziwia, ze tyle przytyly w ciazy. jezusmaria, dziecko nie potrzebuje tyle syfu, a zachcianek matki nie mozna tlumaczyc potrzebami biednego niewinnego dziecka nienarodzonego jeszcze

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

smigam na czat
Z tą ciążą to rzeczywiście, ciekawe jak to ze mną będzie. W środku nocy: Kochanie, chce mi się kapusty kiszonej, tortu czekoladowego i chleba na prawdziwum zakwasie..

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
Fenris-
Wczoraj awantura w rodzinie.ciotka (ta co grzebie w cudzych szafach) pojechała ostro po naszym sobotnim panu młodym. Doprowadziła go do szału i pojechał z nią po bandzie językiem mocno kibicowskim.
Z jednej strony dobrze, że ktoś miał odwagę ją ustawic, ale bardzo za bardzo przesadził.Sytuacja prze weselem się skomplikowała.
Na przeprosiny nie ma co liczyć.
Uuu, to grubsza aferka. Mam nadzieję, że wszystko się jakoś utrzęsie.

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
czy ktos cos pytal o kielki fasoli? MOZNA na pw of course

juliepaul : Hi I am on the cruise phase and just wondered if you can beansprouts?
sonja : Hi Julie and welcome to the chat! Yes you can have bean sprouts on your PV days no problem!

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

tradycyjnie gadka o pogodzie,

foxylady650sv : hello Sonja, I hope you are well this evening we have had terrible weather here this afternoon with thunder storms and heavy rain
sonja : Hi foxylady! Good to see you there! How are you? Oh no you have had the bad weather we had a few days ago, here is really hot and humid it's not that nice neither if that can reinsure you. Have a very nice evening and talk to you soon! Looking forward to seeing you as our VID actually!

i czat prawie over

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

slimming secret of Dr Pierre Dukan

One of the best weapons for losing weight: low fat dairy products

nabial 0% jako sekret odchudzania doktora, trzeba to lubic.

At a conference in Philadelphia, a female journalist asked me why the French are not as fat as the Americans.
I hadn't meant it seriously but in fact, it does appear true and well documented to me. For 30 years now I have been campaigning for proteins and as an indirect result of this for 0% fat dairy products that are also made up solely of very high quality proteins. They are so important that losing weight without liking such dairy products is a seemingly impossible challenge. Choose from the huge variety of virtually fat-free yoghurts and experiment with low-fat cottage cheese, fromage frais, fromage blanc and quark. These products are easy to carry around, they don't smell, they are cheap, very low in calories, satiating, flavoursome, sweetened with aspartam...they are a real godsend. And don't listen to all the murmurings about lactose intolerance. It does exist but it isn't common and it goes back to early childhood.

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------
dawaj wiecej szczegolow, o co poszlo
Phi, my to wszystko wiemy! Same możemy prowadzic taki czat.