|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Cytat:
![]()
![]() |
#4472 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny, ale dzisiaj popłynęłam! Byłam z koleżanką na zakupach, nie miałam pojęcia, że tyle jej to czasu zajmie i byłam tak strasznie głodna, no i zjadłam hamburgera, a w domu jeszcze kawałek babki, jaka jestem na siebie zła, ale ze mnie osioł!
![]() ![]()
Edytowane przez Kacha199 Czas edycji: 2011-08-03 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Nie ma mnie chwile a już stron przybywa ;D tyle piszecie
![]() Ja dziś ze slońca korzystałam ^^ bo w końcu wyszło ![]() cały dzień z Tżetem ![]() Jutro rano aż się z ciekawości zważe |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Byłam bardzo nastawiona na gwarancje 5-letnią (dodatkowe 250zł). Sprzedawca wybił mi ją z głowy. Twierdzi, że taki wydatek radziłby mi przy np. lodówce Beco.. A w Gorenje wady powinny wyjść przez normalny okres 2-letni gwarancji. Że nie ulega takiemu "rozszczelnieniu" jak nasz śp Indesit (który jest nie do naprawy właściwie). I gwarancja wyjdzie drożej niż naprawy Wczoraj w innym sklepie sprzedawca też twierdził, że Gorenje nie zrobi mi podobnego numeru (a nie miał już Gorenje na stanie i to nie tak, że chciał nam ją wcisnąć) Zaryzykowałam, nie wykupiłam 5-letniej gwarancji, ale mnie to męczy. Czy Rodzynek miałby jakieś zdanie na ten temat? ![]() Cytat:
![]()
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-08-03 o 18:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
404 Not Found
|
Uważam, obchodzę się z nimi jak z jajkiem (32 jajkami?)
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2011-08-03 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuje za pomoc ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4478 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4480 |
Wtajemniczenie
|
wow super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Widac roznice i to jaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ciemnych tez ladnie ![]()
#4481 |
Czekam na Ragnarok
|
Witam wieczorową porą
![]() Iloa - gratuluję lodówki ![]() Mam te rzęsy, ale mam wątpliwości. Niby wszystko ok, z daleka ładnie, ale ja lubię idealnie, jestem perfekcjonalistką. No i idealnie nie jest... Zdjęcie zrobiłam, ale mam takie żyłki na oczach (od pracy przy kompie), że wstyd wklejać tutaj. Dobranoc. Edit: No dobra, wkleję. Ale nie zwracajcie uwagi na zmęczone oczka. Wstałam o 4:30... Normalnie mam białe białka ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-08-03 o 22:57 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Raczkowanie
|
Od dwóch dni mnie "zatyka", boli mnie w klatce i ciężko mi się oddycha, a przy schylaniu promieniuje do lewego barku. Nigdy takiego czegoś nie miałam. Z sercem nigdy nie miałam problemów (jak byłam mała to lekarz niby wykrył jakieś szmery, ale badania nic nie wykazały) Zobaczę jeszcze jutro, a jak mi nie przejdzie to niestety będę musiała rozwieść się z Dukanem, tzn. chyba będę jechać na III i bez słodyczy, bo przed dietą mi się takie coś nie zdarzyło więc to chyba przez nią
![]()
![]() |
#4483 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ja mam teraz niezłą alergię i też mam duszności. Źle się oddycha, świszczy i tak jakby swędzi w klatce piersiowej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- a mialo byc tak pieknie. chyba musze byc z Wami forever, bo trzymacie mnie za pysk. Dzis mi sie nie udalo do konca dukac, ale od jutra zaczynam i zadnych odstepstw, musze schudnac i juz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Właśnie wczoraj znalazłam ten artykuł co wy na to? tutaj
#4486 | ||||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Na szczęście "swoje" rzęsy mam niczego sobie. Tak aporopo, polecam ten tusz: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra.html&next=1 Na początku nie byłam zachwycona szczoteczką, ale naprawdę jest super. Miałam też tego żółtego Colossala i też jest świetny. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |||
Zakorzenienie
|
cześć Kobietki
![]() Powitanie bardzo fajne i cieple ![]() Glowa mnie boli bo wino piliśmy do 2 rano a tu o 6 trzeba wstać i do pracy...a w pracy sto pytań do .. mnie ... jak bylo itp a więc po 3 miesiącach nie widzenia się uslyszam żę WYGLĄDAM SUPER I ODWALILAM KAWAL DOBREJ ROBOTY ![]() i dziś zasuważylam że mi się zmiejszyla pupa i cellulit ![]() wlasnie jem salatke porową z kukurydza, groszkiem i kawalkami sera zótlego.... a na obiad kurczak po wietnamsku ![]() już się nie chwale ![]() jutro wyjężdzam na wakacje ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() ale boję się co to będzie na splywie .... warzywa owoce i kielbaska na ognisku... boje się wzrostu ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Coraz wiecej artykulow, zeby zniechecic ludzi. moja jedna znajoma, ktora jest teraz w ciazy,i nie ma fachowego pojecia o tej diecie, ostatnio opowiadala mi jaka ta dieta zla, bo pisano w Angorze, bo to nawet lekarze mowia, ze dieta zla ( zgadnijcie jacy lekarze przezywaja teraz kryzys) Dodala, ze jak bede w ciazy to i tak przytyje. Mowilam o tym, ze jest wersja tej diety, a raczej zdrowe zywienie dla kobiet w ciazy, a ona mi na to, ze to i tak niezdrowe, bo kobieta w ciazy to powinna jesc na co ma ochote, bo tego 'Dziecko potrzebuje". Nawet jak jeje sie zachce czekolady i coli lub jakichs fastfoodow to ma jesc, bo oznacza to ze dziecku 'jest to potrzebne' ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- smigam na czat ![]()
![]() |
#4489 | |
Rozeznanie
|
Fenris-
![]() Cytat:
To było wino, które kupiłam na trening alkoholowy przed weselem. Razem z wczorajszym śmieciowym jedzeniem 0,5 więcej na wadze. Wczoraj awantura w rodzinie.ciotka (ta co grzebie w cudzych szafach) pojechała ostro po naszym sobotnim panu młodym. Doprowadziła go do szału i pojechał z nią po bandzie językiem mocno kibicowskim. Z jednej strony dobrze, że ktoś miał odwagę ją ustawic, ale bardzo za bardzo przesadził.Sytuacja prze weselem się skomplikowała. Na przeprosiny nie ma co liczyć. Klawiatura mi siada niestety.Trzeba będzie nową kupić. Literkę c wklejam, ale już siadają następne ![]() ROUX - proszę o priv o Whirlpoolu
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-08-04 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Wtajemniczenie
|
czy ktos cos pytal o kielki fasoli? MOZNA
![]() juliepaul : Hi I am on the cruise phase and just wondered if you can beansprouts? sonja : Hi Julie and welcome to the chat! Yes you can have bean sprouts on your PV days no problem! ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- tradycyjnie gadka o pogodzie, ![]() ![]() ![]() ![]() foxylady650sv : hello Sonja, I hope you are well this evening ![]() ![]() sonja : Hi foxylady! Good to see you there! How are you? Oh no you have had the bad weather we had a few days ago, here is really hot and humid it's not that nice neither if that can reinsure you. Have a very nice evening and talk to you soon! Looking forward to seeing you as our VID actually! i czat prawie over ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- slimming secret of Dr Pierre Dukan One of the best weapons for losing weight: low fat dairy products nabial 0% jako sekret odchudzania doktora, trzeba to lubic. At a conference in Philadelphia, a female journalist asked me why the French are not as fat as the Americans. I hadn't meant it seriously but in fact, it does appear true and well documented to me. For 30 years now I have been campaigning for proteins and as an indirect result of this for 0% fat dairy products that are also made up solely of very high quality proteins. They are so important that losing weight without liking such dairy products is a seemingly impossible challenge. Choose from the huge variety of virtually fat-free yoghurts and experiment with low-fat cottage cheese, fromage frais, fromage blanc and quark. These products are easy to carry around, they don't smell, they are cheap, very low in calories, satiating, flavoursome, sweetened with aspartam...they are a real godsend. And don't listen to all the murmurings about lactose intolerance. It does exist but it isn't common and it goes back to early childhood. ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4491 |
Rozeznanie
|
To trochę skomplikowane (poczynając od tego , że ciotka dla pana młodego jest siostrą matki i żoną dziadka od strony ojca) , ale wrzucę ci na priva.
Tylko zejdzie mi z tą klawiaturą i kawę sobie zrobię. A i będę używała słów w oryginale, bo inaczej nie odda się klimatu
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-08-04 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Wtajemniczenie
|
Zaczelam dzis porzadny dzien 2 fazy. kawka z chudym mleczkiem i slodzikiem, wiesniaki 2 i kilka plastrow szynki 1.5 %. Mam nadzieje, ze ta szynka nie bedzie grzechem, bo jest suchutka i chudziutka mimo iz wieprzowa. mialam straszny sen,ze bylam monstrualnie gruba, no i obudzilam sie i okazalo sie, ze to nie byl sen
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymajcie mnie za pysk, ja musze schudnac, musze sie pilnowac, bo sie boje jojo. Pewna osoba, od ktorej dowiedzialam sie o diecie tej i ktora mi nawet ksiazke sprezentowala, ktora wielokrotnie sie odchudzala i ta dieta tez, bardzo mnie zalamala. Zawsze byla osoba dbajaca o siebie, a tu nagle stwierdzila, ze ma wszystko w dupie, jak ostatnio sie widzialysmy wazyla 53 kg, a teraz 73 i twierdzi, ze ma wszystko w dupie....bez komentarza. Coz, to jej decyzja, ale ja wiem, ze jak sie osoby typu ona i ja z tendencjami do tycia nie pilnuja, to sie moze zle skonczyc, mozna sie nieswiadomie zapuscic. wiem sama po sobie. Ja intensywnie odchudzalam sie przed slubem (MZ WR), po 18 nic, a potem wyglodniala po weselu jakbym stracila rozum, a do tego ludzie dookola mnie podburzali, jedz , czemu nie jesz, nie musisz sie odchudzac, juz po slubie ![]() Tymczasem ja naleze do takich osob, ktore sie musza pilnowac i juz, przed slubem trzeba bylo najpierw poszerzac z potem zwezac suknie, a po slubie moglo tak byc, ze trzeba by bylo poszerzac drzwi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4493 | |||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
#4495 | |
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oni od dluzszego czasu maja cos w rodzaju sezonu ogorkowego, bo pytania sa tak banalnie glupie, a niektore to tylko HOW ARE YOU? i nic ciekawego. Ja rozumiem i popieram offtopy na naszym watku, ale na czacie na ktorym kazde pytanie na wage zlota... z ta ciaza, to tez niewiadomo, bo ja sama jeszcze nie wiem, jak to jest. Ale jak sie bedzie czlek trzymal zdrowych zasad, a nie zarl wszystko co popadnie, to moze nie bedzie zle, aleofcourse zachciewajki tez musza byc, ale nie same zachciewajki, bo dziecko sie domaga, wszystko na dziecko zwalac, nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
![]() ale dobrze sie trzymac w ryzach, bo psychicznie tez sie mozemy dzieki temu lepiej poczuc. ja ostatnio okupuje rowerek stacjonarny, bo pogoda do poopy i nie moge sobie pobiegac ![]() ![]() Emi 25 a Ty jak sie trzymasz? Musze isc po okulary, bo mnie jakis avatar z zebami pieknymi oslepia ![]()
![]() |
#4497 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Ja jakoś się trzymam, z naciskiem na jakoś. Mam nadwyżlę około 5 kg. i nie mogę się jej pozbyć. Ale wcale się nie dziwię, skoro we wtorek np. jedliśmy Maca. W sensie żarcie stamtąd, a nie budynek. Ale od poniedziałku wracam na fitness i mówię dość. Dżinsy robią się opiete i już się zaczynam źle czuć ze sobą, także biorę dupę w troki i jem zdrowo (tak trójkowo, ale bez uczt). Musi coś spaść, a jak nie to cholera nic nie zjem przez rok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Wtajemniczenie
|
Niedawno mialam taka dziwna sytuacje, ktora mnie wkurzyla.
To bylo na imprezie u znajomej. Ja na ten czas przenioslam sie na 3 faze (tak jakby), a byly tam na imprezie kolezanki, ktore znam z widzenia, i ktore wiedzialy, ze bylam na dukanie i duzo schudlam, bo same mnie zaczepialy, a znamy sie tylko z widzenia. Na imprezie nie jadlam ciast, ani chleba, ani tortu, ani alkoholu nie pilam, ani zoltych serow ani tlustych mies, nalozylam sobie na talez udko z kuraka (pieczone) i jajo na ktorym byla odrobina majonezu. zostalam zmierzona wzrokiem, przez owe kolezanki, po czym jedna dodala 'Ty jak widze nie jestes na diecie-bo kurczaczek smazony (hm, skore zdjelam i wydziubalam miesko) i jajo w majonezie ( doslownie kropelka". Bezczelne te baby, dlatego teraz musze im pokazac, ze sie trzymam. Bo jak sie chudnie i ludzie widza to jest dobrze, a jak juz jojo sie przytrafi, a starasz sie jak mozesz, lub musisz wrocic do normalnego jedzenia ze wzgledu na zdrowie, to inni widza tylko w tobie przegranego tlusciocha, ktory olal wszystko. jedna z nich byla na DUNKANIE, ale jadla wegle, bo cwiczyla, ale wg niej to byl Dukan. ![]() ![]()
#4499 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Iloa gratuluję udanego zakupu ![]() ![]() pamietam ze Ania jedzie na wakcje i Madzia wiec zycze Wam duuuuzo słonka i udanego wypoczynku! ![]() ![]()
![]() |
#4500 |
Rozeznanie
|
D666666 - poległam
![]() Klawiatura całkiem siadła, a ekranowa jej nie zastąpi . obiecuje soczysty reportaż z ciągiem dalszym zaraz jak kupię klawiaturę Legionistka ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.