Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-04, 12:58   #75
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie za Chatkę wkleić ponownie link. Fryzurki te wyczaił Pan Chatka
http://0.asset.soup.io/asset/2259/4832_2a39_500.jpeg
A pomiędzy nimi ta, którą ja planuję dla siebie i 27 sierpnia będę ją mieć próbnie na głowie http://8.asset.soup.io/asset/2166/4040_4c52.jpeg Mam naprawdę nadzieję, że mojej fryzjerce uda się wyczarować to cudo...

Pan Chatka - Ciekawe co on na to

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A tak w ogóle drogie panie to Gosza ma dzisiaj 250 ddś
Trzeba będzie to z TŻtem uczcić. Już jutro koło 23 powinien być u mnie w domu

Narobiłyście mi smaka pomidorówką, więc dzisiaj robię ja- z ryżem
Gratki

A pomidorówkę to ja tylko z kluseczkami, takimi cieniutkimi, "babuni" To moja najulubieńsza zupa!

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28549437]Tak, samolotem Niesamowite było to że na drugi dzień po naszym zakupie ta oferta potaniała o ponad 300zł na osobę bo zostały 2 miejsca. A pytałam czy jest szansa na to że będzie taniej bo nam się nie śpieszyło z rezerwacją to mówiła że nie[/QUOTE]

No to nieźle. Ja się nawet nie pytałam czy ceny spadną, bo zależało mi, żeby zarezerwować ten konkretny hotel, a poza tym wnerwili mnie znajomi, którzy milion wyjazdów obiecywali, że załatwią, a potem wszystko przespali i ceny poleciały do góry na łeb na szyję Więc się wściekłam, zarezerwowałam tylko dla siebie i TŻta, i dzięki temu będziemy mieć podróż międzyślubną Lecimy z Wezyr Holidays.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A ja biedna zaraz poza czołówką
A co ja mam powiedzieć? Duuuużo poza czołówką, muszę się poprawić!
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora