Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-05, 09:03   #249
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Witajcie, tylko na chwilę wpadam, aby oznajmić, że dziś mam równo 9 miesięcy do ślubu
Później się odezwę paaaaaaaaaaa
Gratsy!

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Powodzenia
Ja też mam dziś sporo do zrobienia, bo jutro przyjeżdża na weekend Przyjaciółka TŻta z Synkiem, taka przyjaciółka, z którą się nie widział już chyba ze 3 lata, albo więcej, więc jeszcze nie miałyśmy okazji się poznać. Jak widać widują się bardzo rzadko, ale gadają ze sobą tak średnio raz na parę miesięcy po godzinie To jest w ogóle dość specyficzna osoba i bardzo jestem Jej ciekawa No, ale jak jadą goście, to trzeba zrobić zakupy, posprzątać itd, więc ja mam dziś dzionek pracowity...
I nawzajem! Widać obie dzisiaj ostro zapierniczamy Interesujący towarzyski weekend się u Was zapowiada!

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
I ja witam w ten piękny słoneczny poranek
Już mamy 3 dzień takiego typowego lata ale prawdopodobnie nie na długo bo już jutro pogoda ma się popsuć a ja śmigam jutro na wesele Oby tylko nie padało.
Oj, nieprawda! Ja też jutro śmigam na wesele, więc pogoda musi być! Powiem Wam, że na żadnym weselu na jakim byłam nie padało, a byłam w życiu na wielu weselach! Tak więc jutro też będzie spoko, I know it! Zresztą widziałam prognozy i to pasmo burzowe ma jutro jeszcze ładnym łukiem omijać lubelskie, dopiero w niedzielę coś tam może popadać. Ale jutro 29 stopni i słoneczko!