2011-08-05, 09:03
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
Napisane przez jagata
Witajcie, tylko na chwilę wpadam, aby oznajmić, że dziś mam równo 9 miesięcy do ślubu 
Później się odezwę paaaaaaaaaaa
|
Gratsy! 
Cytat:
Napisane przez Chatka
Powodzenia
Ja też mam dziś sporo do zrobienia, bo jutro przyjeżdża na weekend Przyjaciółka TŻta z Synkiem, taka przyjaciółka, z którą się nie widział już chyba ze 3 lata, albo więcej, więc jeszcze nie miałyśmy okazji się poznać. Jak widać widują się bardzo rzadko, ale gadają ze sobą tak średnio raz na parę miesięcy po godzinie  To jest w ogóle dość specyficzna osoba i bardzo jestem Jej ciekawa  No, ale jak jadą goście, to trzeba zrobić zakupy, posprzątać itd, więc ja mam dziś dzionek pracowity...
|
I nawzajem! Widać obie dzisiaj ostro zapierniczamy Interesujący towarzyski weekend się u Was zapowiada!
Cytat:
Napisane przez malwus20
I ja witam w ten piękny słoneczny poranek
Już mamy 3 dzień takiego typowego lata ale prawdopodobnie nie na długo bo już jutro pogoda ma się popsuć a ja śmigam jutro na wesele  Oby tylko nie padało.
|
Oj, nieprawda! Ja też jutro śmigam na wesele, więc pogoda musi być! Powiem Wam, że na żadnym weselu na jakim byłam nie padało, a byłam w życiu na wielu weselach! Tak więc jutro też będzie spoko, I know it! Zresztą widziałam prognozy i to pasmo burzowe ma jutro jeszcze ładnym łukiem omijać lubelskie, dopiero w niedzielę coś tam może popadać. Ale jutro 29 stopni i słoneczko!
|
|
|