|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Witam w nowej czesci
Mam nadzieje,ze szybko do Was wroce ![]() A teraz znowu spadam do nauki |
|
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie, tylko na chwilę wpadam, aby oznajmić, że dziś mam równo 9 miesięcy do ślubu
![]() Później się odezwę paaaaaaaaaaa
|
|
#243 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawie sobie zrobiliście tę motywację Przynajmniej masz już to z głowy, a my się tu dalej męczymy, bo ja żadnej motywacji z siebie wykrzesać nie potrafię...Cytat:
Ja też mam dziś sporo do zrobienia, bo jutro przyjeżdża na weekend Przyjaciółka TŻta z Synkiem, taka przyjaciółka, z którą się nie widział już chyba ze 3 lata, albo więcej, więc jeszcze nie miałyśmy okazji się poznać. Jak widać widują się bardzo rzadko, ale gadają ze sobą tak średnio raz na parę miesięcy po godzinie To jest w ogóle dość specyficzna osoba i bardzo jestem Jej ciekawa No, ale jak jadą goście, to trzeba zrobić zakupy, posprzątać itd, więc ja mam dziś dzionek pracowity...
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To od dziś pilnowańsko
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja witam w ten piękny słoneczny poranek
Już mamy 3 dzień takiego typowego lata ale prawdopodobnie nie na długo bo już jutro pogoda ma się popsuć a ja śmigam jutro na wesele Oby tylko nie padało.
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj pilnowanko rusza pełną parą
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A motywacja, muszę przyznać, była BARDZO trafiona, mój TŻcik po krótkim czasie bycia ze mną bardzo dobrze mnie poznał pod tym względem i wiedział, że gdtby nie to, to pewnie do dzisiaj bym się z tą magisterką bawiła... |
|
|
|
|
#249 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widać obie dzisiaj ostro zapierniczamy Interesujący towarzyski weekend się u Was zapowiada!Cytat:
Ja też jutro śmigam na wesele, więc pogoda musi być! Powiem Wam, że na żadnym weselu na jakim byłam nie padało, a byłam w życiu na wielu weselach! Tak więc jutro też będzie spoko, I know it! Zresztą widziałam prognozy i to pasmo burzowe ma jutro jeszcze ładnym łukiem omijać lubelskie, dopiero w niedzielę coś tam może popadać. Ale jutro 29 stopni i słoneczko!
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje 9 miesięcy do ślubu !!
![]() Ja zaraz zbieram się na uczelnie, podrzucić im papiery na praktykę... I mam nadzieje że baby w dziekanacie mnie nie zjedzą bo nie wiem do końca jak to wypełnić, ale może się uda ![]() A w niedziele pakowanie...
|
#252 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
No właście ciągle coś nie pasi... Nie możemy się dogadać za cholerę... i najśmieszniejsze jest to, że tak się fochamy, ale w nocy i nad ranem i tak jedno do drugiego się tuli, oboje dobrze wiemy że tak naprawdę bardzo się kochamy i stale potrzebujemy ciepła i bliskości... Rano jest milutko, buziaczki w czółko i zwracanie się do mnie per "Perełko"... Tylko wieczorem się na siebie wydzieramy Cytat:
|
|
#253 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tak fajnie się złożyło, bo za miesiąc (tj. 4 września) będzie pierwsza rocznica naszych zaręczyn a wtedy jedziemy na urlopik
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2011-08-05 o 11:15 |
||
|
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
zajrzałam do Was jeszcze na chwilę, przeczytałam wszystko i ruszam za moment do znajomych
życze wieć miłego i słonecznego weekendu ![]() miejmy nadzieję, że na serio nie będzie padało ![]()
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Też na to liczę, że będzie ładnie. W końcu muszę się opalić i wolałabym obejść się bez solarium.
|
|
#256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo jak teraz przymierzałam, to w każdej trzeba być idealnie prosto, bo to wszystko takie usztywniane jest, że aż zaczęłam się zastanawiać nad suknią empire
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
tenebrosa to skoro z Ciebie taka zaklinaczka weselnej dobrej pogody to Cię trzeba na wesela nasze prosić
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
Hmm... Tak zajrzałam teraz do pliku, w którym miałam schomikowane cytowanie ze środy, ale tak patrzę, że większość już nieaktualna xD Tak więc tylko słówko do Jagodzi
![]() Hmm… opis tych obrączek brzmi dla mnie bardzo znajomo… czy masz na myśli obrączki, które wklejam jako załącznik? My swego czasu o takich marzyliśmy mimo ich wyjątkowo strojnego, cygańskiego wyglądu – na zdjęciu może i pstrokato wyglądają, ale jeśli chodzi o to jak prezentują się na dłoni to wprost rewelacja! J <3
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-08-05 o 11:26 |
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
sztuczkochyba Ci się zdjęcie nie dołączyło. A strasznie jestem ciekawa tych obrączek
EDIT już widzę super są
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-05 o 11:29 |
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
jagata gratki za 9 miesięcy ![]() i uwaga na małe kijanki sztuczko tenebrosa dziś masz oficjalne zaproszenie na mój ślub
|
#261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Ją tez namowiłam i bedziemy lachy a co ![]() Cytat:
Na poprawe humorku : http://www.gnioty.pl/15894 Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2011-08-05 o 11:59 |
||
|
|
|
#262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
? Niby tanie naciapane, przesadzone, ale jednak mają coś w sobie... na naszych dłoniach pięknie wyglądały... ---> W środku jest gruby pasek z białego, szuranego złota, w jego centrum po skosie leci paseczek taki wklęsły i błyszczący a na peryferiach ( Są to obrączki bardzo trwałe, po pewnym czasie się nie wie, czy samemu się to wyszurało czy to robota jubilera a w razie czego można je niewielkim kosztem łatwo odnowić Jeśli chodzi o te florystyczne obrączki, to te białe listki musiałyby być rodowane (żeby było widać różnicę między kolorami złota) a tego ten tańszy jubiler nie wykonuje z tego co wiem... Och jeszcze się zastanowimy ![]() EDIT: Dzięki Kooocurku
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-08-05 o 11:46 |
|
|
|
|
#263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(kicia), chętnie się zjawię Nawet jak pod koniec września byłam na weselu to było ładnie, wieczorek już chłodny co prawda, ale słoneczko świeciło, nie padało, ekstra pogoda była. Zresztą w maju, czerwcu, lipcu i sierpniu też zawsze jak byłam na weselach to aura była wymarzona! W innych miesiącach nie byłam
|
|
#264 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale np moja mama sobie robi co jakiś czas ten hybrydowy i sobie bardzo chwali że się trzyma dobrze, paznokcie fajnie wyglądają... no i to nie jest tak że trzeba na jakiś kolor malować, może też być frencz a ściągać trzeba u kosmetyczki ale nie spiłowuje się jak żele tylko jakoś tak rozpuszcza czy coś, w każdym razie normalne paznokcie po tym są (wiem bo mi mama pokazywała) Ale jeśli chodzi o wzmocnienie paznokci to raczej się nie nada ... tu bym polecała japoński, jest świetny przy tym japońskim nie maluje sie paznokci lakierem ale tak fajnie poleruje że wygalają jak pomalowane bezbarwnym mnie się ten połysk trzymał 3 tygodnie Cytat:
Cytat:
uwielbiam kiecki z Asosa Cytat:
i nigdy nie wychodzę z domu bez przynajmniej podstawowego makijażu (puder+tusz do rzęs) więc zawsze byłam umalowana Cytat:
![]() i dla wszystkich dziewczynek z 5 maja Cytat:
kochacie sie ale widocznie macie swoje charakterki i przez to macie różnice zdań my też sie kłócimy czasem więcej, zwłaszcza w stresowych sytuacjach (teraz np szykujemy sie do remontu i mój TŻ jest oczywiście wyluzowany i na wszystko ma czas a ja bym chciała żeby sie bardziej zaangażował no + jeszcze mam @ teraz i już kłótnia gotowa ale chwilę się pokłócimy i jest za chwilę słodko znowu )Jutro wyprowadzają się nasi lokatorzy, będziemy sami nareszcie szkoda tylko ze od wtorku zaczynamy remont, no ale jeszcze to przetrwać i już będzie super, taką przynajmniej mam nadzieję
|
||||||
|
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie omieszkam się zjawić. Dobrze, że masz 19 maja ślub, bo wiesz, tydzień później to mam już termin zajęty - ślub koleżanki z liceum
Fajnie, jest prawie południe, a ja zrobiłam 1,5 punkta z 10 do zrobienia na dziś
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja teściowa robi akrylowe pazurki i nie powiem, bo czasem skorzystam na tym, ale za rzadko się z nią widzę, żeby mi dopełniała. |
|
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
kindziulindzia - uważamy, uważamy
dopuszczam tylko dwie opcje albo będę bez brzucha albo w początkowych tygodniach ciąży na własnym ślubie i weselu. Chociaż pierwsza opcja byłaby najlepsza
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strasznie lubię motywy drzewne takie, tylko się zastanawiam, czy taki wzór nie będzie się gryzł z moim raczej nieprostym pierścionkiem...Cytat:
Nie martw się, ja dziś od rana mam coś z żołądkiem i też za dużo nie zrobiłam jeszcze...
|
|
#270 |
|
Konto usunięte
|
A nam się podobają takie prostsze obrączki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

I teraz już pod żadnym pozorem nie możesz zajść w ciążę, bo termin porodu na dzień ślubu to by była kiszka
Oby tylko nie padało.

Ja też jutro śmigam na wesele, więc pogoda musi być!
Zresztą widziałam prognozy i to pasmo burzowe ma jutro jeszcze ładnym łukiem omijać lubelskie, dopiero w niedzielę coś tam może popadać. Ale jutro 29 stopni i słoneczko! 

No właście ciągle coś nie pasi... Nie możemy się dogadać za cholerę... i najśmieszniejsze jest to, że tak się fochamy, ale w nocy i nad ranem i tak jedno do drugiego się tuli, oboje dobrze wiemy że tak naprawdę bardzo się kochamy i stale potrzebujemy ciepła i bliskości... Rano jest milutko, buziaczki w czółko i zwracanie się do mnie per "Perełko"... Tylko wieczorem się na siebie wydzieramy
przy tym japońskim nie maluje sie paznokci lakierem ale tak fajnie poleruje że wygalają jak pomalowane bezbarwnym
kochacie sie ale widocznie macie swoje charakterki i przez to macie różnice zdań