SIERPIEŃ UWAGA!!! Wszystko nowe!!! H&M, wlosy itp!!!
STRONA W PRZYGOTOWANIU!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Witam
Postanowilam zrobic porzadek w moich rzeczach
Co tu duzo mowic jestem zakupocholiczką 
Najczesciej kupuje bez mierzenia/pod wplywem chwili a pozniej takie sa efekty
Większość rzeczy ma jeszcze metki ew mam na nie paragony/moge dolaczyc i lezala w opakowaniach w garderobie/nie szafie-nie sa pogniecione itp
Co tu duzo mowic jak ze sklepu
/nie palimy w domu, nie mamy zwierzat itp/
WYMIANKA 
1/ Koczek z wlosow czarny/nie jakis szmelc ;-) kupowany na allegro http://allegro.pl/kok-clip-in-on-sup...748733153.html nowy w opakowaniu nigdy nie wyciagany/kolor czarny
2/ wloski clip on-grube, sliczne i nie wygladaja jak sztuczne kolor tez czarny i tez nowe w opakowaniu nigdy nawet nie przymierzane/mialam wiecej nie przedluzac wlosow wiec zakupilam owe rzeczy ale nie wytrzymalam i w poniedzialek znow bede miala mega dlugie /dl 47cm firmy Cameron Hair
3/ Skienka z najnowszej kolekcji h&m/różowa/ cena 129zl tez nowa z metka/roz L
4/ Sukienka niebieska z H&M cena 129zl/metka oderwana. Sukienka jest NOWA. Proszę wejsc na stronę h&m jest tam w galerii /str Angielska http://www.hm.com/gb/dressingroom/LA...d=Look_0002985 rozm L na metce jest 44-46 ale jest to L
5/ Szczotka obrotowa Velform Rotair nowa kupilam i lezy.. Kosztowala 149zl ORYGINALNA nie jakies dziwactwa za 40zl
6/ Kombinezon h&m/panterka/ nowy z metka cena 149zl rozmiar 42-44/mogez robic fotke jak ktos chce ale lepiej wyglada na modelce
7/ Kombinezon czarny h&m nowy ale bez metki rozmiar 42-44
8/ Kombinezon h&m kolorowy rozm. 42-44 nowy ale bez metki
Jutro wstawie reszte bo dzis moje dziecko dostawalo szalu
Co mnie interesuje??
Perfumy oryginalne nie mam sprecyzowanego gustu lubie wszystko ale najbardziej poluje na gucci by gucci bo skonczyly mi sie 3 dni temu ;-/ew kolorówka lub bizuteria, cienie do powiek, pudry, brazery i takie tam ;-)
Proszę nie proponować mi ubrań uzywanych ew kosmetyków ze średniej/niskiej półki bo ich nie używam
Za 2 tyg bede miala na wymianke suknie slubna Agnes /kosztowala 2,600 rozm. 44 przy sciagnietym lub 46 rozluznionym gorsecie, stroik na wlosy , buty rozm. 39 itp Jak ktos zainteresowany prosze pisac/suknia jest w salonie wiec zdjec na razie nie mam
jak ktos jest ze SZCZECINA moze rzeczy osobiscie odebrac
Edytowane przez Krusiak
Czas edycji: 2011-08-06 o 20:44
|