Re: SILOWNIA w Warszawie-ursynow
Ja też nie mieszkam tuż obok tej siłowni, ale akurat wracając z pracy autobus się przy niej zatrzymuje. Siłownia jest bardzo dobrze wyposażona w sprzęt Olimp - jedna sala jest aerobowa (bieżnia, steper, elipsa, rowery), druga sala - drążki, maszyny do ćwiczenia mięśni, sztangi, sztangielki i trzecia - maszyny na mięśnie nóg, pośladków, brzucha...W siłowni jest sklepik, gdzie można kupić różne "spalacze" i "wzmacnicze", wodę. Dwie szatnie z osobnymi natryskami (damska i męska) - stan ogólny - nie najgorszy. W ramach wykupionego karnetu można chodzić do sauny koedukacyjnej, która ma osobny prysznic.
Co jeszcze? Miła atmosfera, trenerzy służący pomocą...ja ogólnie jestem bardzo zadowolona.
A i karnety (w przybliżeniu) - jednorazowe wejście 14 pln, karnet 8 wejść w miesiącu - 80 pln, 12 wejść - 90 pln. W ramach jednego wejścia można ćwiczyć nieograniczoną ilość czasu, jednak karnet można wykorzystać od pierwszego do ostatniego danego miesiąca (jak nie wykorzystasz wejść w danym miesiącu, to przepadają).
Coś jeszcze chciałabyś wiedzieć?
|