Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-06, 21:46   #501
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
a w ogóle to nie pochwaliłam sie, byliśmy dzisiaj pierwszy raz na naukach

Przyszliśmy 8 min przed czasem a tam pustki, wszystko zamknięte Już spękaliśmy lekko, że będziemy sami z księdzem Na szczęście za chwilę przyszła inna para, po niej jeszcze dwie inne i już byliśmy w 8. Podobno zwykle te spotkania trwają godzinę, a my trafiliśmy akurat, że nie było księdza, który to prowadzi i przyszedł inny na zastępstwo. Pogadał 15-20 min i nas puścił, bo stwierdził, że powiedział to co miał do powiedzenia Nie dość, że byliśmy najmłodsi to jeszcze jedyni, którzy biorą ślub w przyszłym roku. Reszta bierze w sierpniu/wrześniu w tym roku. (Trochę późno się za to zabrali)
W kościele chyba po raz pierwszy odczułam powagę tego wszystkiego Ale bez żadnych wątpliwości, tylko radość, że zdecydowaliśmy się na ten krok naprzód
też byliśmy z moim TŻ najmłodsi na kursie była w sumie jedna para w wieku TŻ ale ja byłam najmłodsza a właśnie większość była na sierpień wrzesień. Ale byłą jedna para z kwietnia 2012 roku nie wyobrażam sobie 2 msc przed ślubem dopiero nauka zaliczać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora