2011-08-07, 12:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011
ooo, iza, brawo dla Idalki, ja nie mogę się tego doczekać
Cytat:
Napisane przez szymelka
Coś chyba źle zrobiłam, bo zdjęcie nie weszło. Spróbuję jeszcze raz.
|
śliczna Leniuta!
Cytat:
Napisane przez wanilia83
u mnie 6 + 17 kg  następnym razem kupie wózek leciutki jak piórko
żurawinka Nadusia wydziera się od popołudnia wcześniej jest małym aniołkiem a potem zmienia się w diablice 
|
17 kg, matko boska...
"a gdy spłynie mrok wieczorny, typem staję się upiornym"
Cytat:
Napisane przez żurawinka
Czy któraś jeszcze nie ochrzciła dziecka? Czy tylko ja się zbieram jak sójka za morze? ( z tych co chrzczą)
|
ja pewnie najwcześniej koło Bożego Narodzenia będę chrzcić
Cytat:
Napisane przez tajka88
Lena walnela kupe i nie zauwazylismy i tak skakala na macie ze wylecialo;p a mamy pampers active... ;p drugi raz juz mate piore w tym tygodniu;p
Teraz zasnela 
|
uuu, wesoło
Cytat:
Napisane przez mora103
Witajcie .My dzisiaj wstalismy o 7 rano,nocka przespana jedno karmienie o 3-30.Wczoraj wiedczorem postanowiłam ze wykapiemy sie razem z Erykiem,mały był na początku zdezorientowany a później mi zasnął w wannie ,ale miał tz ubaw jak przyszedł go wyjąć z kapieli  My chrzest mamy 11 wrzesnia,nie jestes sama  .Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale Eryk dzis zjadł cały deserek czyli jabłko z bananem,wczoraj połowe i nic mu nie było mam nadzieje ze nic mu dzis nie bedzie.
|
wow, jestem pod wrażeniem
Cytat:
Napisane przez Anessa
Hej Baobabki
Znow moge pisac - kabelek od laptopa juz jest 
Nie nadrobie was, bo dopiero na 40 stronie jestem a wole byc na biezaco, wiec doczytam ostatnie 2 dni i lecim z koksem na zywca
Dzis sie chwale, bo Adriano konczy 3 miesiace
I z przerazeniem stwierdzam, ze ciuszki w rozmiarze 62 juz sa beee i bede musiala poszukac 68 i 74, bo on rosnie w takim tepie, ze nie nadaza nawet ponosic tego co kupie 
Tydzien temu kupilam spiochy na 3-6 m i nie zakladalam, bo goraco u nas bylo i ubieralam tylko body a teraz co...? Spiochy juz za male
A oto moj milosnik muzyki 
Calusy dla wszystkich i spadam na silownie poki co!
|
gratulujemy mały super, fajne zdjęcie 
Cytat:
Napisane przez Tity
Dzięki dziewczyny już Leosiowi lepiej po nocy. Chociaż po spacerze i aktywności znowu jest troszkę czerwony ten polik, ale może on po prostu sobie go obciera. Zmieniłam prześcieradło na gładkie, bo mały chciałby już chyba raczkować, bo unosi pupkę i idzie, tylko przód zostaje mu na podłożu i tak się o parę cm przesuwa tylko 
|
hehe, Krzyś też pupsko podnosi, ale do przodu to się jeszcze nie przesuwa
Edytowane przez prunelle
Czas edycji: 2011-08-07 o 12:14
|
|
|