Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spot PiSu
Wątek: Spot PiSu
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 22:27   #260
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: Spot PiSu

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Żadne wiadomości nie dochodzą? Po prostu ich nie wyszukuję, tylko dlatego, że jakiś Wyrak z wizażu mi o czymś wspomniał.
Tak, ci spod krzyża najgorsi - dla mnie. Dla Ciebie nie muszą być.
Wiem, że ciężko Ci pojąć, że można mieć inne zdanie, no ale niestety - takie życie.
Skadze znowu - skoro dla Ciebie sa najgorsi, ale sama piszesz, ze o niczym innym nie wiesz, nie slyszalas, nie chce Ci sie szukac. To ja Ci tylko pomagam znalezc punkt odniesienia. Bo jak moga byc najgorsi, skoro o innych nic nie wiesz ?

Cytat:
Napisane przez southie Pokaż wiadomość
1. Ciesze się, że Cie coś rozbawiło, bo wydajesz się poważny jak posąg Lenina
To juz tylko i wylacznie Twoja percepcja. Miara rozluznienia ma byc smianie sie z tekstow typu "milosc trupow"?

Cytat:
A Palikota to ja na serio nie biore, to tak jakby przejmować się tym co wyszczekał Kurski.
A czym sobie biedny Kurski zasluzyl postawieniem go razem z Palikotem? Kurski od czasu "dziadka z Wehrmachtu" siedzi cicho, a Palikot byl tuba PO do przykopywania. Ty go nie bierzesz na powaznie, a on jeszcze niedawno mial stanowisko wiceprzewodniczacego klubu parlamentarnego PO

Cytat:
4.Nie mówiłam nigdzie, że jestem zwolenniczką PO, ale jest to dla mnie alternatywa dla rządów PiSu- czyli polityki historii wybiórczej(niech sie kajają sto lat za Katyń ale my za nic nie przeprosim),
Problem polega na tym, ze nikt sie nie kaja, Rosjanie bezczelnie twierdza, ze to nie byla zbrodnia ludobojstwa i firmuja jakies absurdalne tezy o rzekomych zbrodniach IIRP na jencach sowieckich (sic!). Akurat w tym wypadku, po zestawieniu faktow PiSowi nie ma jak odmowic racji.

A co do polityki historycznej w druga strone, to poczytaj sobie zestawienie: http://rekontra.salon24.pl/329090,cz...ka-historyczna

Cytat:
polityki rozdawnictwa i ingerencji(tu zabierzem tu odbierzem tu przytniem a tam dodamy- tak już bardziej odpowiada mi PO róbta co chceta, bylebyście płacili,coraz wyższe, podatki),
Co to ma w ogole oznaczac, jakies konkrety ?

Jaka robta co chceta - za PO mamy rekordowa ilosc podluschow w Polsce, proby cenzury internetu, proby zrobienia z CBA tajnej policji. O jakiej ingerencji wczesniej mowisz?

Cytat:
Ziobry, Kurskiego, Hofmana, Macierewicza, pośrednio ojca Dyktatora, partii która była w koalicji z Samoobroną i LPR. A sam Kaczyński jest dla mnie śmiesznym człowiekiem, który ciągle każe się Tuskowi za coś przepraszać Mogłabym wymieniać i wymieniać, ale Twoje kontrargumenty w których będziesz się niechybnie rozwodził nad głupotą mojego rozumowania zajęłyby wtedy zbyt dużo miejsca
Nie no, rozwin skad te antypatie Ci sie wziely

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Wyrak, ja może żyję w świecie fantazji. Ale ty, to chyba w krainie koszmarów, bo nieustająco niezadowolony jesteś i wszędzie wrogów widzisz. Czekam, aż o układzie zaczniesz pisać. Ja tu narzekać nie będę na rząd, bo osobiście powodów nie mam. Może przenieś się do Grecji, Irlandii,
Portugalii-tam akurat PO nie rządzi i jest świetnie.
A jakie jest twoje zdanie na temat spotu PiS? Bo ty dalej nic na ten temat.
Dobre sobie Rzad PO-PSL to partacze - da sie to prosto stwierdzic na przykladzie polityki fiskalnej, zadluzenia, lezacej i kwiczacej infrastruktury (bajzel w budowach autostrad, bajzel na PKP) itd. itp. - tak by mozna wymieniac, wystarczy wziac 10 obietnic PO i zestawic z rzeczywistoscia: http://www.po.org.pl/aktualnosci/new...latformy-.html To sa wszystko fakty - natomiast jesli Ty tak masz, badz przypisujesz to interlokutorom, ze to wplywa na ich samopoczucie, to juz Twoj problem

Do Ciebie najwyrazniej nie dochodzi, ze problemem z PO jest, ze zmierzaja w kierunku PIIGS. Uwielbiam to jako argument za PO - "zobacz Grecje" Przeciez oni to samo robia, co rzady tych panstw kilka lat temu i tu jest clue problemu. To tylko obrazuje jak niektorzy nie maja pojecia, jak wyglada dlug publiczny, skoro siegaja po taki "argument".

Co do ukladu, tudziez ukladow ukladzikow - to na dzien dzisiejszy mamy skazanie Jakubowskiej w zwiazku z afera Rywina. Kazdy juz sobie moze sam wyciagnac wnioski.

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Kurde, a mnie nijak nie śmieszy oszołom, który dzieli rodaków na prawdziwych i nieprawdziwych Polaków,
Ten tekst to sobie Kolenda-Zalewska wymyslila a nie on podzielil Wiesz, fakty prasowe

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
tworzy podziały, napuszcza tych prawdziwych (czytaj: sprzyjających jego partii) na nieprawdziwych czyli tych, co podobno są tam gdzie kiedyś było ZOMO.
Przeciez to czysta zywa prawda - Komorowski sobie do RBNu dobral Jaruzelskiego. To co, mamy udawac, ze nie bylo PRL, nie bylo lamania demokracji, mordowania niewinnych? To jest dzielenie obywateli?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując