Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-10, 08:14   #1786
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
India to musze zajrzeć może mnie ceny tak nie wystraszą
Ja mam jeden komplet bielizny z Esotiq i jest super a tak to z przważnie w triumphie kupuję. Kiedyś często w atlanticu ale sklep u nas zlikwidowali.

aaa kupowałyście kiedyś bielizne w sieciówkach typu h&m, cubus czy reserved? Bo jestem ciekawa jak z jakością, czy sie po praniu nie rozpada.
Ja miałam jeden biustonosz z reserved, do ślubu kupowałam i do tej pory jest ok, fakt że rzadko go noszę ale prałam go kilka razy, leży zwinięty w szufladzie i się nie odkształcił. Mam bardotkę z silikonowymi paseczkami przy brzegach by się nie zsuwał.

Dziewczyny mam dylemat...ponad 2 tygodnie temu kupiłam router. Paczkę dostałam dopiero w ten poniedziałek co był ostatnio (kupiłam w czwartek dwa tygodnie temu). No ok, już myślałam że trafiłam na oszustkę, tym bardziej że na maile odpowiadała bardzo rzadko a i prosiłam ą skan potwierdzenia nadania albo chociażby numer to odpowiedzi nie dostawałam. Rozpakowuję go wczoraj a tam brakuje splittera i płyty ze sterownikami no ale poradziliśmy sobie bez tego i mam dylemat wystawiać jej pozytywny komentarz? jak wystawię neutrala to się pewnie pięknie odwdzięczy co jej napisać w tym komentarzu???

Dzisiaj mamy szczepienie, mam tylko nadzieję że będzie ta fajna pielęgniarka bo jak nie....to rozerwę Muszę spytać pediatry o uszko Lilki, bo ona ma takiego naczyniaka na płatku przy samym dole i muszę spytać czy coś z tym zrobić.
AAaaaa w ogóle czajcie...idę wczoraj z mamą do miasta, mama pcha wózek , przechodzi obok nas jakaś kobieta, obca baba i krzyczy do nas tak: "czapkę włożyć dziecku bo wieje i uszy zaziębi", ja już nie wytrzymałam i pytam jej a co ma wiatr do tego, no ale kobieta poszła nosz kurczaczki jak można byc tak bezczelnym i zwracać dorosłym kobietą uwagę na temat ubierania dziecka nie pojmuję tego. Mogłam jej zwrócić uwagę by sama zdjęła tą kamizelkę z futrem bo aż tak zimno to nie jest.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora