![]() |
#1771 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
![]() ![]() no ale te dzisiejsze to był wyjatek, bo wiadomo bielizna zawsze sie przyda, no a sukienek nie mam, a tunika i tak była za 1zł wiec sie nie liczy ![]() Cytat:
do kiedy ta promocja?? jutro tez sobie kupie ;p Cytat:
ja tez najbardziej lubie big stara, ale podobnie jak ty nic nie dopasowałam, oprocz tego wrangler i ostatnio mierzyłam levisa- fajne były juz prawie kupiłam gdyby nie to, że szef mi "uciekał" na tyłu a drugich oczywiscie w tym samym rozm . nie było. szef mi "uciekał" ewidentnie( a gdybym je kupila podczas noszenia ciagle po tyłku bym sie macała), nawet moj TZ zauwazył a sprzedawczyni uparcie twierdziła, ze nic nie widzi- no to podziekowałam za jakiekolwiek inne i sobie poszlismy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
India śliczne sukienki, szczególnie ta różowa mi się podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() levis drogi ale może będą jakieś przeceny, big star właśnie cenowo i jakościowo mi odpowiadał.
![]() |
#1774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez lubie ta firme w soatnim czasie mam tylko od nich bielizne ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
ale tez były przeceny naet na 180zł, wiec bardzo przystepnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
india chyba do wyczerpania zapasów, w każdym razie od poniedziałku jest oferta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Wtajemniczenie
|
India to musze zajrzeć może mnie ceny tak nie wystraszą
![]() Ja mam jeden komplet bielizny z Esotiq i jest super ![]() aaa kupowałyście kiedyś bielizne w sieciówkach typu h&m, cubus czy reserved? Bo jestem ciekawa jak z jakością, czy sie po praniu nie rozpada.
#1777 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() możemy się wymieniać ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1778 | ||
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim za mile slowa i komentarze fotek
![]() Cytat:
u nas jak widzisz szyldna sklepie wyprzedaz 70% to malym drukiem jest ze DO 70% a tak wszystko jakies max20-30% przecenione Cytat:
Bylam dzis w pracy i byla maskra! 12 dzieci-12mamusiek i 5tatuskow!! ta mamuski mi tam tylko przeszkadzja bo tak glosmo gadaja ze dzieci mnie nawet nie slysza jak je wolam do zbawy! a dzis juz przeszli samych siebie-gardlo mialam zdarte! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-08-09 o 20:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
mój dom...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
No też jestem ciekawa, już wcześniej miała problemy
boję się, że to zatkane kanaliki łzowe i skieruje nas na zabieg dzięki kochana ![]() no ja też nie wierzę ![]() ![]() ![]() dzięki ![]() dzięki ![]() Cytat:
potem chodziłam 3 razy ( co półtora miesiąca) i robiła mi pasemka, obecnie mam bardzo dużo pasemek blond i będzie mi całe robić na blond i od razu ruda farba w ten dzień nie chciałam ściągać koloru, żal mi było włosów wolałam stopniowo, choć sporo czasu to zajęło właśnie obejrzałam film Rytuał! Polecam wszystkim mocny i naprawdę dobry
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie tak gadalam ze szwagierka i np w H&M w Polsce jak jest znizka to dalej kosztuje po 50-60zl a tutaj jak byly promocje to spodnie i bluzki mozna bylo po 5$ kupic .. takze nie ma porownania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() super sie prezentuje ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Fotki są bardzo słoneczne ![]() Cytat:
![]() Żabcia - trafiłaś na wielka okazję cenową. Super, ze zakupy sie udały. Mona- ja mam kilka kompletów esotiqa i jestem z nich zadowlona, a w H&M też kupiłam kilka biustonoszy i tez mogę je polecić. Ale wiadomo, że w H&M nie wszystkei staniki są dobrej jakości, musisz dobrać najlepszy dla Ciebie. Niektóre w ogóle nie leżą. Z esotiqa, mogę zamawiać nawet przez internet i będą pasowały, ale w H&M koniecznie muszę mierzyć. Pisze o biustonoszach z kieszonkami i wyjmowaną gąbeczką, bo push up-ów nie kupuję. myślę, ze to też jest ważne, bo nie potrafię ocenić tych drugich. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2011-08-10 o 06:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
strippi mysszlisz, ze dopiero teraz stwierdza ze to kanaliki? bo je generalnie szybko sie diagnozuje przeciez
![]() ![]() Nie ma sie co bac zabiegu. Choc do przyjemnych nie nalezy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny mam dylemat...ponad 2 tygodnie temu kupiłam router. Paczkę dostałam dopiero w ten poniedziałek co był ostatnio (kupiłam w czwartek dwa tygodnie temu). No ok, już myślałam że trafiłam na oszustkę, tym bardziej że na maile odpowiadała bardzo rzadko a i prosiłam ą skan potwierdzenia nadania albo chociażby numer to odpowiedzi nie dostawałam. Rozpakowuję go wczoraj a tam brakuje splittera i płyty ze sterownikami ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mamy szczepienie, mam tylko nadzieję że będzie ta fajna pielęgniarka bo jak nie....to rozerwę ![]() AAaaaa w ogóle czajcie...idę wczoraj z mamą do miasta, mama pcha wózek , przechodzi obok nas jakaś kobieta, obca baba i krzyczy do nas tak: "czapkę włożyć dziecku bo wieje i uszy zaziębi", ja już nie wytrzymałam i pytam jej a co ma wiatr do tego, no ale kobieta poszła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
byzczka taki ebabole gadajce to norma, mnie sie sasiadka jedna tez ciagle pyta, a nie zmarznie, nie zawieje bez czapki.
jak widze jak inna ubiera wnuka - rajty, portki, sandaly i bluza z dlugim, kiedy zuzka gole stopy, spodenki i krotki rekaw, to sie mi smiac chce - takie madre hahahaha a do tego jak widze takie maluchy w czapkach, a ukrop jak cholera to az mi ich zal. czapke tpo na wiatr i slonce sie zaklada, a co taki maluch w gondoli slonca ma, tyle co nic. ![]() a co do komentarza - napisz top co nam i daj neutrala - bo zadowolona z jakosci obslugi przeciez nie jestes by dac pozytyw. ![]() u nas dzis wieje jak wvzoraj, wiec daruje sobie dzis juz spacer, chyba ze mnie zuzka chate zacznie roznosic, to ja pod folie wsadze i na dwor. bo czapki nie mam dla niej, a kaptur sie zsuwa i opaska przy takim silnym wietrze to za malo. ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-08-10 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do takich bab "dobra rada" to ja bym strzelała za te ich uwagi o źle ubranych dzieciach. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
No fakt że wiało wczoraj ale było dość ciepło, Lilka w gondoli i z podniesioną budką nawet tego wiatru nie czuła, zresztą od maja bywało gorzej z pogodą a ona czapkę miała na sobie może 5 razy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1790 | ||||
Zakorzenienie
|
Już pokazuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mam tulipanka, kończynkę czterolistną i taki kwiatek co ma 6 płatków ![]() Cytat:
![]() Moje zakupy ![]() ![]() a i przepraszam są niedopięte guziki, ale mam manię wieszania ubrań z zapiętym tylko jednym guzikiem...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-08-10 o 08:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
boski!!! witajcie! Ale marznę! Właśnie piję drugą herbatę. Mam cienkie spodnie, bluzeczkę z krótkim rękawem i po prostu zamarzam wrrrr! gdzie to lato do jasnej ciasnej! ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Bzyczka, zapomniałam Ci napisać... no nie! Co za babiszon!!! Ludzie to na prawdę czasami osłabiają! Ana, super zakupy zrobiłaś! Rewelacja!
![]() |
#1792 |
Rozeznanie
|
hej - czyli wczoraj szał zakupowy był
![]() ![]() a w ogóle to ![]() ![]() ![]()
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka sukienka? Poka? I skąd, aż takie zadowolenie?? ![]()
![]() |
#1794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a zadowolenie w k.
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
No to czekam
![]() ![]() ![]()
#1796 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Wtajemniczenie
|
Kolanka, Bzyczka, Klion, Gucia dzięki za opinie o stanikach, widzę że warto czasem sie skusić na cos tanszego jak sie spodoba
![]() Samba domek rośnie jak na drożdżach! I wcale nie wyglada na mały ![]() Ana wiedzę że kupiłaś bluzke taką ja ja ![]() Bzyczka co za babsko, niech pilnuje swojego nosa ![]() Co do komantarza na all to też bym wystawiła neutrala bo towar był niekompletny, przeważnie jeśli ze strony kupującego wszystko było ok to sprzedawcy nie wystawiaja wogóle komentarza zwrotnego więc sie nie martw!
#1798 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
Cześć,
u Was też tak leje jak u mnie? ![]() ![]() Samba piorunem idziecie z budową ![]() Bzyczko dałabym neutrala i dokładnie opisała dlaczego, Ty dopełniłaś warunków transakcji Rosi ja też nie mam z czym iść na zakupy, znaczy się kasa jest, ale to wszystko na rachunki, także nie jesteś sama ![]()
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Guciu, Bajuś dzięki
![]() Cytat:
![]() Te zdjęcia co pokazałam to jeszcze nie wszystko ![]() Kupiłam jeszcze taką biała tunikowatą bluzkę z paseczkiem Koszulkę na krótki w pasy zielono szare i bluzeczkę na długi rękaw, która była za całe 10zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.