Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-09, 20:13   #1771
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
inny ale moim zdaniem podobny ale ja sie nie znam tak mi sie tylko podobnie kojarzy

ja jakos tego sklepu za bardzo nie lubie.... jakos wchodze i nic nie widze... najlepiej mi sie kupuje w orsayu, reserved i mohito inne sklepy by mogly przestac istniec hahaha

Kurde bo udziela mi sie wasz zakupowy szał, a własnie jestem na odwyku... powiedzialam sobie ze juz nie chodze do sklepow i nic nie kupuje.... ale widzialam w orsayu fajny czarny sweterek na guziki a mam kupon na 20 zl wazny do wrzesnia i mysle ze jeszcze ten sweterek kupie a co i jeszcze by mi sie biala elegancka bluzka przydala ale cos nie moge nigdzie znalezc ladnej
ja ostatnio w orsayu kupiłam spodnie ja tez na odwyku, bo mam wszystkiego za duzo... a szczególnie butów (stoja i sie kurza)- obiecałam sobie, ze juz do konca roku nie kupie no chyba, ze jakies kozaczki
no ale te dzisiejsze to był wyjatek, bo wiadomo bielizna zawsze sie przyda, no a sukienek nie mam, a tunika i tak była za 1zł wiec sie nie liczy

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
i jakie masz?
ja serce, kwiat, listek klonu, amorka, śnieżynkę i gwiazdkę

india to no zaszalałaś, fajne sukienki
ciekawe czy w ogole bede je nosic haha
do kiedy ta promocja?? jutro tez sobie kupie ;p

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Katunia mieliście piękne wakacje i widzę że nad polskim morzem też czasem jest pogodnie

India boskie zakupy, pierwsza sukienka cudna, ja najbardziej cieszyła bym sie z bielizny bo jestm bieliznomaniaczką

A mi facet napisał że dziś wysłał perfumki

Z ciuchowych rzeczy to najbardziej przydałyby się jeansy, zawsze kupowałam w big starze bo mają długosć 30,ale teraz jakoś wzory mi nie podchodzą, a wy gdzie kupujecie?
no ja tez lubie bielizna, choc ostatnio za bardzo nie szalałam bo wiadomo przez te ceny z kosmosu

ja tez najbardziej lubie big stara, ale podobnie jak ty nic nie dopasowałam, oprocz tego wrangler i ostatnio mierzyłam levisa- fajne były juz prawie kupiłam gdyby nie to, że szef mi "uciekał" na tyłu a drugich oczywiscie w tym samym rozm . nie było. szef mi "uciekał" ewidentnie( a gdybym je kupila podczas noszenia ciagle po tyłku bym sie macała), nawet moj TZ zauwazył a sprzedawczyni uparcie twierdziła, ze nic nie widzi- no to podziekowałam za jakiekolwiek inne i sobie poszlismy
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 20:19   #1772
ktosia86
Zakorzenienie

India śliczne sukienki, szczególnie ta różowa mi się podoba A w esotiq teraz jakieś przeceny są? Mam od nich staniki i dobrze się noszą, może coś jeszcze by się przydało
Stary 2011-08-09, 20:24   #1773
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ja ostatnio w orsayu kupiłam spodnie ja tez na odwyku, bo mam wszystkiego za duzo... a szczególnie butów (stoja i sie kurza)- obiecałam sobie, ze juz do konca roku nie kupie no chyba, ze jakies kozaczki
no ale te dzisiejsze to był wyjatek, bo wiadomo bielizna zawsze sie przyda, no a sukienek nie mam, a tunika i tak była za 1zł wiec sie nie liczy

no ja tez lubie bielizna, choc ostatnio za bardzo nie szalałam bo wiadomo przez te ceny z kosmosu

ja tez najbardziej lubie big stara, ale podobnie jak ty nic nie dopasowałam, oprocz tego wrangler i ostatnio mierzyłam levisa- fajne były juz prawie kupiłam gdyby nie to, że szef mi "uciekał" na tyłu a drugich oczywiscie w tym samym rozm . nie było. szef mi "uciekał" ewidentnie( a gdybym je kupila podczas noszenia ciagle po tyłku bym sie macała), nawet moj TZ zauwazył a sprzedawczyni uparcie twierdziła, ze nic nie widzi- no to podziekowałam za jakiekolwiek inne i sobie poszlismy
Ja z bielizną szalałam jak pracowałam w sklepie, odkładałam sobie w moim rozm i pod koniec miesiąca kupowałam, teraz już na spokojnie jak potrzebuję to kupuję, chociaż bielizna to chyba jedyna rzecz która lubie przymierzać i kupować
levis drogi ale może będą jakieś przeceny, big star właśnie cenowo i jakościowo mi odpowiadał.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 20:27   #1774
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
India śliczne sukienki, szczególnie ta różowa mi się podoba A w esotiq teraz jakieś przeceny są? Mam od nich staniki i dobrze się noszą, może coś jeszcze by się przydało
tak sa spore przeceny jak widac
ja tez lubie ta firme w soatnim czasie mam tylko od nich bielizne

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Ja z bielizną szalałam jak pracowałam w sklepie, odkładałam sobie w moim rozm i pod koniec miesiąca kupowałam, teraz już na spokojnie jak potrzebuję to kupuję, chociaż bielizna to chyba jedyna rzecz która lubie przymierzać i kupować
levis drogi ale może będą jakieś przeceny, big star właśnie cenowo i jakościowo mi odpowiadał.
no wlansie wiem , ze drogi
ale tez były przeceny naet na 180zł, wiec bardzo przystepnie
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 20:32   #1775
baja_86
Zakorzenienie

india chyba do wyczerpania zapasów, w każdym razie od poniedziałku jest oferta
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 20:45   #1776
mona_ja
Wtajemniczenie

India to musze zajrzeć może mnie ceny tak nie wystraszą
Ja mam jeden komplet bielizny z Esotiq i jest super a tak to z przważnie w triumphie kupuję. Kiedyś często w atlanticu ale sklep u nas zlikwidowali.

aaa kupowałyście kiedyś bielizne w sieciówkach typu h&m, cubus czy reserved? Bo jestem ciekawa jak z jakością, czy sie po praniu nie rozpada.

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-08-09, 20:50   #1777
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
kurcze w necie nie moge znaleźć, wiec porobiłam swoje

pretty girl kupujac 2 rzeczy, 3 mozna było wziąć za 1zł

bielizna esotiq
kilka dni temu robiłam tam zakupy za ponad 100zł i pani kazała mi wysłac eska i dostałam znizke i dzisiaj dzieki tamtym zakupom dostałam sms vip -70% na cały asortyment, ale pod warunkiem, ze kupie bielizne o wartosci min. 500zł po przekorczeniu tej kwoty naliczyli mi -70% i oto tym sposobem zaplaciłam tylko niecąłe 160zł az zal było nieskorzystac
oczywiscie ponziej ten asortyment tez bedzie przeceniony dla kazdego, ale wiadomo, ze im pozniej tym gorzej z rozmiarówka

aparat niestety przeklamał kolory pierwsza jest koloru khaki, a gruga bardziek brudny róz, była taka fioletowa(piekna), ale niestety za duża ;/
India boskie zakupy, ale zakochałam się w tunice

Cytat:
(...)ja jakos tego sklepu za bardzo nie lubie.... jakos wchodze i nic nie widze... najlepiej mi sie kupuje w orsayu, reserved i mohito inne sklepy by mogly przestac istniec hahaha

Kurde bo udziela mi sie wasz zakupowy szał, a własnie jestem na odwyku... powiedzialam sobie ze juz nie chodze do sklepow i nic nie kupuje.... ale widzialam w orsayu fajny czarny sweterek na guziki a mam kupon na 20 zl wazny do wrzesnia i mysle ze jeszcze ten sweterek kupie a co i jeszcze by mi sie biala elegancka bluzka przydala ale cos nie moge nigdzie znalezc ladnej
Samba ja też w tym sklepie nie gustuje, weszłam tak z marszu i akurat się trafiło

Cytat:
i jakie masz?
(...)i
ja też już mam 2 opakowania
możemy się wymieniać

Cytat:
(...)
Z ciuchowych rzeczy to najbardziej przydałyby się jeansy, zawsze kupowałam w big starze bo mają długosć 30,ale teraz jakoś wzory mi nie podchodzą, a wy gdzie kupujecie?
Dla mnie w big starze maja teraz kosmiczne ceny, choć jak cos przecenią to nawet nie jest tak źle, ale z kolei rozmiarówka gigantyczna na przecenach, albo dla okruszków

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-09, 20:52   #1778
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Dziekuje wszystkim za mile slowa i komentarze fotek

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Ja wczoraj bylam n zakupach ciuszkowych kupilam pelno koszulek i spodenek dla chrzesniaka i jego siostry .. sa olbrzymie obnizki letnich ciuszkow wiec bedzie jak znalazl na nastepny rok kupilam caly wor zaplacilam tylko 90$ to sie nazywa biznes .. pokazuje mi na rachunku ze zaoszczedzilam 420$
kurcze Zabcia u was to sa prawdziwe przeceny naprawde!!
u nas jak widzisz szyldna sklepie wyprzedaz 70% to malym drukiem jest ze DO 70% a tak wszystko jakies max20-30% przecenione

Cytat:

bielizna esotiq
kilka dni temu robiłam tam zakupy za ponad 100zł i pani kazała mi wysłac eska i dostałam znizke i dzisiaj dzieki tamtym zakupom dostałam sms vip -70% na cały asortyment, ale pod warunkiem, ze kupie bielizne o wartosci min. 500zł po przekorczeniu tej kwoty naliczyli mi -70% i oto tym sposobem zaplaciłam tylko niecąłe 160zł az zal było nieskorzystac
oczywiscie ponziej ten asortyment tez bedzie przeceniony dla kazdego, ale wiadomo, ze im pozniej tym gorzej z rozmiarówka

aparat niestety przeklamał kolory pierwsza jest koloru khaki, a gruga bardziek brudny róz, była taka fioletowa(piekna), ale niestety za duża ;/
super zakupy-sukienki mi sie bardzo podobaja!!

Bylam dzis w pracy i byla maskra! 12 dzieci-12mamusiek i 5tatuskow!!
ta mamuski mi tam tylko przeszkadzja bo tak glosmo gadaja ze dzieci mnie nawet nie slysza jak je wolam do zbawy! a dzis juz przeszli samych siebie-gardlo mialam zdarte!

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-08-09 o 20:54
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 20:59   #1779
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

mój dom...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0273.jpg (135,9 KB, 35 załadowań)
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 21:01   #1780
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
stripi biedna Julka. ciekawe co powie okulista. zaplaenie spojowki?
No też jestem ciekawa, już wcześniej miała problemy
boję się, że to zatkane kanaliki łzowe i skieruje nas na zabieg

Cytat:

biedna Julcia .. duzo zdrowka dla niej
dzięki kochana

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

chcesz być ruda???? nie moze być nie wierze
zdrówka dla Julii
no ja też nie wierzę ale co tam :d raz się żyje :d

dzięki

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość

Strippi zdrówka dla Julii-bidulki!!!
dzięki

Cytat:

Strippi a zeby sie zafarbowac na taki rudy to musialas najpierw zafarbowac sie na blond? sciagnac kolor? rozjasnic? wlasnie tego sie najbardziej obawiam... bo i bez takich zabiegow wloski mi wypadaja tonami a to by im sie na pewno nie przysluzylo
no najpierw robiłam na brąz aż całkiem mi zszedł czarny kolor
potem chodziłam 3 razy ( co półtora miesiąca) i robiła mi pasemka, obecnie mam bardzo dużo pasemek blond
i będzie mi całe robić na blond i od razu ruda farba w ten dzień
nie chciałam ściągać koloru, żal mi było włosów
wolałam stopniowo, choć sporo czasu to zajęło

właśnie obejrzałam film Rytuał!
Polecam wszystkim
mocny i naprawdę dobry
Stary 2011-08-09, 21:15   #1781
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Katunia mieliście piękne wakacje i widzę że nad polskim morzem też czasem jest pogodnie

India boskie zakupy, pierwsza sukienka cudna, ja najbardziej cieszyła bym sie z bielizny bo jestm bieliznomaniaczką

A mi facet napisał że dziś wysłał perfumki

ja czesto kupuje w reserved... tylko, że trzeba trafic na fajny wzor bo czasem jest niezla kaszana a czasem sa super i nawet czesto mi sie udaje fajne upolowac za 79 zl lub nawet 59 zl... w big starze nie lubie kupowac bo tam maja jakas szalona rozmiarowke... w reserved mam dobre spodnie o rozmiarze 29 lub 30 a w big starze jak poprosze o 30 to mi spoooro brakuje... takze nie wiem ile musialabym wolac jak sie nie mieszcze w 30 to dziekuje i wychodze z levisa mialam jedne to nie dosc ze drogie byly to jeszcze jakas trefna para mi sie trafila bo mi sie mega szybko rozwalily i to jeszcze przy kieszeniach wiec jakies dziwne miejsce...

Cytat:

no tak sobie wlasnie pomyslalam ze przydalyby mi sie spodnie rurki takie 7/8 w kolorze kremowym i jeszcze przydalyby mi sie czarne buty jakies na obcasiku... kurde.... chyba musze wrocic do pracy w hotelu bo tam bylam tak zmeczona ze juz nie interesowalo mnie w co sie ubieram

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
India boskie zakupy, ale zakochałam się w tunice

Samba ja też w tym sklepie nie gustuje, weszłam tak z marszu i akurat się trafiło

ja też już mam 2 opakowania
możemy się wymieniać

Dla mnie w big starze maja teraz kosmiczne ceny, choć jak cos przecenią to nawet nie jest tak źle, ale z kolei rozmiarówka gigantyczna na przecenach, albo dla okruszków
no ja tez sie nie zapieram ze nigdy tam nic nie kupie, bo wszedzie znajda sie perelki.. ale ja jeszcze jakos nic tam nigdy nie znalazlam
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-09, 22:42   #1782
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha z tym wydawaniem kasy to chyba talent wiekszosci kobiet

a za 2,50 to rzeczywiscie zal nie brac... u nas to minumum 20-30 zl po przecenie bluzka kosztuje... oczywiscie jeszcze zalezy w jakim sklepie, bo taniej pewnie tez mozna gdzies wyhaczyc ale przecietnie wlasnie tyle..
no dokladnie

No wlasnie tak gadalam ze szwagierka i np w H&M w Polsce jak jest znizka to dalej kosztuje po 50-60zl a tutaj jak byly promocje to spodnie i bluzki mozna bylo po 5$ kupic .. takze nie ma porownania

Cytat:

bielizna esotiq

swietne rzeczy kupilas

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
kurcze Zabcia u was to sa prawdziwe przeceny naprawde!!
u nas jak widzisz szyldna sklepie wyprzedaz 70% to malym drukiem jest ze DO 70% a tak wszystko jakies max20-30% przecenione

!
no u nas szal z obnizkami zaluje tylko ze w ciazy juz nie jestem bo wszystkie letnie ciuszki na przecenie a jak sie nam uda to bede za wszystko 3 razy wiecej placic niz jak bym teraz kupila ...

Cytat:
mój dom...
super sie prezentuje

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

właśnie obejrzałam film Rytuał!
Polecam wszystkim
mocny i naprawdę dobry
w takim razie musze ogladnac skoro polecasz

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 06:36   #1783
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no ja tak samo hihi

Dzięki mi też od razu się spodobał, jak tylko zobaczyłam

ja dojrzewałam pół roku do tej decyzji teraz jestem 100% pewna
może mi przypasuje, bo mam zielone oczy i piegi

oj na pewno nie wariatka a spróbować zawsze można, bo rudy to szybko można na inny zmienić
nie ma takiego problemu jak z czarnym
ja z czarnego wychodziłam 2 lata

my już 2 dzień siedzimy w domku
Julcia znowu ma problem z oczkiem
całe zaropiałe, spuchnięte, czerwone
wygląda jakby miała limo (
zakrapiam jej kropelkami to mniej jej tej ropy leci, ale i tak mała poprawa
jutro idziemy do okulisty, oczywiście prywatnie, bo na kasę chorych chciała nas zapisać w połowie września powaliło ich totalnie.
Więc znowu za wizytę 100zł, potem kolejne i kolejne ehhh
Strippi - tak mi szkoda Julci, to musi być dla niej bardzo uciążliwe. Pediatra nic nie zapisze na zapalenie spojówek, trzeba iść koniecznie do okulisty?

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
i jeszcze kilka wakacyjnych fotek
Fotki są bardzo słoneczne . Pogoda Wam dopisała.

Cytat:

bielizna esotiq

Naprawdę udane zakupy, sukienki i tunika bardzo mi się podobają .

Żabcia - trafiłaś na wielka okazję cenową. Super, ze zakupy sie udały.

Mona- ja mam kilka kompletów esotiqa i jestem z nich zadowlona, a w H&M też kupiłam kilka biustonoszy i tez mogę je polecić. Ale wiadomo, że w H&M nie wszystkei staniki są dobrej jakości, musisz dobrać najlepszy dla Ciebie. Niektóre w ogóle nie leżą. Z esotiqa, mogę zamawiać nawet przez internet i będą pasowały, ale w H&M koniecznie muszę mierzyć. Pisze o biustonoszach z kieszonkami i wyjmowaną gąbeczką, bo push up-ów nie kupuję. myślę, ze to też jest ważne, bo nie potrafię ocenić tych drugich.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-08-10 o 06:38
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 06:58   #1784
kliwia
Zakorzenienie

strippi mysszlisz, ze dopiero teraz stwierdza ze to kanaliki? bo je generalnie szybko sie diagnozuje przeciez a jak wczesniej juz miala problemy
Nie ma sie co bac zabiegu. Choc do przyjemnych nie nalezy.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 07:03   #1785
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 07:14   #1786
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
India to musze zajrzeć może mnie ceny tak nie wystraszą
Ja mam jeden komplet bielizny z Esotiq i jest super a tak to z przważnie w triumphie kupuję. Kiedyś często w atlanticu ale sklep u nas zlikwidowali.

aaa kupowałyście kiedyś bielizne w sieciówkach typu h&m, cubus czy reserved? Bo jestem ciekawa jak z jakością, czy sie po praniu nie rozpada.
Ja miałam jeden biustonosz z reserved, do ślubu kupowałam i do tej pory jest ok, fakt że rzadko go noszę ale prałam go kilka razy, leży zwinięty w szufladzie i się nie odkształcił. Mam bardotkę z silikonowymi paseczkami przy brzegach by się nie zsuwał.

Dziewczyny mam dylemat...ponad 2 tygodnie temu kupiłam router. Paczkę dostałam dopiero w ten poniedziałek co był ostatnio (kupiłam w czwartek dwa tygodnie temu). No ok, już myślałam że trafiłam na oszustkę, tym bardziej że na maile odpowiadała bardzo rzadko a i prosiłam ą skan potwierdzenia nadania albo chociażby numer to odpowiedzi nie dostawałam. Rozpakowuję go wczoraj a tam brakuje splittera i płyty ze sterownikami no ale poradziliśmy sobie bez tego i mam dylemat wystawiać jej pozytywny komentarz? jak wystawię neutrala to się pewnie pięknie odwdzięczy co jej napisać w tym komentarzu???

Dzisiaj mamy szczepienie, mam tylko nadzieję że będzie ta fajna pielęgniarka bo jak nie....to rozerwę Muszę spytać pediatry o uszko Lilki, bo ona ma takiego naczyniaka na płatku przy samym dole i muszę spytać czy coś z tym zrobić.
AAaaaa w ogóle czajcie...idę wczoraj z mamą do miasta, mama pcha wózek , przechodzi obok nas jakaś kobieta, obca baba i krzyczy do nas tak: "czapkę włożyć dziecku bo wieje i uszy zaziębi", ja już nie wytrzymałam i pytam jej a co ma wiatr do tego, no ale kobieta poszła nosz kurczaczki jak można byc tak bezczelnym i zwracać dorosłym kobietą uwagę na temat ubierania dziecka nie pojmuję tego. Mogłam jej zwrócić uwagę by sama zdjęła tą kamizelkę z futrem bo aż tak zimno to nie jest.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 07:21   #1787
kliwia
Zakorzenienie

byzczka taki ebabole gadajce to norma, mnie sie sasiadka jedna tez ciagle pyta, a nie zmarznie, nie zawieje bez czapki.
jak widze jak inna ubiera wnuka - rajty, portki, sandaly i bluza z dlugim, kiedy zuzka gole stopy, spodenki i krotki rekaw, to sie mi smiac chce - takie madre hahahaha
a do tego jak widze takie maluchy w czapkach, a ukrop jak cholera to az mi ich zal. czapke tpo na wiatr i slonce sie zaklada, a co taki maluch w gondoli slonca ma, tyle co nic.

a co do komentarza - napisz top co nam i daj neutrala - bo zadowolona z jakosci obslugi przeciez nie jestes by dac pozytyw.

u nas dzis wieje jak wvzoraj, wiec daruje sobie dzis juz spacer, chyba ze mnie zuzka chate zacznie roznosic, to ja pod folie wsadze i na dwor.
bo czapki nie mam dla niej, a kaptur sie zsuwa i opaska przy takim silnym wietrze to za malo.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-08-10 o 07:23
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 07:34   #1788
klion78
Zadomowienie

Cytat:

Ja często kupuję biustonosze w tych sieciówkach i jestem bardzo zadowolona. Z tym że ja kupuję proste bez żadnych koronek i ozdóbek, które najczęściej z czasem się niszczą.
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam dylemat...ponad 2 tygodnie temu kupiłam router. Paczkę dostałam dopiero w ten poniedziałek co był ostatnio (kupiłam w czwartek dwa tygodnie temu). No ok, już myślałam że trafiłam na oszustkę, tym bardziej że na maile odpowiadała bardzo rzadko a i prosiłam ą skan potwierdzenia nadania albo chociażby numer to odpowiedzi nie dostawałam. Rozpakowuję go wczoraj a tam brakuje splittera i płyty ze sterownikami no ale poradziliśmy sobie bez tego i mam dylemat wystawiać jej pozytywny komentarz? jak wystawię neutrala to się pewnie pięknie odwdzięczy co jej napisać w tym komentarzu???

Dzisiaj mamy szczepienie, mam tylko nadzieję że będzie ta fajna pielęgniarka bo jak nie....to rozerwę Muszę spytać pediatry o uszko Lilki, bo ona ma takiego naczyniaka na płatku przy samym dole i muszę spytać czy coś z tym zrobić.
AAaaaa w ogóle czajcie...idę wczoraj z mamą do miasta, mama pcha wózek , przechodzi obok nas jakaś kobieta, obca baba i krzyczy do nas tak: "czapkę włożyć dziecku bo wieje i uszy zaziębi", ja już nie wytrzymałam i pytam jej a co ma wiatr do tego, no ale kobieta poszła nosz kurczaczki jak można byc tak bezczelnym i zwracać dorosłym kobietą uwagę na temat ubierania dziecka nie pojmuję tego. Mogłam jej zwrócić uwagę by sama zdjęła tą kamizelkę z futrem bo aż tak zimno to nie jest.
Ja też kiedyś miałam dylematy przed wystawieniem niepozytywnego komentarza na Allegro własnie z obawy przed rewanżem, ale teraz już wystawiam neutrale jeśli nie jestem z czegoś zadowolona. Myślę że powinnaś zrobic to samo.
A co do takich bab "dobra rada" to ja bym strzelała za te ich uwagi o źle ubranych dzieciach.
Stary 2011-08-10, 07:45   #1789
bzyczka1
Zakorzenienie

No fakt że wiało wczoraj ale było dość ciepło, Lilka w gondoli i z podniesioną budką nawet tego wiatru nie czuła, zresztą od maja bywało gorzej z pogodą a ona czapkę miała na sobie może 5 razy Ja jak widzę jak idzie ktoś z wózkiem a w wózku nie dość że maleństwo wyubierane jak na Sybir to jeszcze grubym kocem szczelnie okryte i na to jeszcze pokrywa od gondoli to aż mi żal takich dzieci Nie dziwota że nie płaczą bo siły nie mają z przegrzania. Jak Lila się urodziła to 2 dni wcześniej sąsiadka urodziła synka on do tej pory chodzi w dwóch czapkach, kaftaniku, body na długi rękaw, rajtuzach i śpiochach nie ważne że upał 30 stopni, mały jest to pewnie mu zimno

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 08:34   #1790
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Już pokazuję

Cytat:

ta pierwsza sukienka boska skąd i za ile? i jak to tunika za 1zł?

Cytat:
inny ale moim zdaniem podobny ale ja sie nie znam tak mi sie tylko podobnie kojarzy
Rozmawiałam z tż i okazało się, że jego brat na to idzie mogłabyś zaczerpnąć wiedzy tzta i napisać mi jaką ukończył specjalność? proszę

Cytat:
i jakie masz?

india to no zaszalałaś, fajne sukienki
Też kupiłam
mam tulipanka, kończynkę czterolistną i taki kwiatek co ma 6 płatków

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
No fakt że wiało wczoraj ale było dość ciepło, Lilka w gondoli i z podniesioną budką nawet tego wiatru nie czuła, zresztą od maja bywało gorzej z pogodą a ona czapkę miała na sobie może 5 razy Ja jak widzę jak idzie ktoś z wózkiem a w wózku nie dość że maleństwo wyubierane jak na Sybir to jeszcze grubym kocem szczelnie okryte i na to jeszcze pokrywa od gondoli to aż mi żal takich dzieci Nie dziwota że nie płaczą bo siły nie mają z przegrzania. Jak Lila się urodziła to 2 dni wcześniej sąsiadka urodziła synka on do tej pory chodzi w dwóch czapkach, kaftaniku, body na długi rękaw, rajtuzach i śpiochach nie ważne że upał 30 stopni, mały jest to pewnie mu zimno
nie wiem czy się śmiać czy płakać...

Moje zakupy oczywiście kolory nie są w pełni takie
a i przepraszam są niedopięte guziki, ale mam manię wieszania ubrań z zapiętym tylko jednym guzikiem...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8100326.jpg (44,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8100327.jpg (37,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8100328.jpg (62,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8100329.jpg (32,0 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-08-10 o 08:36
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 08:51   #1791
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj bylam n zakupach ciuszkowych kupilam pelno koszulek i spodenek dla chrzesniaka i jego siostry .. sa olbrzymie obnizki letnich ciuszkow wiec bedzie jak znalazl na nastepny rok kupilam caly wor zaplacilam tylko 90$ to sie nazywa biznes .. pokazuje mi na rachunku ze zaoszczedzilam 420$
no piękne zakupy zrobiłaś! zabierz mnie ze sobą!!!!

Cytat:
dziewczyny przeceny jeszcze sa ja dziś sie troszke obkupiłam
2 sukienki
tunika
5 szt staników
7 szt majcioszków
i wydałam tylko 260 zł a powinna 850 zł
nawet maz nic nie mówił
no proszę, czyli się da! Super te sukienki!

Cytat:

ja jakos tego sklepu za bardzo nie lubie.... jakos wchodze i nic nie widze... najlepiej mi sie kupuje w orsayu, reserved i mohito inne sklepy by mogly przestac istniec hahaha

O MOHITO uwielbiam ten sklep!!!!

Cytat:
ja mam jedne z mohito, drugie z Lee i jestem z nich mega zadowolona! i do tego kupiłam sobie jeansy rurki z dziurami, sesese! i je mam z Motivi i też są super

Cytat:
\
ja mam 1 biustonosz z New Yorkera i jest ok. Nie chodzę w nim jakoś często, ale po praniu się nie rozpadł.

Cytat:
mój dom...
boski!!!

witajcie! Ale marznę! Właśnie piję drugą herbatę. Mam cienkie spodnie, bluzeczkę z krótkim rękawem i po prostu zamarzam wrrrr! gdzie to lato do jasnej ciasnej!

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Bzyczka, zapomniałam Ci napisać... no nie! Co za babiszon!!!
Ludzie to na prawdę czasami osłabiają!

Ana, super zakupy zrobiłaś! Rewelacja!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 08:52   #1792
celi25
Rozeznanie

hej - czyli wczoraj szał zakupowy był ja sobie kupiłam sukienkę na ślub i jeansy a TZowi polo z przeceny

a w ogóle to

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:01   #1793
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
hej - czyli wczoraj szał zakupowy był ja sobie kupiłam sukienkę na ślub i jeansy a TZowi polo z przeceny

a w ogóle to
No proszę! Kolejna, która rzuciła się wir zakupów!

A jaka sukienka? Poka?

I skąd, aż takie zadowolenie??

Stary 2011-08-10, 09:09   #1794
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No proszę! Kolejna, która rzuciła się wir zakupów!

A jaka sukienka? Poka?

I skąd, aż takie zadowolenie??
Teraz jestem w pracy - zrobię zdjęcie w domu
a zadowolenie w k.

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:13   #1795
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Teraz jestem w pracy - zrobię zdjęcie w domu
a zadowolenie w k.
No to czekam A tam już doczytałam!

Stary 2011-08-10, 09:29   #1796
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
mój dom...
mury idą w górę

Ana fajne zakupy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:33   #1797
mona_ja
Wtajemniczenie

Kolanka, Bzyczka, Klion, Gucia dzięki za opinie o stanikach, widzę że warto czasem sie skusić na cos tanszego jak sie spodoba

Samba domek rośnie jak na drożdżach! I wcale nie wyglada na mały

Ana wiedzę że kupiłaś bluzke taką ja ja śliczna jest!

Bzyczka co za babsko, niech pilnuje swojego nosa
Co do komantarza na all to też bym wystawiła neutrala bo towar był niekompletny, przeważnie jeśli ze strony kupującego wszystko było ok to sprzedawcy nie wystawiaja wogóle komentarza zwrotnego więc sie nie martw!

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-08-10, 09:40   #1798
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:48   #1799
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć,

u Was też tak leje jak u mnie? nic mi się nie chce przez tą pogodę

Samba piorunem idziecie z budową

Bzyczko dałabym neutrala i dokładnie opisała dlaczego, Ty dopełniłaś warunków transakcji

Rosi ja też nie mam z czym iść na zakupy, znaczy się kasa jest, ale to wszystko na rachunki, także nie jesteś sama
Stary 2011-08-10, 09:49   #1800
Ana***
Zakorzenienie

Guciu, Bajuś dzięki

Cytat:
Kolanka, Bzyczka, Klion, Gucia dzięki za opinie o stanikach, widzę że warto czasem sie skusić na cos tanszego jak sie spodoba

Samba domek rośnie jak na drożdżach! I wcale nie wyglada na mały

Ana wiedzę że kupiłaś bluzke taką ja ja śliczna jest!

Bzyczka co za babsko, niech pilnuje swojego nosa
Co do komantarza na all to też bym wystawiła neutrala bo towar był niekompletny, przeważnie jeśli ze strony kupującego wszystko było ok to sprzedawcy nie wystawiaja wogóle komentarza zwrotnego więc sie nie martw!
Mówisz o tej niebieskiej?

Te zdjęcia co pokazałam to jeszcze nie wszystko
Kupiłam jeszcze taką biała tunikowatą bluzkę z paseczkiem
Koszulkę na krótki w pasy zielono szare i bluzeczkę na długi rękaw, która była za całe 10zł
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości