Zakorzenienie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Cytat:
Napisane przez biedroneczek
Ekstra, szkoda, że taka krótka, a na tunikę się raczej nie nadaje
Lubię takie ciuchy tylko nie bardzo mam gdzie ubierać 
|
Jak to gdzie, do klubu 
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Eldo co się przejmujesz  Najważniejsze żebyś mu się podobała z twarzy i figury 
Oni tak naprawdę nie patrzą czy się nabalsamowałaś i czy zrobiłaś peeling..... 
|
No nie wiem,ja czasami sama wskakuje pod prysznic i swojego pilinguje bo lubi 
Cytat:
Napisane przez biedroneczek
A ja mam taką sytuację, że jestem z facetem ponad 5 lat. 4 pierwsze lata widzieliśmy się prawie codziennie po kilkanaście godzin, aż do przesady. Byliśmy na jednych studiach, siedzieliśmy razem w ławce, razem gotowaliśmy, jedliśmy, uczyliśmy się do sesji i imprezowaliśmy. Wracał tylko do siebie na noc. Było za✂✂✂iście, naprawdę najpiękniejszy czas w moim życiu. Minusem było to, że zaniedbałąm znajomych, koleżanki, nowych ludzi też nie poznawałam jakoś dogłębnie, bo po co jak mogę być z osobą, z którą zawsze mam o czym gadać, a jak nie to nawet milczy sie ekstra.
I nagle (niby wiedziałam, że to się może stać, ale nie braąłm na poważnie) szok! On wyjeżdża, wróci za 4 miesiące na 2 tygodnie i tak w koło. Był taki dramat, że sobie nie wyobrażacie. Już nie mówie o tęsknocie, żalu itp. Po 2 miesiącach już si ę oswoiłam, ale co teraz nie ma co robić, do kogo się odezwać, znajomi sami powierzchowni, każdy ma swoje życie, problemy.
Jakoś się jednak odnalazłam, mam kilkoro przyjaciół na których mogę liczyć, niestety też mieszkają trochę daleko, ale wiem, że zawsze mogę na nich liczyć. Niedługo znowu będziemy na stałe razem, ale wiem, że już się tak nie odizoluje od ludzi bo to jest toksyczna sytuacja. Nikomu nie polecam.
Jakoś tak mnie naszło na zwierzenia pod wpływem waszej rozmowy o związkach na odległość. Mam nadzieję, że was nie zanudziłam.
|
O to to, nie można się izolować i zamykać tylko w swoim towarzystwie. Ja bym tak zwariowała. Obydwoje mamy swoich znajomych, swoje imprezy i tak jest dobrze. Jest czas dla siebie,ale jest też czas na swoje rozrywki. A takie kiszenie się we własnym sosie jest mocno niezdrowe :P
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Do mnie czasem tacy namolni dzwonią..... A najbardziej mnie wkurza, że potrafią dzwonić po 5 razy dziennie;/ Jak nie ta firma to inna i powiedz takiemu, że dopiero gdzieś tam przedłużałaś umowę jak Ci nie pozwalają dojść do słowa;/
|
Ja zawsze odkładam słuchawkę,czasami nawet nie powiem "nie,dziękuję":cojest :
Cytat:
Napisane przez bita smietana
Jasne, że za pieniądze taty  Nie no, on jest taki kochany jak to wszystko robi, tak się tym cieszt, że aż podobało mi się przebywanie z nim- buduje sobie w ogródku jakiś domek na narzędzia, ale to jest podejrzane, bo w tym domku jest już woda, prąd, gaz i można podłączyć tv  chyba chce się tam przenieść jak go mama wnerwi 
|
A może to dla Ciebie
|