Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-10, 15:38   #1884
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
czesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak mi miło, że o mnie pamiętałyście !!!!
Myślałam, że dawno już o mnie zapomniałyście, więc się nawet nie odzywałam.
Dopiero bzyczka mi uświadomiła, że jednak ktoś jeszcze tu mnie wspomina !
Straaaaaaaaaaasznie się ucieszyłam.
Dobrze pamiętałyście, że miałam gdzieś daleko jechac... ano pojechałam... w 2 msc ciąży na drugi koniec świata, spędzając cudowne 3 tygodnie w tajlandii.
Wówczas byłam wściekła, że zostanę mamą a teraz świata poza Gabrysią nie widzę, która urodziła się 27.05.br
Jak wiecie, mieszkam u małza w Krakowie, za czestochowa niestety nadal okropnie tęsknie, ale cóz zrobić.. pozostają mi tylko weekendowe wizyty u rodziców.
Z pracy tutaj jestem meeeega niezadowolona, ze wgzl na przełożonych ale póki co nie zmieniam pracy
Super tu do Was wpaść i zobaczyć znajome nicki, fajnie, że niektóre z Was nie zmieniły avatarków Miło widzieć "znajome twarze"
Nie dam rady nadrobić pół roku albo i więcej zaległości ........... Mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze ??
Cześć!
Baty się należą za taką nieobecność
Pochwal się córcią

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
o szalona DD
super zakupy !!
ja kupiłam sobie bluzę
dla Julki oczywiście masę ciuchów
ale wklejać nie będę bo forum się zamuli haha

my po
a więc okulistka była bardzo fajna i fachowo podeszła do sprawy
(na początku nawet nie wiedziała, że my prywatnie, dopiero jak wychodziliśmy to zauważyła)
Też dała Julci obrazek "dzielny pacjent" i ją zabawiała. Julka to panikara i nie dała sobie sprawdzić, ona w domu to nawet przemyć tego oczka nie chce.
No więc lekarka popatrzyła, poświeciła, podotykała.
Mamy antybiotyk, krople i maść. Do tego pokazała mi jak masować kanaliki łzowe.
Najgorsze, że tą maść mamy dawać pod powiekę. Ciekawe jak ja to zrobię, jak Jula zaciska mocno oczy, straszną histerię ma przy tym, wyrywa się
żeby krople jej dać to jest walka w 2 osoby i i tak jest problem. Ehh
Szalona jeszcze mąż kupił obie spodnie i prezent dla chrześniaka bluza na zamek i t-shirt pisze na raty

Bidulka

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Baja aaaa w ofercie ich nie było , nie wiedziałam ciekawe czy jeszcze są te dziurkacze. Dzis polecę i zobaczę.

India cóż za super zakupki.

Marta co nie dałaś cynku o dziurkaczach??

samba super domek rośnie.

Ana bardzo ładne ubranka.

Aniu fajnie, że macie ofertę z HOlandii. A co do 270 euro to rozumiem , że na każdą osobe i juz po odliczeniu mieszkania tak?? Bo jesli tak to spoko. a ile godzin pracy w tygodniu??

Daysy witaj Ja juz kochana rok temu wróciłam od roku pracuję w szkole

Aniu opalaniem i słonkiem mnie normalnie rozwaliłaś

Gucia tylko bez morderstw

Strippi powodzenia z oczkiem Julci

taki miałam wczoraj zakręcony dzień, że nie wiem. Najpierw poszłam do mojej opiekunki stażu, posiedziałam tam 4 godzinki i o 19 mąż zadzwonił, że czeka z obiadkiem i o 20 jedziemy do znajomych. Więc szybko poszłam, zjadłam i pojechaliśmy. I mam focha na męża, bo co chciałam się z ich dzieckiem pobawić, to on mi je zabierał. I stwierdziłam, że trzeba sobie bliźniaki zrobić, dla każdego po jednym Dziś też byłam u koleżanki i dopiero wróciłam za to mam super wiadomość (tak się wczoraj cieszyłam, że nie wiem). Mój mąż postanowił się dostać na studia (zaoczne). Wczoraj były wyniki i się dostał Składał do Olsztyna na UWM na dwa kierunki na geodezję i szacowanie nieruchomości oraz geodezję i geoinformatykę. Ale wybrał ten pierwszy kierunek wow... mam studenta w domu Mąz cię cyka czy da sobie radę, ale niech próbuje. A ja co miesiąc dwa weekendy będę miała tylko dla siebie
Mąż student
ja nie mogę się doczekać aż oboje skończymy studia, bo w roku akademickim na nic nie mamy czasu i ciągle się mijamy w weekendy
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora