2011-08-10, 21:11
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
Napisane przez uska000
czesc dziewczynki 
trzymam kciuki za Inutil  bedzie dobrze
zdjecia tortow wrzuce moze w piatek bo jutro caly dzien po lekarzach a na koniec 3d
dostalam dzis propozycje darmowej sesji ciazowej  ale sie ciesze
jutro mnie pewnbie caly dzien nie bedzie moze uda mi sie odezwac wieczorkiem jak nie to do piatku 
trzymajcie kciuki za polowkowe
dobranoc 
|
marzy mi się taka sesja szukałam w necie ogłoszeń ale wszytsko tak daleko i zalecają od 7-8 mc się zgłaszac gdy brzusio jest już fajny duży okrąglutki
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------
Cytat:
Napisane przez Lucy1111
ja również mam nadzieję, że to rutynowe zatrzymanie i jutro dowie się, czym spowodowane było to twardnienie brzucha.
Uważam, że lepiej dmuchać na zimne i szybko reagować w sytuacjach dla nas nowych i niepokojących. Czasami czas gra na naszą korzyść. Im szybciej znajdziemy się w szpitalu, tym lepiej.
Monika, Ty też nie czekaj z tą szyjką, tylko pojedz jutro do lekarza, jeśli Cię to niepokoi... Z drugiej strony, po co gmerasz, tam gdzie nie trzeba? 
|
oj nie gmeram nei gmeram tylko ja codziennie biorę lutkę dopochwowo to to czuje a ze etraz plamilam to odrazu sprawdzilam co sie dzieje z szyjka polozylam sie troche to mi przeszlo wiec mykam do wyrka lezec a jutro dzwonie do lekarza
|
|
|