Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-10, 21:11   #1887
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
trzymam kciuki za Inutil bedzie dobrze

zdjecia tortow wrzuce moze w piatek bo jutro caly dzien po lekarzach a na koniec 3d

dostalam dzis propozycje darmowej sesji ciazowej ale sie ciesze

jutro mnie pewnbie caly dzien nie bedzie moze uda mi sie odezwac wieczorkiem jak nie to do piatku
trzymajcie kciuki za polowkowe

dobranoc

marzy mi się taka sesja szukałam w necie ogłoszeń ale wszytsko tak daleko i zalecają od 7-8 mc się zgłaszac gdy brzusio jest już fajny duży okrąglutki

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
ja również mam nadzieję, że to rutynowe zatrzymanie i jutro dowie się, czym spowodowane było to twardnienie brzucha.

Uważam, że lepiej dmuchać na zimne i szybko reagować w sytuacjach dla nas nowych i niepokojących. Czasami czas gra na naszą korzyść. Im szybciej znajdziemy się w szpitalu, tym lepiej.

Monika, Ty też nie czekaj z tą szyjką, tylko pojedz jutro do lekarza, jeśli Cię to niepokoi... Z drugiej strony, po co gmerasz, tam gdzie nie trzeba?

oj nie gmeram nei gmeram tylko ja codziennie biorę lutkę dopochwowo to to czuje a ze etraz plamilam to odrazu sprawdzilam co sie dzieje z szyjka polozylam sie troche to mi przeszlo wiec mykam do wyrka lezec a jutro dzwonie do lekarza