Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz.4 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-11, 13:32   #1745
mia8544
Zakorzenienie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Wiesz... ja po roku bezrobocia brałam co popadnie... Nie uważam, że ta praca, którą teraz wykonuje jest szczytem moich marzeń, w sumie też jej nie lubie i nie wiąże z nią przyszłości ale ciesze się najbardziej i to mnie motywuję, że będę miała jakieś pieniądze i moge w końcu robić to co najbardziej lubię, zakupy
No właśnie sama nie wiem... Z jednej strony fajnie bo to etat a nie zadne zlecenie, praca w moim mieście, tylko te komputery. Ale chodzi też o to że mam nagrana pracę w Rzeszowie, w biurze podróży - a to o niebo lepsze niż te komputery. Tylko jak sie dowiedziałam to nie jest tak na 100% pewne. A i tu mam cynk że jedna firma będzie przyjmowac w połowie września i słówko było na mój temat szepnięte... Nie wiem co mam zrobić a TŻ daleko, nie mam jak tego z nim obgadać

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
tz do mnie zadzwonil i tak mi sie zrobilo na serduszku...

oki ja lece spac
A mój do mnie nie dzwoni bo tam nie ma żadnego stacjonarnego a z kom to by fortunę kosztowało
Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Tylko jeśli studiujesz dziennie i chcesz iść na płatny staż, musiałby Ci za niego zapłacić pracodawca, a nie UP. Póki jesteś studentem dziennym nie przysługuje Ci status bezrobotnego i w związku z tym nie przysługują płatne staże moja koleżanka tak przekombinowała, że teraz kary w ratach spłaca...
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
racja zeby miec status bezrobotnego nie mozesz miec ani dzialalnosci gospodarczej, ani pola (jest jakas okreslona powierzchnia ile mozna miec), ani byc studentem dziennym, ani osiagac dochodow z pracy nieetatowej (np. umowa zlecenie, o dzielo). ja bylam rok na stazu bo studiuje zaocznie. a teraz ze stazami podobno problem jest. nie wiem czy tylko u mnie czy w calej polsce. ale strasznie sie im ukrocilo i up nie maja kasy na staze.
Ja teraz skończyłam studia, odebrałam dyplom i pobiegłam do UP. Miałam już miejsce na staż załatwione, ale nie przydzielili tam stażystów bo już nie mają pieniędzy na staże Do końca roku nie będą wysyłać już ludzi na staże bo nie maja kasy, to jest śmieszne.

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
prawdopodobnie dziś po południu.. góra jutro.. także tyle poczekam.. ja raz na jakiś czas mam tak silny ból brzucha i chęci a praktycznie co 2gi-3ci dzień boli mnie, ale mniej.. raz już z takiego powodu musieliśmy z TŻtem wrócić dużo wcześniej z imprezy no i byłam już z tym u lekarza, to zrobił usg brzucha i tyle.. teraz będę się domagała gastroskopii mimo, że nie chcę tego, ale chyba trzeba w końcu zrobić i coś poradzić, bo tak żyć się nie da z ciągłym bólem
biedna biegnij kochana do lekarza, wiem jakie okropne sa problemy z zołądkiem

Hej piękne
Byłam dzis w sh, kupiłam kilka fajnych rzeczy w tym sukienke "do pracy" teraz to już tylko pracę znaleźć
Nałozyłam sobie na noc na końcówki włosów olejek, dziś myłam włosy 2 razy, nałozyłam odżywke a włosy mi ciagle tak śmierdzą... nigdy wiecej...

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2011-08-11 o 13:34
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora