2011-08-18, 19:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano
Nie ma zimnego chowu jest rodzicielstwo bliskości 
Kochamy sie przytulac
Robisz mleko na zapas? chyba nie wolno...
my mamy NAN na ulewanie.
|
Czyli następna,super A i dzikujemy z Agatką za kołysanki 
Można tylko nalezy spozyc w ciagudwóch godzin (o ile dziecko nie zacznie pic), zaczete nelzeyspozyc w ciagu godziny, nie przechowujemy w lodówce,tak pisze na Nutra,a Nan Wam pomaga na ulewanie?
Cytat:
Napisane przez DaKaro
Dziękuję  .
Brunetka Brumek dziękuję za odpowiedzi. Właśnie wydawało mi się, że te badania są bardzo podobne.
Ważne, że mała zdrowa  .
Heh. A wiesz, że otwarta jest już ta część po remoncie? Ciekawe jak się prezentuje.
|
Zazdroszcze, ze bedziesz lezec juz w odremontowanej.Z tego co widziałam leząc na pato toładnie tam jest 
Cytat:
Napisane przez BABONIK
oooooo Zanka nie brzmi to wszystko najlepiej  trzymam  żeby szybko kłopoty się skończyły... Kurde coś długo czekasz na to becikowe... JAK długo czekałyście dziewczyny na becikowe??
|
Ja miesiąc
Cytat:
Napisane przez patik87
tak, ulewała po każdym karmieniu.
może to tylko przejściowe? gorszy dzień, skok rozwojowy?
My czekaliśmy na becikowe 2 tyg od złożenia wniosku, dostałam do domu pismo o przewidywanej dacie przelewu.
Dzisiaj akurat dostaliśmy.
Muszę zamówić butelki na all, i torbę, bo w tą która jest do wózka tako się nic nie mieści.
DZIEWCZYNY które smarowały pępek spirytusem: dostałyście receptę na tą miksturę czy kupuje się jakiś specjalny spirytus w aptece bez recepty?
|
Dokładnie tez szukam innej torby bo ta od tako beznadzieja
Cytat:
Napisane przez wodaqua
Czyli norma z tym karmieniem, już myslałam, że my jakieś inne...
Mnie też 10 kg spadło  Pewnie pięknie i tak bedziesz wygladac 
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------
Mój mąż czeka do 2012 na 2 tygodnie - wg niego należy sie... Zobaczymy jak pracodawca...
Dziewczyny, potrzebowałyście peselu dziecka do becikowego?
|
Nie nie trzeba
Ania patrz na spot skosno-krzyzowy, bo o ile lekkiego niemowlaczka ponosisz, to z ciezszym bedzie problem. Lepiej kupic uzywana a jakiejs lepszej firmy, uzywane Nati czy lannylamb mozna kupic juz za 120 zł. A uzywana bedzie nawet lepsza, bo nówki są strasznie sztywne (te z samej bawełny)
|
|
|