Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-18, 19:39   #4265
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Nie ma zimnego chowu jest rodzicielstwo bliskości
Kochamy sie przytulac

Robisz mleko na zapas? chyba nie wolno...

my mamy NAN na ulewanie.
Czyli następna,super A i dzikujemy z Agatką za kołysanki

Można tylko nalezy spozyc w ciagudwóch godzin (o ile dziecko nie zacznie pic), zaczete nelzeyspozyc w ciagu godziny, nie przechowujemy w lodówce,tak pisze na Nutra,a Nan Wam pomaga na ulewanie?

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Dziękuję .
Brunetka Brumek dziękuję za odpowiedzi. Właśnie wydawało mi się, że te badania są bardzo podobne.

Ważne, że mała zdrowa.

Heh. A wiesz, że otwarta jest już ta część po remoncie? Ciekawe jak się prezentuje.
Zazdroszcze, ze bedziesz lezec juz w odremontowanej.Z tego co widziałam leząc na pato toładnie tam jest

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
oooooo Zanka nie brzmi to wszystko najlepiej trzymam żeby szybko kłopoty się skończyły... Kurde coś długo czekasz na to becikowe... JAK długo czekałyście dziewczyny na becikowe??
Ja miesiąc
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
tak, ulewała po każdym karmieniu.

może to tylko przejściowe? gorszy dzień, skok rozwojowy?

My czekaliśmy na becikowe 2 tyg od złożenia wniosku, dostałam do domu pismo o przewidywanej dacie przelewu.
Dzisiaj akurat dostaliśmy.
Muszę zamówić butelki na all, i torbę, bo w tą która jest do wózka tako się nic nie mieści.

DZIEWCZYNY które smarowały pępek spirytusem: dostałyście receptę na tą miksturę czy kupuje się jakiś specjalny spirytus w aptece bez recepty?
Dokładnie tez szukam innej torby bo ta od tako beznadzieja

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Czyli norma z tym karmieniem, już myslałam, że my jakieś inne...
Mnie też 10 kg spadło Pewnie pięknie i tak bedziesz wygladac

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Mój mąż czeka do 2012 na 2 tygodnie - wg niego należy sie... Zobaczymy jak pracodawca...

Dziewczyny, potrzebowałyście peselu dziecka do becikowego?
Nie nie trzeba

Ania patrz na spot skosno-krzyzowy, bo o ile lekkiego niemowlaczka ponosisz, to z ciezszym bedzie problem. Lepiej kupic uzywana a jakiejs lepszej firmy, uzywane Nati czy lannylamb mozna kupic juz za 120 zł. A uzywana bedzie nawet lepsza, bo nówki są strasznie sztywne (te z samej bawełny)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora