2011-08-19, 13:54
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Szybka wymiana, Koszulki nocne, buty, spodnice.
Witam,
zalezy mi na tym zeby wymiany byly sprawne i bezproblemowe 
Jezeli pisze ze oddam za niewiele to znaczy ze chcialabym tylko zeby mi sie koszty wysylki jakims drobiazgiem zwrocily , nie znaczy to jednak ze chce byle jaka pomechacona szmatke.
1. La Senza, nowy seksowny gorset/koszulka/jakkolwiek to nazwac Z METKAMI, nieudany prezent. Rozmiar 40 (M-L)
2. Jolinesse 36-38, nowa, urwalam metki bo mialam zamiar wlozyc, ale niestety jest nie na moja figure. Piekna i zaluje ze na mnie nie pasuje 
3. Spodnica atmosphere, rozm. 36, stan bardzo dobry, mialam na sobie kilka razy.
4. Spodnica bez metek, rozm od 34 (wtedy na biodrach) do 38 (wtedy od talii). Kupiona w india shopie, niestety bardzo mi sie podoba na wieszaku ale juz nie na mnie.
5. Tunika w modnym kolorze fuksji, dosc niefortunne zdjecie, na zywo prezentuje sie o wiele lepiej.
awear, rozm teoretycznie 14, ale na mniejszej osobie tez wyglada dobrze. Oddam za drobiazg, lezy w szafie i sie kurzy.
6. Koszulka nocna hunkemoller rozm S, tez odam za drobiazg.
7. Zielone skinny jeansy h&m, rozm 36, plamka nad kolanem z aparatu, na nogawce na dole przybrudzone, wstawie lepsze zdjecie po praniu - spierze sie na pewno bo sprawdzilam. Rowniez leza i zajmuja mi miejsce w szafie.
8 i 9. Spodnie TATUUM, rozm 36
sa nowe, nieuzywane, maja bardzo fajny kroj i dla mnie ogromna wade ktorej nie zauwazylam w sklepie - sa tylko do prania chemicznego. Oddam rowniez za niewiele - tez zajmuja mi miejsce ktorego mam malo.
Edytowane przez sienka
Czas edycji: 2011-08-19 o 14:01
|
|
|