Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 09:37   #2938
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Co do trybu życia, to w sumie ja nic nie zmieniałam, jedyne co to wcinam folik. A tak to papierosów nigdy nie paliłam, narkotyków nie biorę alkoholu generalnie mało piję, ale teraz nie mam na niego ochoty w ogóle, za to nad morzem to non stop piwko piłam. Fast foodów nie jadam chyba że raz na ruski rok i to wsio. Macie rację, gdyby kobieta od razu miała wszystkiego sie wyzbywać a by się starała 2 lata to ja nie wiem Mężowi też nic nie zabraniam. .
nie wiedziałam że beta jest taka tania. Podobno niechęć do alkoholu to też czesto pierwszy objaw i sutki Cię bolą (a moja szwagierka jest w I trymestrze i tak ją bolą brodawki, że ledwo je dotyka, myje to moze jesteś w ciąży Ale skoro nie palisz, nie pijesz to myślę, ze spokojnie mozesz poczekać jeszcze parę dni

wczoraj kupiłam foliowy i wreszcie po roku narzekania, wczoraj zmieniłam gina i mam nadzieję, że będzie lepszy

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
U mnie noc tragedia-goraczka, placz a wieczorem to juz nawet nie mowie-min placzu przed zasnieciem. W pewnej chwili Tom plakal, ja plakalam....nie mam sily,lapie doła i mam dosc
dasz radę kochana. Siły życzę
zegarki fajne, a te kolorowe to teraz hit wśród nastolatków

Anika, ten Persil do białego (ale koniecznie niemiecki) jest genialny. Jak mam bieliznę lekko poszarzałaą, to namaczam w nim przez kilka godzin i jest bialutka

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora