|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
co do power pointa- nieaktualne
![]() kliwia mi wytłumaczyła dzięki |
|
|
|
#2912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tyle ze jest nas 6 osob do tego, a dawniej byly 4 i wtedy mialy full roboty na prawde... moze to sie jakos rozkreci i jeszcze bede narzekac ze tyle roboty ale na razie mam powera bo to co robilam wczesniej to mialam roboty na 10 godzin dziennie a teraz mam dziwnie malutko ale moze to przez sezon urlopowy.... segregatorow tez niestety zadnych nie mam wszystkie "moje" oddalam...Cytat:
my w tym roku z racji budowy nie bywamy jakos czesto ale bywamy a wy to chyba musicie sporo km pokonac nad pogorie nio nie?
|
||
|
|
|
#2913 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzieki w imieniu maluszka
Cytat:
![]() Cytat:
![]() widzialam mamuski spacerujace z takim wozkiem i to dosc sporo to chyba jest dobry-mi sie osobiscie podoba i cena fajna Cytat:
bardzo fajne zakupy! maluszek bedzie mial piekne mieszkanko i bryke ![]() dziekuje Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia super tort. A co do alkoholu to tak jak pisałam w swoim przypadku - nie odstawiam nic. Teraz akurat nie mam ochoty, ale nad morzem piłam kilka piwek dziennie
Nie wiadomo ile się człowiek będzie starał, więc nie ma co od razu ze wszystkich przyjemności rezygnować.
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia, ale Ci szwagierka da popalić! haha!
![]() Tort fajny! ![]() Cieszę się, że rozmowa ok. Mam nadzieje, że dostaniesz tę pracę i że Pani staruszka będzie super babką! ![]() Sambuś, nudzisz się w pracy? Bidoku! To jest najgorsze co może być. Ja tak miałam w poprzedniej pracy... bo ile można układać w segregatorach. Po jakims czasie przestałam się chować, nawet prosiłam o dodawanie mi obowiązków. I mam ten sam problem, pracuję bardzo szybko...Klion, super rzeczy kupiliście dla małego! India, Twój szwagier mnie rozwalił. Ile on ma lat? Beztroski aż chyba troszkę zazdroszczę ![]() Mona, bo zapomnialam Ci wcześniej odpisać. nie dziwię się, że się wczoraj zezłościłaś. mam nadzieje, że TŻ otworzy szybko oczy... a tymczasem przytulam! Jutro mam wolne Wzięłam sobie urlop.A co! I albo będę poza miastem, albo będę z Wami od rana Do jutra bądź środy!
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
wrociłam z panienskiego corcia spi maz wszytsko porobil jak mi dobrze
teraz tylko glowe gdo poduszki przytulic ![]() bylam u fryzjera i zła jestem włosy mam.... białe chyba to najjasniejszy blond:/ wcale mi sie nei podoba fryzura miała byc calkiem inna a mam taka jak miałam tylko krotszą moja obrotowa rowenta sie spaliła nie mam co zabrac do krecenia wlosów na wyjazd wszystki nie tak:/
|
|
#2917 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() mam nadzieje ze szwagierki reakcja bedzie taka sama ![]() zalatwione ![]() ![]() dzieki super ze sie podoba sama bym takim tortem nie wzgardzila ![]() ![]() Cytat:
![]() dzieki Cytat:
Ale wiesz ja zazwyczaj na imprezach to pare dorych drinkow wypilam plus kielonki .. wiec musze troszke odstawic w razie W Jak by sie okazalo ze jednak zaciazylam .. to mialabym wyrzuty sumienia .. Ale oczywiscie podzielam zdanie nie ma co wariowac i wszystko odstawiac ... ale mozna zmniejszyc ilosc ![]() Cytat:
albo bede saczyc winko caly wieczor albo udawac zedriny pije ![]() dzieki ![]() No pewnie! Dobrze ze wzielas urlop Ja w tym tyg pracuje tylko jutro i w piatek .. wiec tez sie obijam ile wlezie
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
SAMBA oj szalały, opiekunka młody od początku zaznaczliśmy że tylko młode panie nas interesują
nudy w pracy szczerze współczuje, może tak jak pisze Gucia zapytaj o dodatkowe obowiązki, albo popytaj te laski co tam pracują co zwykle robiły jak się nudziły etc..india kliwia pomogła więc już nie pisze, a co do szwagra... ehss... szkoda słów... aniaaa SAMBA mi coś mąż kuzynki mówi że da mi super hiper oferte (nie uwierzę do póki nie zobacze ) bo on pracuje w play i może dać 6 umów pracowniczych, zobaczymy co mi zaoferujeGucia baw się dobrze odpoczywaj anika ale panieński udany ??
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
gucia tak bezczelnie urlop w srodku tygodnia?
rozpusta!
|
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
zabcia tort rewelacyjny ja miałam na panieńskim podobne świeczki a tort był upieczony w kształcie penisa i w dodatku na końcu miał bitą śmietanę, którą musiałam zjeść przy wszystkich gucia ale ci dobrze z tym urlopem
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj taaak) babskie ploty kawusie cisteczka ![]() ale na sama noc znow sobie spiep..... humor nastawiłam ostatnie pranie jasne rzeczy i wrzuciłam tam ta moja sukienke z chrzcin bo chce ja zabrac do bułgarii otwieram o 23 pralke i WSZYSTKO SZARE - sukienka w jakies szare plamymeza koszula jakas dziwna natki ciuchy szare .. matko nie wiem jak to teraz wywabic musze isc po wanish do białego i moze ten do firanek no wsciekłam sie cholernie
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
jeśli wszystko jest białe to tak, u mnie podziało ale z kolorem nie próbowałam
|
|
|
#2924 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tort super hehe
|
|
#2925 | ||||
|
Zadomowienie
|
czeeeść
![]() Cytat:
a na Pogorię rzeczywiście mamy ok 50 km, ale w D.G. mieszka mój kuzyn także jak już jedziemy to na wypad z noclegiem ![]() za to w zeszłym roku wyczailiśmy super miejsce na Pogorii, mało ludzi, samochodem praktycznie pod samą plaże się podjedzie tyle, że woda w porównaniu z poprzednim miejscem była lodowata, zawsze jeździliśmy na POgorię I, a wtedy nie wiem na którą nam się trafiło Cytat:
cięcie też miałaś ostatnio fajne Cytat:
ja jestem zadowolona Cytat:
trzeba sobie było wczoraj dać na luz z praniem
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy choć z tego co opowiadał to nic tylk o24.h gadać buhahahaha ![]() no właśnie mi wybieliło ale ja miałam same białe rzeczy tylko wcześniej zaplamione, a boję się że np. sukienka aniki jest dwukolorowa i ten jeden kolor puścił i teraz jak zrobi mu awarię wanishem to z białego plama zejdzie i albo będzie ok albo kolor będzie w plamy ale białe albo spłowieje ![]() a co koleżanka tak rano robi to nie w pracy?
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aniu pokaze wam zdjecia juz wakacyjne a kolor mam jeden blond na całej głowie dzis juz mi z nim lepiej ale wczoraj masakra teraz mam ulozone po zwojemu a nie taki kask maz mowi ze slicznie no to mu wierze ![]() dla poprawy humoru kupiłam wczoraj sliczna torebke maz zachwycony a juz sie bałam ze mnei wyeksmituje za kolejną
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-08-23 o 09:18 |
|
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś occtem robiłam ale nie wiem czy nie zniszczy...
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marta ja tez mysle ze t ona zafarbowała juz ja wyciagnełam i lezy osobno masakra taka fajna kiecka i do tego wcale nei tania
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2930 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajny ten play na początku mialam zastrzeżenia bo sieć mi gubiło, ale jak się okazało to wina telefonu była, a no i jak mają dla Ciebie jakieś fajne promocje to też dzwonią, ale nie jak natręci z Plusa tylko mówią, że jest taka i taka oferta i to i to daje i pytaja czy zainteresowani jestesmy jak nie to ok do widzenia a nie nekają dzwoniąc codziennie...idę dziś na 11:30 i chyba rowerem pojadę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
celi dla mnie 5,5 to juz wyoskie. serio. nieumiem zbytnio chodzic na obcasach
tyle co do samochodu
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zaraz się wybieram do lek. med. pracy po pieczątkę
|
|
|
|
#2933 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anika u mnie było podobnie... mąż miał białą koszulę z czarnymi motywami... i koszula zafarbowała od tych motywów... później prał ją ręcznie, wykręcał, na suszarkę... i tak farbowało... trzeba było zamoczyć i nie wykręcać, to była jedyna rada
|
|
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie bardzo napaliłam na ten wózek, chcę coś malego po złożeniu, ale parasolka wydaje mi sie niezbyt wygodna a ten sprawia wrażenie wygodniejszego....cena w sklepach jest chyba troche wyzsza, dopiero jade poogladac, ale chyba zamowie na allegro jak róznica w cenie bedzie duża tylko troche mam stracha zamawiac na all
|
|
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie noc tragedia-goraczka, placz a wieczorem to juz nawet nie mowie-min placzu przed zasnieciem. W pewnej chwili Tom plakal, ja plakalam....nie mam sily,lapie doła i mam dosc ![]() ![]() jeszcze dzis jade na zajecia-jak znow bedzie 16 dzieci to musze powaznie pogadac z moja kolezanka ze ja moge tam przebywac z tymi dziecmi, zajmowac sie nimi ale niech zapomni o jakich kolwiek stricte zajeciach bo TO SE NE DA! Moja nastolatka(kuzynka ktora u mnie jest) wymyslila sobie ze chce zegarek jelly-zamowilam jej i przy okazji sobie jakis taki zamowilam. Dla siebie:http://allegro.pl/zegarek-slap-jelly...777123383.html a dla niej:http://allegro.pl/zegarek-jelly-watc...762062212.html |
|
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
laseczki chyba uratowałam reszte prani apoza sukienką no i nowiutka koszule meza
![]() pojechalam do sklepu z niemiecka chemia kupiłam persil do białego takiz wybielaczami do tego cos niemieckiego do firan mydło do odplamiania beee cos tam wanish nasz do firan zamoczyłam w gorace3j widzie i woda stała sie szara a ubrania popuszczały teraz zieniłam na swieza miksture i sie oczy i do pralki pojdzie z trzecia dawką moze cos z tego bedziea sukienka no coz chyba na nia nie podziała :/ ale sprobuje tego samego:/ ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]() ja ogladałam ten dokładnie tylko trojkołowiec i powiem ci ze tak super sie prowadzi ze szok jest mieciutki ma amortyzatory, składa sie w tak malutka kosteczke ze to az niemozliwe ![]() http://allegro.pl/idealny-wozek-spacerowy-lira-3-wysylka-gratis-i1761246333.html
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-08-23 o 10:37 |
|
|
|
|
#2938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sutki Cię bolą (a moja szwagierka jest w I trymestrze i tak ją bolą brodawki, że ledwo je dotyka, myje to moze jesteś w ciąży Ale skoro nie palisz, nie pijesz to myślę, ze spokojnie mozesz poczekać jeszcze parę dni ![]() wczoraj kupiłam foliowy i wreszcie po roku narzekania, wczoraj zmieniłam gina i mam nadzieję, że będzie lepszy ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
zegarki fajne, a te kolorowe to teraz hit wśród nastolatków Anika, ten Persil do białego (ale koniecznie niemiecki) jest genialny. Jak mam bieliznę lekko poszarzałaą, to namaczam w nim przez kilka godzin i jest bialutka |
||
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, ale najpierw tez obejrze w sklepie bo go na żywo nie widziałam
|
|
|
|
|
#2940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- a wogole zapomniałam wam powiedziec ![]() zmienilismy hotel w ostatniej chwili wczoraj ![]() juz mielismy rezerowozc tego fenixa bo cena spadła do 1588 za 2 posiłki a pani karolina mi dzwoni ze ten nasz wymarzony 4,5 gwiazdki all inclusive spadl z 3900 na 1988 i maz bez wahania powiedział prosze go rezerwowac i tym sposobem jedziemy tutaj http://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/...p?SEARCH_HOTEL[wyloty]=KTW&SEARCH_HOTEL[pokoje]=DSV&SEARCH_HOTEL[wyzywienie]=A&SEARCH_HOTEL[month]=8&SEARCH_HOTEL[date]=2011-08-24&SEARCH_HOTEL[duration]=14& zamiast tutaj http://www.itaka.pl/wczasy/bulgaria/...fenix_2553.php
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

my w tym roku z racji budowy nie bywamy jakos czesto ale bywamy 

Ja w tym tyg pracuje tylko jutro i w piatek .. wiec tez sie obijam ile wlezie
rozpusta!