Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-23, 14:30   #4328
prunelle
Wtajemniczenie

Dot.: Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Mówisz, masz
http://gotowanie.onet.pl/31643,0,1,s...a_przepis.html
Ale ja dodaję kolendrę mieloną- sporo Jest pyyychaaaa A no i ciemny sos sojowy dodaję zamiast jasnego, jest bardziej treściwy.
Kupiłam w końcu na all Leośkowi trochę rzeczy...uffff. 3 tygodnie mi to zajęło
dziękuję
ja właśnie też szukam na all
ten kombinezon chyba zgapię od Ciebie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
prunelle współczuje zmęczenia ale nie poddawaj sie kochana... będzie dobrze a kolejne dziecko tylko umocni Cie w przekonaniu że wszystko da się przeżyć i zostanie wynagrodzona ta nasza cierpliwośc do płaczących dzieci
oby Krzyś był grzeczny na spacerku..życzę spokoju i odpoczynku

SunnyGirl oby to nie było nic poważnego..a ten kaszelek to pewnie męczy małego
dzięki ostatnio jest cięęęężko, aż się zastanawiam, czy ja chcę mieć kolejne dziecko a niedziela była taka piękna, ech
na spacerku niestety też się darł

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
hej mamusie

kurcze nie mam ostatnio czasu na wizaż ;/ chcemy się przeprowadzić do domu na jesieni i kurczę musimy przyspieszyć co nieco. wczoraj posprzątałam przez cały dzień jedynie kuchnię i padłam, a szafki i tak się jeszcze tak bielą od kurzu
poukładałam co mamy kupione a szafki prawie puste kurczę dużo rzeczy mi brakuje
podłogi oczywiście też się bielą, nie wiem ile razy będę je myć, mam dość
no i zrobiłam wczoraj kompociki na zimę ze śliwek, ale to akurat szybko poszło bo pomogły mi siostry

w weekend byliśmy na Jasnej Górze, kurde 2h drogi w tamtą stronę spoko, mała się zajęła trochę się zdrzemneła i się bawiła a spowrotem masakra, połowę trasy był krzyk nieziemski, już nie wiedziałam co mam robić kilka km od domu wyjęłam ją z fotelika bo straciła głos od darcia
a chcemy jechać do zakopanego we wrześniu i tu droga dłuższa około 3,5h nie wiem jak dojedziemy
to była nasza pierwsza taka dłuższa wyprawa

ogólnie u nas dobrze, mała jest śmieszek niesamowity, ładnie już siedzi i się bawi zabawkami na kocyku

teraz trochę doczytam co tam u was bo babcia mi porwała Malwinkę na spacer

dziewczyny trzyrazyi przyjechała do polski na wakacje więc same rozumiecie, rodzinka musi się nimi nacieszyć
u nas z fotelikiem było podobnie, czasem jest spokój, a czasem płacze jakby go obdzierali ze skóry... nie wiem, od czego to zależy

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
ALE SIE WKURRRRRRRRRRRRRRRRRRRR zrobilam ciasto na biszkopt wlozylam do foremki i jak nioslam do pieca to wylecialo na ziemie...az sie poplakalam... zle zamknelam foremke... Tz posprzatal i pojdzie dokjupic jaja i make;p
nie martw się, ja ostatnio sporo rzeczy tłukę, rozlewam i rozsypuję

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
a zdjęcie zrobiłam
misiu oddaj mi kocyk a później coś tam majstrowali

słodkie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
oto moje siedzące szczęście
piękna!

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora