2011-08-23, 14:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
Napisane przez magda_lena40
Zawsze możesz oprócz owsianki (jeśli na kanapki już nie masz ochoty) zjeść coś jeszcze 
Na II fazie polecam pizze (bo na I to nie ma do niej co włożyć za bardzo) albo tarte mięsną z bloga zkotemwkuchni.
A próbowałaś robić bułkę w mikrofalówce ? Może Ci będzie bardziej smakować niż chleb.
Koleżanka która nie jest na Dukanie robiła ostatnio bajaderki/kartofelki z otrąb i chyba też je dzisiaj wypróbuje bo jeszcze nie jadłam otrębów.
|
Owsianka + kanapki to już za dużo otrębów. Bułkę próbowałam - nie podeszła. Spróbuję znów muffiny zrobić i zabierać do pracy (robiłam raz ale średnio mi smakowały). Pizze robiłam dwa razy. O dziwo smakowała mi w wersji P a w PW już średnio. Na PW to ja nie mam problemów z obiadami - gotuję zupę napchaną warzywami (włoszczyzna, kalafior, brukselka, fasolka szparagowa) a w zupie albo udko albo pierś - i dwa dania są.
Na popołudniowe/wieczorne otręby mam pomysły, ale chyba raczej powinnam je jeść rano i to jest dla mnie problem.
Tu ogólnie nie chodzi o problem, że nie wiem co z otrębami zrobić, ale o to, że mi po nich (jedzonych po poludniu) waga rośnie... i to mnie martwi. Chyba, ze znow sie zmusze do chleba i kanapek do pracy...
|