Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-23, 14:52   #4256
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Laaaskiiii litości Czy Wy na pewno dobrze się czujecie? Jak można tyle pisać

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
czasem tak siedze i myślę.. co skłania ją do tego żeby dalej z nim byc... z przyzwyczajenia? bo fakt długo są ze sobą chyba ok 10 lat... a zaczęło się od tego że kiedyś poszedł do burdelu.. i tak poleciało dalej.. zaliczał koleżanki ze swojej mieścinki pracował przy dociepleniach więc i tam miał przelotne romansiki.. eh szkoda słów...
O matko... aż niedobrze mi się zrobiło jak to przeczytałam... :/

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Nie doszukuj się sensu ani logiki w tym rozumowaniu. KK najwyraźniej ma swoich wiernych za zwierzęta, którymi w życiu kieruje wyłącznie nieposkromiona chuć. Decyzja o wspólnym mieszkaniu jest więc li tylko pretekstem do pofolgowania swojej grzesznej żądzy, natomiast bzykanie się od czasu do czasu, nie mieszkając ze sobą, to po prostu zbłąkanie biednej głupiej owieczki i to jeszcze można wybaczyć.
O matko Zgadzam się z każdym słowem W dodatku stworzyłaś prawdziwy słowny majstersztyk

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Wpadam tylko na sekundę, bo padam na twarz.....ale praca super nauczyłam się miliarda rzeczy, jutro koleżanka przyniesie mi najważniejsze podręczniki
Kochana a cóż to za nowa pracka ?

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Zainteresowanym butami tanecznymi oznajmiam, że oficjalnie przyznaję im certyfikat gwiazdy w mojej szafie i od teraz chodzę w nich na każdą imprezę taneczną! Założyłam je na nóżki o 14:00 i przez pierwsze 12 godzin w ogóle nie czułam, że mam na sobie jakieś buty! A przypominam, że obcas miał 9 cm i nie były to buty na platformie... O 2:00 troszkę mnie stópki zaczęły pobolewać, ale tak minimalnie, spokojnie mogłam jeszcze tańczyć i chodzić i przetańczyłam w nich do 5:00, bo wtedy skończyło się wesele. Tak naprawdę tylko przez ostatnie pół godziny czułam już, że czas zdjąć butki, ale myślę, że po prawie 15 godzinach stopy miały już prawo odmówić posłuszeństwa nawet w najwygodniejszych butach

A na koniec obiecana dawka fotek z przymiarek. Niektóre suknie powtarzają się z tymi, które mierzyła Chatka. Ciekawa jestem, w których Wam się spodobam i czy w ogóle w jakiejś? Są tu takie, w których powiedziałam, że tak mogłabym wyglądać w Tym Dniu, ale osoby postronne (Mama i Siostra) stwierdziły, że w tych sukniach, które najbardziej mi się spodobały wyglądam sztucznie... Tej zupełnie Jedynej jeszcze nie znalazłam i po tych przymiarkach jestem skonfudowana, bo nie wiem już zupełnie jak miałaby wyglądać. Ciekawa jestem Waszych opinii. Konstruktywna krytyka również mile widziana. Pierwsza część fotek:

1 - księżniczka z szarfą
2 - z odpinanym przodem sukni
3 - falbanki no. 1
4 - pierzasta ecru
5 - księżniczka z obniżonym stanem
Ooo to super, że butki się spisały i jesteś zadowolona I miło mi, że choć w malutkim stopniu (takim tyci-tyci) przyczyniłam się do Twojej decyzji odnośnie zamówienia tych butów
Jeśli chodzi o sukienki, to... śliczna ta tiulówka tylko zrobiłabym w niej serduszkowaty dekolt i wywaliła klamrę z szarfy (nie znoszę ich w żadnej postaci :p) i choć ładnie w niej wyglądasz to nie do końca podobają mi się tiulówki na takich malutkich dziewczynkach Wydaje mi się, że takie żyrafy jak ja bardziej pasują do takich kiecek Przy małym wzroście robi się kulka troszkę...
Ale ale! Pięknie Ci w tej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1314046891 , tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1314046928 i tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1314047344 ---> moim zdaniem, rewelacja!

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Oczywiście wszystkie były za duże, dlatego ta druga sprawia wrażenie szerokiej, bo babka nie mogła jej bardziej ścisnąc. Ja narazie nastawiona jestem na pierwszą i ja znalazłam na alegro.
Do sukni chciałabym długi welon najlepiej jakiś z koronką i póżniej krótki na salon. Myślicie, że długi z koronką by pasował do pierwszej sukni?
Kochana a mnie zauroczyłaś w tej drugiej sukni! Idealnie w niej wyglądasz I ja widziałabym do niej długi welon - owszem, ale raczej taki cięty bez koronek, taką jakąś mam wizję w tym momencie

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co sadzicie o kolorowych butach do slubu? Ja np. chcialabym isc w czerwonych Biale mi sie niepodobaja.
No więc z tego co się orientuję, to większości dziewczyn bardzo ten pomysł się podoba Ja będę mieć śliwkowe, tak jak cała oprawa ślubno-weselna

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Wiecie, ja kupiłam suknie też przez allegro za całe 470zł z przesyłką - taka sama w salonie kosztuje teraz 2800PLN.
Aaaa! Bez dwóch zdań jesteś cenową rekordzistką Suuuper cena

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
ja to mam teraz problem! po "stracie mojej " sukni mało która teraz mi się faktycznie podoba.
Wklejam do porównania zdjęcie poprzedniej, której już nie ma i obecnej, nad którą zastanawiam się czy mierzyć??
Która Waszym zdaniem ładniejsza?
No ta pierwsza ładniejsza moim zdaniem... Szkoda, ślicznie w niej wyglądałaś

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
A co tutaj tak cicho...?
Cichooo???!!! Ledwie się wyrobiłam a i tak nie zdążyłam napisać wszystkiego co chciałam...

Dziewczynki bardzo dziękuję za kciukaski w sprawie pracy Kochane jesteście, ale oferta okazała się straszną lipą ;( No trudno, może następnym razem

Aha! Śniła mi się dziś moja wieeelka, "księżniczkowa" suknia, w której jak wszyscy zapewniają będzie mi tak strasznie niewygodnie podczas wesela... a tu się okazało, że wręcz przeciwnie Była leciutka i cudownie swobodnie się w niej czułam Yeah! Nie mogę się doczekać, bo przymiarka już za 8 dni!!!
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora