Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Franek na świecie już buszuje, reszta mam swoich dzieci wyczekuje. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-23, 17:46   #118
archinta
Zakorzenienie

Dot.: Franek na świecie już buszuje, reszta mam swoich dzieci wyczekuje. Mamy IX/X 20

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Nie. Przed ciażą nie mialam nadwagi Przy 170 cm ważylam 57kg
to ile przytyłaś
Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
k
Według tego kalkulatora wagi który był podany muszę znów zacząć się "pilnować", w sumie to już dawno się nie ważyłam i nie wiem jaki jest stan na dziś ale tak sobie myślę że strach się bać normalnie

Aa sesja... była taka nie typowo ciążowa tylko ogólnie... coś tam wrzucę zobaczycie jaki jestem wielorybek
przy mnie MalgosiaM8 naprawde jesteś szczuplutka
No z tym wielorybkiem to już bez przesady!
Fajne fotki!
Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
lullu ja też byłam dzisiaj u fryzjera...ufff doprowadziłam się do porządku na reszcie wyglądam jak człowiek

Któraś z dziewczyn pisała, że właśnie jej położna bardziej uznaje terminem z 3 września niż termin wynikający z OM u Mnie jest to samo. Termin z ostatniej OM mam na 16.10.11 a wg USG pomiędzy 11-14tc wypada, iż powinnam urodzić tydzień wcześniej coś koło 09.10.11
Pochwal się nowa fryzurą

Z tymi wyliczeniami- moja gineska dokładnie tak samo tłumaczyła

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość

Jezzzu jaka Acelinka jest kochana, napisała do mnie, tak się rozczuliłam

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Acelinka : " Mam kroplówkę, przekluli pecherz i bole sa coraz mocniejsze;D Jeszcze nie wierze ze to juz prawie ;p"
Jaaaaaaaaaaaaaaa- będzię pierwsze dziecię natym wątku i to już zaraz
Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Miałam dziś usg. Mały w 31+2 mam 2205gr. Lekarz mnie pocieszył, że jak donosze do 40 tygodnia to mniej niż 4 kilo nie będzie. A poza tym to wszystko ok.
Ładne pocieszenie
archinta jest offline Zgłoś do moderatora