2011-08-26, 09:42
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Cytat:
Napisane przez Natka_
Spal 
My też nie ubieramy, ciekawe jakbyśmy się czuły gdyby założyli nam w 30 stopniowy upał czapkę na głowe! 
|
Cytat:
Napisane przez iustyna1
No jak bez czapeczki???!!!
Żartowałam, my też zazwyczaj chodzimy bez  .
Nikt mi jeszcze nic nie powiedział  .
A swoją drogą to moje dziecko w czapeczce wygląda jak pulpet i też mi się nie podoba  .
|
No nie Wy tez bez czapeczki ????????!!!!!!!!!!! Krystianek tez smiesznie wygląda w czapce 
Ostatnio byliśmy u teściów i już w domu chciałam czapke zdjąć a teściowa z ciotką że lepiej nie bo drzwi na podwórko otwarte i uszka mu przewieje za chwile przychodzi szwagierka i dziwi sie że mały w domu ma czapke Tż sie wkurzył i mu ją sciagnąl ale jak zdejmował to wyleciał z niej sznurek do wiązania to mu powiedziałam że zepsuł czapke i teraz sie nam oberwie 
Cytat:
Napisane przez agni82
stare dobre przysłowie mówi:UMIESZ LICZYC - LICZ NA SIEBIE.
AMEN
|

No to masz szczęscie 
Cytat:
Napisane przez dziubek79
a teraz chciałam Wam napisać moje przemyślenia...
wczoraj przez przypadek weszłam na wątek mamuś listopadowo-grudniowych i przezyłam szok...
dwie mamusie straciły dzieci w zaawansowanych ciążach... jedna w 20 a druga w 25 tygodniu i wiecie co ...
kocham płacz mojego małego nawet ten bez powodu, kocham maurdzenie, kocham skaze którą ma, kocham uczulenia i inne przypadłości ... BO GO MAM!!! to najwieksze szczęście które mnie spotkało!!!! a problemy które się zdażają to w sumie nie problemy , wszystko się przezwycięży bo mamy za to najpiekniejsza zapłate... usmiech naszego dziecka 
|
Płakać mi sie chce jak czytam takie historie sama wiem jak to jest stracić ciąże choć nie taką późną kocham mojego synka nawet jak wrzeszczy i nie śpi po nocach za to że jest z nami
Cytat:
Napisane przez sygine
I mam cichą nadzieję że może ktoś mnie jeszcze pamięta 
|
A kto Ty jesteś ?   
Ostatnio myślałam o Tobie bo mało pisałaś ale przy naszych dzieciaczkach dużo jest roboty i to zrozumiałe 
Cytat:
Napisane przez sygine
Pierwsze to mam pytanko - czy waszym maluchom też drżą czasami nóżki jakby coś strząsały? Zazwyczaj przy przeciąganiu.
|
Krystianek też tak ma
|
|
|