Zapraszam.
Kolorówka:
Korektor maskujący przebarwienia i niedoskonałości cery, lovely w pędzelku, nr 1, używany może z 4-5 razy
Podkład Rimmel stay matte nr 103 true ivory, myślę, że jest około połowa
Rouge hi-tech Bourjois barwnik do ust, nr 84 rose pixel , tylko wypróbowany (nie ten kolor sla mnie) wymienione [Tassarinian]
eye liner sephora nr 04 dark grey, próbowany 2-3 razy, kupiony w lipcu, (niestety eye linerem się malować nie umiem..)
szminka deborah 06 mat, zużycie jak na zdjęciu
szminka essence nr 40 look at me!, zużycie jak na zdjęciu, ma drobinki
cienie duo zielone lovely, jest do nich pędzolek oryginalny tylko zapomniaąłm dodać na focie, zużycie jak na zdjęciu
paletka cieni TCW the color workshop, zużycie jak na zdjęciu
Włosy:
Szampon suchy jak na focie, użyty 2 razy.
Spray do stylizacji włosów Nivea, zużycie 1/3 jak na zdjęciu
Krem ułatwiający prostowanie (używałam z prostownicą, już nie prostuję włosów) Sunsilk, prawie cały)
Kremy:
Krem AA cera wrażliwa krem odżywczy, zużycie jak na zdjęciu, może 1/8 (ważny do 03.2013)
Emulsja nawilżająca Olay active hydrating 100ml, pozostało ok 65% (widać na zdjęciu) (ważny 10/2012)
Krem nawilżający na noc Olayactive hydrating skóra normalna, sucha lub mieszana, może nieco ponad 50%, widać na zdjęciu (ważny 11/2012)
Hydrożel nawilżający na dzień Olay active hydrating skóra tłusta lub mieszana, pozostało niewiele może 10% (może służyć jako spora próbka) (starł się miesiąc ważności, ale rok 2012)
Próbki:
- Garnier Body Intensive 7 days balsam, 1 szt. (data waż. 11/2013)
wish:
chętnie wymienię na pędzle sephora (ale też innych firm); cienie do powiek;