Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-28, 17:03   #635
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny meldujemy sie ze zyjemy narazie nie nadrobilam,ale nadrobie jutro lecimy na zdjecie szwow,niemoge sie doczec bede jak nowo narodzona chociaz i tak wszyscy pod wrazenien ze wygladam i daje sobie rade (chwale sie)malutka grzeczna odpukac w nocy budzi sie dwa razy a w dzien praktycznie caly czas spi i je spi i je,kochane dziecie kocham ja
Editko, ale fajnie że humor Ci dopisuje i tak Wam się ładnie układa

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Brumku niezmiernie się ciesze ze tak fajnie sobie radzicie z małym Tymkiem. Twoje wypowiedzi sa tak bardzo dojrzałe jak byś juz odchowała co najmniej dwójkę dzieci. Tym bardziej gratuluję Ci takiego wspaniałego macierzyństwa. I życzę Ci najwięcej tych wspaniałych chwil z maluszkiem. Tez jest tego zdania ze teraz jest właśnie najważniejszy okres w macierzyństwie i trzeba te chwile chłonąć, bo czas tak szybko mija... Ale to nie znaczy ze nam cos ucieka tzn ze jutro będzie nowy dzień, nowy uśmiech, nowe umiejętności, nowe wspaniałe niezapomniane chwile...
Dziękuję pięknie Madziu Myślę że wszystko się tak układa bo jestem spokojna i się nie boję. Nie drżę o małego, nie panikuję, tylko wierzę, że będzie ok. Ze dziecko to normalny człowiek (tylko w wersji mini i z trochę innymi potrzebami), więc da sobie radę nawet jeśli zdarzy mu się inna kupka, mniej zjedzonego mleka, ulanie czy kolka, nawet jak zmarznie czy dostanie kataru i wysypki. Wszystko jest do przeżycia i takie drobiazgi nie zakłócą mi tego, co ważne. Nie chcę skupiać się na nich, na "technicznych" detalach obsługi dziecka, bo wtedy umknie im samo dziecko!!!!!!

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
a wczoraj Dominik był od 13 u babci a my sobie pojechaliśmy nad jeziorko. Pierwszy raz w tym lecie kapałam się w jeziorze Babcia z dziadkiem pod wieczór poszli z wnuczkiem na spacer, a my przygotowaliśmy pyszna pizze i jak dziadkowie wrócili to była wyżerka Potem kąpiel i trzeci dzień z rzędu piękna noc. Czyli karmienie po kąpieli o 21, pobudka o 3, karmienie z przebraniem i odbiciem w 20 min, i następna pobudka o 7 a potem jeszcze spaliśmy do 9:30
No to u Was też pięknie się układa Fajni że zrobiliście sobie taką "randkę" tylko we dwoje! To ważne dla związku

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
MAMY TO !!!!!!!!!!
TELIKOWY JAŚ JUŻ NA ŚWIECIE

(CC jednak)
zaraz napisze sms od teliczka

sms od telika:

Hej kochane, Dżony zrobił dziś sobie jaja i niestety nie wystawił łowki, pozatym szyjka bardzo wolno sie przygotowywała i po ok 10h skurczy krzyzowych i zuzycie polowy żelu za 4 stówy lekarz postanowil ze bedzie ciecie i w ten sposób na Świat przybył Jaś z waga 3490, dostał 9 punktów jeden odjeli za boski jagodowy kolor skóry Jas jest oczywiscie mega przystojny a ja ryczalam jak bobr. Dziekuje za kciukasy.
Teliku,
matko jak ja się cieszę że to już

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2011-08-28 o 17:04
brumek jest offline Zgłoś do moderatora