Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
WRZESIEŃ Ciekawe perfumy, naturalna pielęgnacja, pędzle i inne
Witam w moim wrześniowym wątku
Piszmy w wątku, w którym zaczęła się rozmowa, bo inaczej się gubię (będę niestety ignorować wszystkie prośby "odpisz u mnie"). Wysyłka do Polski, proszę się nie martwić. Nie mam problemu w wysyłaniu jako pierwsza.
Wishlista:
- Gucci Rush!
- piątki Diora w chłodnych i neutralnych odcieniach, szczególnie Stylish Move
- inne wysokopółkowe cienie
- pędzle, szczególnie do cieni
- Meteoryty w każdej formie i odcieniu
- pędzelek do eyelinera
- chłodne i neutralne jasne podkłady mineralne
- wysokopółkowy eyeliner
- Guerlain Khol
- Avene Diacneal i Triacneal
- Chanel Inimitable
- YSL Touche Eclat 02
- solidna prostownica do włosów
- z perfum można mnie skusić różnymi ciekawostkami, szczególnie Hermes, Comme des Garcons, Chanel No.19, Chanel Cristalle Eau Verte (mogą być odlewki)
Chętnie oddam to, co poniżej:
PACHNĄCO:
1. Lancome Poeme edp + balsam, woda to używana mini 4ml, balsam wyjściowo 200ml (nie znam terminu, ale zapach jest ciągle fantastyczny i w moim odczuciu piękniejszy, niż perfumy)
2. Lancome Aroma Tonic, pure energy, po chlupotaniu wydaje się, że jest ciut mniej, niż połowa z 50ml
3. Calvin Klein Eternity, mini czystych perfum, wyjściowo 4ml
4. Vera Wang, mini czystych perfum, wyjściowo 4ml
5. L'Artisan Mechant Loup, w buteleczce i odlewce, w sumie ok. 10ml
6. L'Eau par Kenzo, wyjściowo 30ml
7. Calvin Klein Euphoria edp, wyjściowo 15ml, gosia197
8. YSL Parisienne edp, 25/30ml, z wizażowej wymiany z tysiulka18, damon
9. JPG Classique edt, mini 3,5ml i odlewka 50ml kremu do ciała
10. Zestaw próbek i odlewek, wymienię jako całość (za poszukiwane próbki perfum mogę rozebrać zestaw). Naprawdę zależy mi na tym, żeby już się z próbkami nie rozdrabniać Jest dużo ciekawostek.
Mini: The Body Shop Vanilla 9ml
Odlewki: CK Truth w olejku 9/10ml, Organza Indecence 6/10ml, Etro Gomma 10ml, Paco Rabanne Metal 7/10ml
Próbki (pojemność od 0,5 do 1,5 ml, fabryczne i robione): Nina Ricci Premier Jour edp, Emporio Armani She, Thierry Mugler Eau de Star, Cacharel Noa, Penhaligon's Malabah, Guerlain Insolence, Biortherm Force, Givenchy Very Irresistible Sensual edp, Cerruti Image, L'Artisan Voleur des Roses, L'Artisan Al Oudh, Biotherm Eau Vitaminee, Moschino Couture, Rochas Absolu, Etro Messe de Minuit, Baume du Doge edt, Michał Szulc Sale 01, Dior Tendre Poison, Chanel No.5 edp, Chanel Coco edp, Cacharel Amor Amor, Giorgio Armani Acqua di Gioa, Hugo Boss Pure Purple,
NATURALNA PIELĘGNACJA
11. Weleda, seria Iris, 1/2 kremu na noc i kremu nawilżającego + ok. 12ml Gentle Cleansing Milk, kupione w lipcu, dusia65
12. Weleda, 1/2 cytrusowego kremu pod prysznic, wyjściowo 200ml, j.w., dusia65
13. BU, masło tucuma, nieznacznie używane, ważne do 05/12
PĘDZLE
14. Estee Lauder, zestaw pędzli w etui: do pudru, różu i cieni, kilkakrotnie używane, jednak sobie na razie zostawię
PIELĘGNACJA
15. Lancome Creme Radiance, Clarifying Cream-to-Foam Cleanser, 60ml, raz przetestowana pianka do demakijażu + Lancome Renergie Microlift Superior Lifting Cream, 15ml, nieużywane mini kremu, gosia197 + Shiseido Exfoliating Disk, gadżet złuszczający
KOLORÓWKA
16. Smashbox Fusion Eyes&Cheek On in 5, bronzer, paletkę można też stosować jako cienie do oczu, tylko kilkakrotnie testowany, choć przeleżał w kosmetyczce i ma delikatne ryski na wieczku, jassjass
17. Smashbox, potrójne cienie do powiek, nowe, kalacytrynka
18. Lancome, Juicy Tubes Simmer, nowe mini błyszczyka, Gothic_Daisy
19. The Body Shop, dwie kredki do oczu, przetestowane, została turkusowa kredka
20. Lancome, mini baza pod tusz do rzęs, jednak sobie zostawię
21. Rouge Bunny Rouge, Quartz Eyeliner Amethyst Essence, z wymiany (ubytek ok. 10%), piękny migoczący fiolet, niestety mi nie pasuje.
Edytowane przez nanah
Czas edycji: 2011-09-16 o 19:11
|