Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-31, 08:29   #1753
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a i muszę się wam pożalić. Nasz kwartet smyczkowy, który miał przyszykować oprawę muzyczną mszy i początku wesela z pierwszym tańcem włącznie leci sobie w bambooko
Pół roku temu babka podała mi cenę 1000 zł za całość (do przełknięcia - w końcu to tylko 2-3 godziny pracy) ale nie chciała podpisać umowy, gdyż uznała że jest za wcześnie. Odezwałam się do niej wczoraj, czy może zechciałaby łaskawie podpisać umowę. No to mi odpisała, żebym się odezwała w styczniu, wtedy podpiszemy umowę i przesłała nowy cennik, gdzie oprawa ślubu wyniosła 600 zł a wesela (tylko początkowej części) 800 zł. Razem 1.400 zł Wkurzyłam się, a jeśli w styczniu, znowu podniesie ceny?? Na pewno nie chciałabym rezygnować z kościoła, ale za sam pierwszy taniec (bo tylko to mnie w zasadzie interesuje) nie dam 800 zł
o matkooooo! nie wierze... no bez kitu.
edit : pomieszalo mi sie. ale tak czy inaczej podniosla cene.

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-08-31 o 08:31
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora